Працював в 5 компаніях   6 років 3 місяці

Торгівля роздрібна / Retail, Шоу-бізнес, Недержавні організації / NGO, Інше

Менеджер з продажу

HighLight

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 5 місяців

09.2020 - 02.2022

Компанія займалася продажом звукового, світлового та мультимедійного обладнання.У обов’язки менеджера входила робота з замовником, консультація що до обладнання та рекомендації згідно потреб та бюджету, виставлення кошторису та рахунків. Ведення кліента з початку угоди до поставки та монтажу обладнання.

Технічний директор

Magic Factory

Шоу-бізнес

3 роки 2 місяці

09.2017 - 11.2020

  • Комплексна технічна організація заходу ( Світлове, звукове, проекційне, сценічне обладнання, лазерне шоу та інше). Управління парком звукового, світлового, лазерного та іншого обладнання, Прорахунок необхідної техніки, контроль підрядників (монтаж/демонтаж). Брав безпосередню участь в організації масових корпоротивних заходів для таких компаній як Ubisoft, Lifecell, Genesis, Rabota.ua, Eva, Geberit, Porshe, Novus, Астарта, Фора, Asbis, Укренерго та інші.

Технічний директор

З країни в Україну, БФ

Недержавні організації / NGO

5 місяців

06.2019 - 11.2019

Серія благодійних фестивалів, яка проходить містами України. Фестиваль проходив у 18 містах . Моя задача була керувати технічною монтажною групою та логістика всього обладнаня.

Технічний менеджер

Arena CS

Інше

10 місяців

06.2016 - 04.2017

Технічне забезпечення заходів (конференцій, семінарів та інших): звукове, світлове, презентаційне обладнання, декорації. Робота з підрядниками, прорахунок вартості, а також об'єктивна оцінка необхідної кількості обладнання та координація підрядників на майданчику. Закупівля нового обладнання Дрібний ремонт, профілактика Сприяння хорошій рентабельності заходів.

Звукорежиссер (Администратор )

Kidswill

Інше

1 рік

08.2015 - 08.2016

До обов'язків входило, профілактика, закупівля нової апаратури, підключення звукового та світлового обладнання, озвучення та освітлення заходів, запис та обробка радіо роликів, добірка плейлистів на внутрішнє радіо дитячого міста професій, складання сценаріїв ефірів на внутрішньому радіо.

Навчався в 3 закладах

НАРККИИ

звукорежиссер

Киев, 2015

НУХТ

Енергетика

Киев, 2012

Державний вищий навчальний заклад "Київський енергетичний коледж"

енергетика

Київ, 2008

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

5 років музичної школи за класом гітара. Грав у рок-групі на бас гітарі. З 2020 року пишу аранжування. Також працював звукорежисером із живими колективами. Швидко навчаюсь і полюбляю пізнавати нове.

Евгений Вячеславович

Менеджер з продажу

Київ

35 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 3 тижні тому