Працювала в 5 компаніях 7 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail
Керівник закладу
Hashtag Lounge Bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
08.2022 - 09.2023
Обов'язки:?Формування ефективноі? команди, що сприяє збільшенню гостеи? та продажів;
?Управління персоналом закладу (близько 40 людеи?);
?Управління та контроль замовлення та роботи закладу
; ?Управління фінансовоі? грамотності;
?Ведення фінансового звіту;
?робота з командою (середні чеки, чаи?ові, тренінги, правила
сервісу, тощо)
?формування нових цін;
?аудит заробітних оплати, маржинальність закладу, аудит витрат та доходу, аудит прибутку закладу
;?аналіз цін поставщиків;
?технічна робота робота закладу;
?робота з маркетинговим відділом та SMM;
?комунікація з персоналом
;?нововведення новинок в заклад;
?робота з поставщиками;
?знання бізнес?процесів ресторану;
?фінансова грамотність;
?досвід управління персоналом, мотивація персоналу і формування команд;
?високии? рівень комунікаціи?них навичок;
?аналітичне мислення;?вміння ставити цілі та досягати і?х;
?розставляти пріоритети між завданнями;
?вирішення глобальних термінових проблем;
?планування бюджету та виконання планових показників;
?організауія успішноі? роботи закладу;
?взаємодія з контролюючими органами;
?збільшення продаж та прибутку закладів;
?ведення статистики роботи кожного підрозділу;
?пошук персоналу;
?пошук нових продуктів;
?апгреи?д закладу;
?пошук та аналіз проблемних кеи?сів закладу;
?затверджування меню;
?мотивація персоналу та бонусна система для персоналу;
?ведення переговорів та зборів.
Адміністратор
Hashtag Lounge Bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 8 місяців
12.2019 - 08.2022
Обов'язки
:?робота з командою;
?робота закладу;
?ведення фінансовоі? звітності;
?виконання завдань поставлених від керівництва;
?робота з середніми чеками;
?робота з поставщиками (розрахунок);
?виконання місячних та денних планів;
?підвищення показників закладу;
?контроль середніх чеків та роботи персоналу;
?контроль чистоти закладу;
?контроль роботи закладу;
?зустріч гостеи?;
?робота з коп'ютерними програмами;
?ведення реи?тингів працівників;
?робота з кіпером;
?комунікація з персоналом;
?замовлення товару на заклад.
Продавець-консультант, продавець-касир
Майстерня Шоколаду, Крамниця-кав'ярня / Якібчук М.С., ФОП
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 9 місяців
03.2017 - 12.2019
Продавець?консультант. В обов`язки роботи входило: консультування гостеи?, допомога у виборі, прямі продажі, підтримування чистоти робочого місця.Досягнення: підвищили до продавця?касира.
Продавець?касир.В моі? обов'язки входить: проводити розрахункові операціі?, забезпечування відповідностеи? сум готівкових коштів, надання рахунку гостю,збереження грошових коштів, що знаходяться касі,звірка кількості готівки, консультування гостеи?,а також відповідальність і уважність!Робота з аутсорсомвиі?зди на різні фестивалі та івенти, робота з товаром та облік товарів, ведення фінансовоі? дисціпліни, забезпечення товаром.
Офіціант
Nobilis Hotel
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
01.2017 - 03.2017
Продавець-консультант
Сувеніри України
Торгівля роздрібна / Retail
4 місяці
06.2016 - 10.2016
Ключова інформація
ПРОФЕСІИ?НІ ТА ІНШІ НАВИЧКИ
-Робота з комп'ютерними програмами (Word, Excel, PowerPoint) -інтернет;
-робота з R-keeper;
-знання касовоі? дисципліни;
-знання 1С;
-знання програми iiko;
-знання фінансовоі? програми Finmap;
-знання книги обліку розрахункових операціи?
;-вміння розподіляти робочии? час;
-вміння розставляти пріоритети
;-висловлення справедливоі? та конктретноі? критики;
-здатність прии?мати нестандартні управлінські рішення.
Навчалась в 2 закладах
Львівський аграрний національний університет
Туризм
Дубляни, 2020
Екологічний коледж Львівського НАУ
ТУРИЗМ
Львів, 2017
Володіє мовами
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
нижче середнього
Курси, тренінги, сертифікати
Прозодження тренінгів про ресторанну сферу та бізнес управління
Прогодження тренінгів з системою " ЛІН-культура
"Прогодження тренінгів " Управління бізнесом",
"Комунікація з персоналом",
"Ресторанна культура в Украі?ні",
" Як вижити ресторанному бізнесу в карантин",
"Рестораннии? бізнес підчас віи?ни",
" Ефективнии? керівник",
" Онлаи?н-тренінг Дмитра Борисова (управління рестораном)", "Ефективна робота команди"
Відвідування івентів про управління бізнесом та ресторанна сфера і гарна культура в Украі?ні "BAROMETER"
Додаткова інформація
Особисті якості
-активність;
-повага до підлеглих;
-емоціи?на стабільність;
-чесність;
-толератність;
-вольові якості;
-готовність до розумного ризику;
-прагнення до успіхи;
-високии? рівень адаптаціі?;
- акуратність;
- здатність швидко навчатися;
- ввічливість;
- уважність;
- дисциплінованість;
- дружелюбність;
- комунікабельна;
- неконфліктна;
- стресостіи?ка;
-лідерство;
- відповідальність;
-розсудливість.
Карпінська Олегівна
Карпінська Олегівна
Керівник, диретор, менеджер
Львів
неповна зайнятість, повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота, гібридна
Оновлено 4 місяці тому