Працювала в 3 компаніях   11 років 6 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керуючий рестораном

Артішок, Будва, Чорногрія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

04.2023 - 12.2023

Відкриття закладу з "0".Підбір локації ;Визначення концепції ;Розробка бізнес-плану;Участь у сборі дозвільних документів;Плануванная та аналіз місцевого ринку.Розробка меню згідно місцевого ринку та підбір постачальників.Забезпечення прибутковості ресторану;Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС;Управління та підбір персоналу.Контроль витратної частини ресторану.Створення бюджетів доходів та видатків , формування звітів;Підтримка сервісу та якості страв, що видаються в зал;Розробка та контроль стандартів обслуговування;Розробка та контроль рекламноі компанііОрганізація та налаштування взаємодії зі службами доставки.Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану;Організація бізнес-процесів у ресторані відповідно до вимог місцевого ринку.Формування бюджету ресторану, контроль його виконання;Контроль за дотриманням касової дисципліни.Здійснення оперативного керівництва: виробництвом та обслуговуванням;Складання звітів.

Менеджер готельно-ресторанного бiзнесу

Замiський комплекс "Боковенька", Кривий Ріг

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 9 місяців

02.2017 - 11.2022

Забезпечення безперебійної роботи ресторану;Забезпечення прибутковості ресторану;Оновлення меню, (створення ТК, ціноутворення);Контроль foodcoast;Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС;Управління персоналом ресторану (проведення зборів, тренінгів, створення та контроль ведення чек листів, КЛН, атестація знань персоналу);Управління асортиментом бару та кухні оновлення меню, (створення ТК, ціноутворення);Контроль витратної частини ресторану, проведення та аналіз інвентаризацій;Створення бюджетів доходів та видатків , формування звітів;Підтримка сервісу та якості страв, що видаються в зал;Впровадження стандартів НАССР;Спілкування з гостями:Вивчення смаків відвідувачів та їх побажання;Контролює відповідність страв кухні та бару стандартам (зовнішній вигляд, час приготування);Контроль за дотриманням стандартів;Організація корпоративних заходів (прийом замовлень, їх супровід); Робота над усуненням факторів, що викликали рекламацію гостей. Проведення внутрішніх вимірів дотримання стандартів (КЛН); Інформування персоналу про акції та механіку їх проведення;Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану;Супровід вечірок згідно з сценарним планом та концепцією заходу; Організація бізнес-процесів у ресторані відповідно до стандартів роботи та фінансового плану;Формування бюджету ресторану, контроль його виконання;Виявлення та розслідування зловживань персоналу. Контроль за дотриманням касової дисципліни. Виконання плану витрат та їх оптимізація. Забезпечення госп.діяльності;Здійснення оперативного керівництва: виробництвом та обслуговуванням;Технічне обслуговування санітарним станом та безпекою;Складання звітів:Якісне ведення ділового документообігу, листування.

Адміністратор ресторанно-гостинного комплексу

Околиця, Кривий Ріг

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 3 місяці

03.2012 - 06.2017

Робота з гостями ресторану, запобігання і вирішення конфліктних ситуацій;Робота з касою, складання внутрішньої звітності, розрахунок гостей закладу; Матеріальна відповідальність;Складання графіків персоналу, набір та стажування персоналу залу (офіціанти, бармени, тех. персонал, хостес), ведення табеляції;Контроль пакування страв "на виніс" та процесу доставки;Ведення обліку та замовлення господарчих товарів та іншої продукції для забезпечення життєдіяльності та безперебійної роботи ресторану;Контроль взаимодії процесів зал-кухня-бар;Контроль за підтриманням чистоти та порядку ресторану протягом робочого дня.

Ключова інформація

Poster

MS Excel

MSWord

R-Keeper1С

Навчалась в 1 закладі

Днiпропетровська металургiйна академiя

Електро-механiчнi системи АСУТП, Кривий Ріг

Кривий Ріг, 1998

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

вільно

Додаткова інформація

Свій розділ

Знання бізнес-процесів ресторану;

Досвід фінансового управління, бізнес-планування;

Досвід управління персоналом, мотивація персоналу та формування команди, вміння надихати команду;

Телятник

Менеджер готельно-ресторанного бiзнесу

Одеса

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 дні тому