Работала в 5 компаниях   7 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Керівник закладу

Hashtag Lounge Bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

08.2022 - 09.2023

Обов'язки:?Формування ефективноі? команди, що сприяє збільшенню гостеи? та продажів;

?Управління персоналом закладу (близько 40 людеи?);

?Управління та контроль замовлення та роботи закладу

; ?Управління фінансовоі? грамотності;

?Ведення фінансового звіту;

?робота з командою (середні чеки, чаи?ові, тренінги, правила

сервісу, тощо)

?формування нових цін;

?аудит заробітних оплати, маржинальність закладу, аудит витрат та доходу, аудит прибутку закладу

;?аналіз цін поставщиків;

?технічна робота робота закладу;

?робота з маркетинговим відділом та SMM;

?комунікація з персоналом

;?нововведення новинок в заклад;

?робота з поставщиками;

?знання бізнес?процесів ресторану;

?фінансова грамотність;

?досвід управління персоналом, мотивація персоналу і формування команд;

?високии? рівень комунікаціи?них навичок;

?аналітичне мислення;?вміння ставити цілі та досягати і?х;

?розставляти пріоритети між завданнями;

?вирішення глобальних термінових проблем;

?планування бюджету та виконання планових показників;

?організауія успішноі? роботи закладу;

?взаємодія з контролюючими органами;

?збільшення продаж та прибутку закладів;

?ведення статистики роботи кожного підрозділу;

?пошук персоналу;

?пошук нових продуктів;

?апгреи?д закладу;

?пошук та аналіз проблемних кеи?сів закладу;

?затверджування меню;

?мотивація персоналу та бонусна система для персоналу;

?ведення переговорів та зборів.

Адміністратор

Hashtag Lounge Bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 8 месяцев

12.2019 - 08.2022

Обов'язки

:?робота з командою;

?робота закладу;

?ведення фінансовоі? звітності;

?виконання завдань поставлених від керівництва;

?робота з середніми чеками;

?робота з поставщиками (розрахунок);

?виконання місячних та денних планів;

?підвищення показників закладу;

?контроль середніх чеків та роботи персоналу;

?контроль чистоти закладу;

?контроль роботи закладу;

?зустріч гостеи?;

?робота з коп'ютерними програмами;

?ведення реи?тингів працівників;

?робота з кіпером;

?комунікація з персоналом;

?замовлення товару на заклад.

Продавець-консультант, продавець-касир

Майстерня Шоколаду, Крамниця-кав'ярня / Якібчук М.С., ФОП

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 9 месяцев

03.2017 - 12.2019

Продавець?консультант. В обов`язки роботи входило: консультування гостеи?, допомога у виборі, прямі продажі, підтримування чистоти робочого місця.Досягнення: підвищили до продавця?касира.

Продавець?касир.В моі? обов'язки входить: проводити розрахункові операціі?, забезпечування відповідностеи? сум готівкових коштів, надання рахунку гостю,збереження грошових коштів, що знаходяться касі,звірка кількості готівки, консультування гостеи?,а також відповідальність і уважність!Робота з аутсорсомвиі?зди на різні фестивалі та івенти, робота з товаром та облік товарів, ведення фінансовоі? дисціпліни, забезпечення товаром.

Офіціант

Nobilis Hotel

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

01.2017 - 03.2017

Продавець-консультант

Сувеніри України

Торговля розничная / Retail

4 месяца

06.2016 - 10.2016

Ключевая информация

ПРОФЕСІИ?НІ ТА ІНШІ НАВИЧКИ

-Робота з комп'ютерними програмами (Word, Excel, PowerPoint) -інтернет;

-робота з R-keeper;

-знання касовоі? дисципліни;

-знання 1С;

-знання програми iiko;

-знання фінансовоі? програми Finmap;

-знання книги обліку розрахункових операціи?

;-вміння розподіляти робочии? час;

-вміння розставляти пріоритети

;-висловлення справедливоі? та конктретноі? критики;

-здатність прии?мати нестандартні управлінські рішення.

Училась в 2 заведениях

Львівський аграрний національний університет

Туризм

Дубляни, 2020

Екологічний коледж Львівського НАУ

ТУРИЗМ

Львів, 2017

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Прозодження тренінгів про ресторанну сферу та бізнес управління

Львов, 2023

Прогодження тренінгів з системою " ЛІН-культура

"Прогодження тренінгів " Управління бізнесом", 

"Комунікація з персоналом", 

"Ресторанна культура в Украі?ні", 

" Як вижити ресторанному бізнесу в карантин", 

"Рестораннии? бізнес підчас віи?ни", 

" Ефективнии? керівник",

 " Онлаи?н-тренінг Дмитра Борисова (управління рестораном)", "Ефективна робота команди"

Відвідування івентів про управління бізнесом та ресторанна сфера і гарна культура в Украі?ні "BAROMETER"

Дополнительная информация

Особисті якості

-активність;

-повага до підлеглих;

-емоціи?на стабільність;

-чесність;

-толератність;

-вольові якості;

-готовність до розумного ризику;

-прагнення до успіхи;

-високии? рівень адаптаціі?;

- акуратність;

- здатність швидко навчатися;

- ввічливість;

- уважність;

- дисциплінованість;

- дружелюбність;

- комунікабельна;

- неконфліктна;

- стресостіи?ка;

-лідерство;

- відповідальність;

-розсудливість.

Карпінська Олегівна

Керівник, диретор, менеджер

Львов

26 лет

неполная занятость, полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 1 месяц назад