Ключова інформація

Мені 18 років, я 3D художник з Харкова, і вже рік живу в Польщі. Вже більше року вивчаю 3-D графіку, проходжу курси, інколи маю замовлення на фрілансі, беру участь у конкурсах. Маю диплом про закінчення курсу школи СКВОТ. У мене є портфоліо на artstation, у якому ви можете простежити мій прогрес і підвищення рівня навичок. Маю знання повного пайплайну для створення готової до гри моделі, та вміння працювати в Blender, Plasticity, Zbrush, Marvelous Designer, RizomUV, Marmoset, Substance 3D painter, Adobe Photoshop, Rhinoceros 3D.

Навчався в 1 закладі

Харківський ліцей 108

Харків, 2023

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

середній

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курс BLENDER від SKVOT

Харків, 2023

Знання повного геймреді модел пайплайну, та Blender, Zbrush, RizomUV, Marmoset, Substance 3D painter. Перша зроблена самостійно з фідбеками робота, та перша конкурсна робота вже після закінчення курсу.

Додаткова інформація

Свій розділ

Зараз переїзжаю до Варшави і для мене дуже важливо знайти добре робоче мійсце і звісно мені б хотілось працювати у сфері ігор, яка мені насправді цікава і від цієї праці я буду отримувати велике задоволення та працювати з великим бажанням та мотивацією. Також звісно я готовий до стажування, тестових завдань, та майже будь яких умов. Головне для мене це почати отримувати справжній досвід від роботи над різними ігровими проектами та підвищувати свій рівень знань та кваліфікації. Хотілося б мати повноцінне робоче місце в колективі, з повною зайнятістю. Працювати над різними проектами, отримуючи фідбек та покращуючи свої роботи. Готовий наполегливо працювати, та вивчати нову для себе інформацію.

Роман

3d artist

Харків

450 $

18 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 дні тому