Ключевая информация

Привіт! Я Роман, мені 18 років. Я 3D-artist з Харкова. Більше року вивчаю 3-Д, проходжу курси, роблю інколи фріланс, та беру участь у конкурсах. Маю диплом про закінчення курсу школи SKVOT. Маю портфоліо на artstation у якому можна просдікувати мій прогрес та підвищення рівня скілу. Маю знання повного пайплайну для створення готової до гри моделі. Вміння працювати в Blender, Zbrush, RizomUV, Marmoset, Substance 3D painter, Marvelous Designer.

Учился в 1 заведении

Харківський ліцей 108

Харків, 2023

Владеет языками

Английский

средний

Польский

средний

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс BLENDER від SKVOT

Харків, 2023

Знання повного геймреді модел пайплайну, та Blender, Zbrush, RizomUV, Marmoset, Substance 3D painter. Перша зроблена самостійно з фідбеками робота, та перша конкурсна робота вже після закінчення курсу.

Дополнительная информация

Свій розділ

Хотілося б мати повноцінне робоче місце в колективі, з повною зайнятістю. Працювати разом над різними проектами, отримуючи фідбек та допомогу один від одного. Дружній колектив та часте спілкування. Стабільна заробітна плата з можливістю: кар’єрного росту, постійної самоосвіти, отримання нових навичок та вдосконалення наявних навичок. Готовий наполегливо працювати над підвищенням рівня кваліфікації.Гарного дня!

Роман

3d artist

Харьков

500 $

18 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 недели назад