Працював в 7 компаніях   13 років 1 місяць

Краса / Фітнес / Спорт

Персональний Тренер

Фітнес-Клуби

Краса / Фітнес / Спорт

2 роки 11 місяців

07.2021 - до теперішнього часу

Співпраця з фітнес-клубами у якості позаштатного тренера (фрілансера).

Персональний Тренер

Спортивний Клуб "Olimp Premium"

Краса / Фітнес / Спорт

3 роки 4 місяці

03.2018 - 07.2021

Проведення персональних тренувань, розробка тренувальних циклів, повний супровід клієнтів, фіксування прогресу рівня тренованості клієнтів графічними методами. Розробка індивідуальних планів дієт. Індивідуальне консультування з питань тренувань, дієтології та фармакологічного супроводу. Реабілітація після травм, профілактика порушень постави та захворювань опорно-рухового апарату. Міофасціальний реліз.

Досягнення: вихід на новий рівень персонального тренінгу. Вивчення теоретичної бази методу міофасціального релізу. Менеджмент тригерних точок (trigger points) та тригерних смуг (trigger strips). Поглибив знання з анатомії людини, навчився розробляти та удосконалювати вправи, виходячи з функцій цільових мязів. Успішне впровадження вправ для корекції постави в системи силового тренінгу чоловіків і жінок.

Автор Проекту, Тренер

Студія жіночого фітнесу "Complimento"

Краса / Фітнес / Спорт

1 рік 11 місяців

12.2015 - 11.2017

Проведення силових групових тренувань з обтяженням (вільними вагами), персональне консультування клієнток, розробка персональних дієт-планів. PR проекту. SMM, просування.

Досягнення: реалізував фітнес-проект для жінок, розробив ефективну систему тренувань з навантаженнями з акцентом на забезпечення здоров'я та функціональності спини, розвиток сідничних м'язів та зменшення відсотка підшкірного жиру.

Співавтор, Тренер

Фітнес-проект "Changes"

Краса / Фітнес / Спорт

10 місяців

01.2015 - 11.2015

Співавтор у фітнес-проекті нового формату з онлайн-сервісом. Організація структури проекту, забезпечення функціонування та PR. Проведення персональних тренувань, контроль прогресу тренувального рівня клієнтів. Вирішення організаційних питань, ведення переговорів із власниками фітнес-клубів з питань умов співпраці для реалізації та розширення масштабів проекту.

Досягнення: засвоїв методи графічного моделювання візуальних змін фігур клієнтів (учасників проекту), отримав досвід проведення переговорів із власниками фітнес-клубів, ознайомився із принципами створення та ведення ефективних сайтів для фітнес-проектів, що дало змогу надавати конкурентно якісніші послуги персонального тренінгу.

Автор Проекту, Тренер

Авторський проект "Sunny Fitness"

Краса / Фітнес / Спорт

3 роки 7 місяців

04.2012 - 11.2015

Організатор проекту та тренер групових тренувань з фітнесу у парку. Автор методики. Залучення клієнтів, проведення тренувань та змагань серед учасників проекту.

Досягнення: здобув вдалий досвід створення власної фітнес-формації. Винайшов новий формат проведення групових фітнес-тренувань для жінок. Удосконалив “soft skills”.

Персональний Тренер

Фітнес-клуб "Fitness Forever"

Краса / Фітнес / Спорт

1 рік 2 місяці

03.2014 - 05.2015

Розробка індивідуальних тренувальних програм, персональних дієт-планів, консультування клієнтів з питань організації тренувального процесу, виходячи з конкретних цілей. Ведення тренувальних щоденників клієнтів. Консультування з питань правильного харчування у розрізі схуднення або набору м'язової маси.

Досягнення: збільшив кількість клієнтів в особистій базі, вийшов на новий рівень персонального тренінгу, отримав досвід ведення щоденників досягнень клієнтів, фіксування динаміки антропометричних вимірів, фотозвітів "Befofe & After", засвоїв новітні наукові методи організації аеробних тренувань у розрізі схуднення.

Персональний Тренер

Тренажерний зал "Айрон"

Краса / Фітнес / Спорт

1 рік 1 місяць

03.2011 - 04.2012

Проведення персональних тренувань, інструктажів, розробка тренувальних програм.

Консультування з питань процесу тренувань та дієтології, залучення нових клієнтів.

Досягнення: залучив багато клієнтів у новий тренажерний зал, “розкрутивши” його на просторах Internet, давши керівництву багато дієвих порад щодо організації структури та роботи тренажерного залу. Здобув початковий досвід персонального тренера з фітнесу. Відпрацював базові навики спілкування з клієнтами.

Навчався в 2 закладах

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

Фізична терапія, ерготерапія

Львів, 2024

Львівський навчально-науковий інститут Державного вищого навчального закладу "Університет банківської справи"

Фінанси

Львів, 2014

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Особисті якості

Комунікабельний, пунктуальний, дипломатичний, ініціативний, привітний, відповідальний, надійний, винахідливий, лідер.

Захоплення та інтереси

Колекціонування та реставрація програвачів вінілових платівок (та самих вінілових платівок), поезія (пишу вірші), гра на гітарі, електроніка, хендмейд, декор, медицина, музика, психологія, психотерапія, флористика.

Життєві принципи

+ завжди намагаюся ставитися до Людей з розумінням;

+ пообіцяв - зробив за всяку ціну;

+ щирість (відвертість);

+ забезпечення дотримання рамок особистого простору.

Наукова діяльність

1. Максим В, Ханікянц О. Атлетична гім- настика як засіб профілактики порушень постави студент- ської молоді / О. Ханікянц, В. Максим // Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у су- часному суспільстві : зб. наук. пр. – №1 (17), 2012. – С.108- 112.

2. Максим В, Ханікянц О. Особливості використання атлетичної гімнастики з оздоровчою метою у процесі фізичного виховання

Володимир

Фізичний терапевт, Реабілітолог

Львів

30 000 грн.

33 роки

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому