Працювала в 3 компаніях 11 років 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Керуючий рестораном
Артішок, Будва, Чорногрія
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
04.2023 - 12.2023
Відкриття закладу з "0".Підбір локації ;Визначення концепції ;Розробка бізнес-плану;Участь у сборі дозвільних документів;Плануванная та аналіз місцевого ринку.Розробка меню згідно місцевого ринку та підбір постачальників.Забезпечення прибутковості ресторану;Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС;Управління та підбір персоналу.Контроль витратної частини ресторану.Створення бюджетів доходів та видатків , формування звітів;Підтримка сервісу та якості страв, що видаються в зал;Розробка та контроль стандартів обслуговування;Розробка та контроль рекламноі компанііОрганізація та налаштування взаємодії зі службами доставки.Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану;Організація бізнес-процесів у ресторані відповідно до вимог місцевого ринку.Формування бюджету ресторану, контроль його виконання;Контроль за дотриманням касової дисципліни.Здійснення оперативного керівництва: виробництвом та обслуговуванням;Складання звітів.
Менеджер готельно-ресторанного бiзнесу
Замiський комплекс "Боковенька", Кривий Ріг
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 9 місяців
02.2017 - 11.2022
Забезпечення безперебійної роботи ресторану;Забезпечення прибутковості ресторану;Оновлення меню, (створення ТК, ціноутворення);Контроль foodcoast;Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС;Управління персоналом ресторану (проведення зборів, тренінгів, створення та контроль ведення чек листів, КЛН, атестація знань персоналу);Управління асортиментом бару та кухні оновлення меню, (створення ТК, ціноутворення);Контроль витратної частини ресторану, проведення та аналіз інвентаризацій;Створення бюджетів доходів та видатків , формування звітів;Підтримка сервісу та якості страв, що видаються в зал;Впровадження стандартів НАССР;Спілкування з гостями:Вивчення смаків відвідувачів та їх побажання;Контролює відповідність страв кухні та бару стандартам (зовнішній вигляд, час приготування);Контроль за дотриманням стандартів;Організація корпоративних заходів (прийом замовлень, їх супровід); Робота над усуненням факторів, що викликали рекламацію гостей. Проведення внутрішніх вимірів дотримання стандартів (КЛН); Інформування персоналу про акції та механіку їх проведення;Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану;Супровід вечірок згідно з сценарним планом та концепцією заходу; Організація бізнес-процесів у ресторані відповідно до стандартів роботи та фінансового плану;Формування бюджету ресторану, контроль його виконання;Виявлення та розслідування зловживань персоналу. Контроль за дотриманням касової дисципліни. Виконання плану витрат та їх оптимізація. Забезпечення госп.діяльності;Здійснення оперативного керівництва: виробництвом та обслуговуванням;Технічне обслуговування санітарним станом та безпекою;Складання звітів:Якісне ведення ділового документообігу, листування.
Адміністратор ресторанно-гостинного комплексу
Околиця, Кривий Ріг
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 3 місяці
03.2012 - 06.2017
Робота з гостями ресторану, запобігання і вирішення конфліктних ситуацій;Робота з касою, складання внутрішньої звітності, розрахунок гостей закладу; Матеріальна відповідальність;Складання графіків персоналу, набір та стажування персоналу залу (офіціанти, бармени, тех. персонал, хостес), ведення табеляції;Контроль пакування страв "на виніс" та процесу доставки;Ведення обліку та замовлення господарчих товарів та іншої продукції для забезпечення життєдіяльності та безперебійної роботи ресторану;Контроль взаимодії процесів зал-кухня-бар;Контроль за підтриманням чистоти та порядку ресторану протягом робочого дня.
Ключова інформація
Poster
MS Excel
MSWord
R-Keeper1С
Навчалась в 1 закладі
Днiпропетровська металургiйна академiя
Електро-механiчнi системи АСУТП, Кривий Ріг
Кривий Ріг, 1998
Володіє мовами
Англійська
базовий
Українська
вільно
Додаткова інформація
Свій розділ
Знання бізнес-процесів ресторану;
Досвід фінансового управління, бізнес-планування;
Досвід управління персоналом, мотивація персоналу та формування команди, вміння надихати команду;
Телятник
Телятник
Менеджер готельно-ресторанного бiзнесу
Одеса
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 4 дні тому