Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Досвід роботи:

02.2024 – 05.2024 (4 м.)

Менеджер по роботі з клієнтами, польська мова - «MAXITECH»

Київ/Україна

- Спілкування з клієнтами в телефонному режимі і режимі ділового листування

- Супровід та консультація існуючих користувачів з приводу нашого продукту

- Розвиток довгострокових відносин з клієнтами

- Комунікація та передача інформації в інші відділи компанії

08.2023 – 01.2024 (6 м.)

Керуючий – ресторан «Motanka» – Варшава/Польща

- Ведення закладу від його відкриття

- Аналіз ринку та конкурентів

- Пошук партнерів та розвиток закладу

- Пошук, аналіз та підписання договорів з представниками Horeca

- Пошук та підбір персоналу

- Ведення та підготовка звітності та документів для бухгалтерів

- Контроль дотримання правил HACCP та санепід

- Створення графіків персоналу

12.2021 – 06.2023 ( 1 рік 7 м.)

Організація і обслуга івентів/Менеджер – ресторан-спорт бар «Arena Restaurant» Grupa TB

Варшава/Польща

- Інвентаризація позицій в наявності

- Контроль дотримання правил HACCP та санепіду

- Замовлення необхідних позицій для вечірок та заходів, підтримання в постійній наявності необхідних позицій в закладі

- Замовлення продуктів для кухні

- Аналіз та пошук постачальників HORECA

- Створення меню для закладу та івентів в Canva

- Фотозйомка страв і окремих позицій для меню та катерингових пропозицій

- Ведення соціальних сторінок

- Контроль та підготовка звітності по діяльності в закладі та івентів

- Проведення івентів, організація роботи персоналу і підготовки зали до події, спілкування з замовником, контроль якості обслуговування і сервісу

06.2021 – 11.2021 (6 м.)

Бармен – ресторан «Fontanna Restaurant» Grupa TB

Варшава/Польща

- З командою барменів працювали над створенням меню нового закладу

- Інвентаризація та замовлення всіх необхідних позицій

- Приготування і видача коктейлів та напоїв для офіціантів і замовлень на барі.

- Командне створення нових сезонних позицій для карти

- Розробка та продукція різних наливок

- Обслуговування великих івентів, в закладі та виїзні

01.2021 – 05.2021 (4 м.)

Адміністратор – ресторан-магазин «Sklep restauracyjny Adam Gessler» Варшава/Польща

- Створення з нуля всієї номенклатури всіх позицій в касовій системі

- Підбір та навчання персоналу

- Створення графіків

- Контроль та реалізація відправки великих замовлень продукції закладу на реалізацію до магазинів

- Контроль замовлень для закладу

- Співпраця з фудкортом

04.2020 – 12.2020 (9 м.)

Бармен/Адміністратор – бар Kuchnia «Gessler na kanapce»

Варшава/Польща

- Приготування та видача замовлень з бару

- Додатково зміни на кухні, помічник кухаря

- Продаж і видача замовлень з кухні

- Відкриття та закриття змін

- Створення та контроль графіків і змін працівників- Підбір персоналу

- Ведення сторінки інстаграм

- Пошук та аналіз виробників і постачальників необхідної продукції на вигідніших умовах

- Ведення звітів з продажів

11.2019 – 03.2020 (5 м.)

Бармен – ресторан польської кухні «Wodka Gessler na widelcu» Варшава/Польща

- Приготування та видача напоїв для офіціантів

- Самостійне обслуговування відвідувачів на барі та на залі бару

- Сервіс закусок та напоїв в зоні бару

- Обслуговування закритих вечірок

07.2019 – 11.2019 (5 м.)

Бармен – більярдний клуб «Billboard»

Варшава/Польща

- Запис та повний контроль резервування більярдних столів та лаундж зон

- Розрахунок відвідувачів та фірмових вечірок

- Приготування коктейлів та видача замовлень на барі

- Обслуговування відвідувачів на залі та дотримання порядку й презентабельності закладу

- Контроль використання столів для Снукеру і Американського більярду

08.2018 – 08.2019 (1 рік 1 м.)

Офіціант/Бармен

мережа італійської та японської кухні «IL patio & planet sushi»

Варшава/Польща

- Офіціант японського закладу

- Офіціант італійського ресторану

- Перекваліфікація на бармена

- Приготування та видача замовлених напоїв, вин та коктейлів для офіціантів та самостійне обслуговування столів в зоні бару

- Інвентаризація бару

04.2017 – 07.2018 (1 рік 4 м.)

Офіціант – в’єтнамський ресторан «Shabu Shabu» – Варшава/Польща

- Обслуговування столиків

- Самостійне ведення зміни, відкриття/закриття

Літній сезон 2017 – 2019

Кухар/ Обслуга відвідувачів – стрітфуд «Nocny Market» –

Варшава/Польща

- Приготування страв на воку

- Продаж/видача страв

04.2017 (2 роки 2 м.)

Касир бару – в’єтнамський бар «ToToPHO» – Варшава/Польща

- Прийом та видача замовлень

Освіта:

2014 – 2016 Wyzsza Szkola Sztuki i Projektowania w Lodzi

Kierunek: fotografia

Specjalizacja: Fotografia

Poziom wyksztalcenia: magister

2011-2014ВНЗ Інститут Реклами Київ

Рівень вищої освіти: Бакалавр

Напрям: Мистецтво

Спеціальність: Дизайн середовища

Навички:

Вміння працювати на результат

Вільний користувач: Microsoft Office, Canva, Photoshop

Навички фотографа

Водійські права категорії В

Володіння мовами:

Українська – рідна

Польська – вільне володіння

Англійська – базовий рівень

Російська – вільне володіння

Ілона

Викладач польської мови (онлайн)

Київ

Оболонський район, Подільський район, Святошинський район

40 000 грн.

31 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 3 тижні тому