Працював в 1 компанії   21 рік 3 місяці

Консалтинг / Аудит

ігротехник-методолог

Группа Синектор

Консалтинг / Аудит

21 рік 2 місяці

01.2000 - 03.2021

Продавець БАДів | Колл-центр "Свої Люди" | Грудень 2022 - Червень 2023

Маю значний досвід у проведенні Системно-управлінських Ігр, командостворенні, вирішенні конфліктів, творенні стратегій розвитку та розвитку рефлексії/критичного мислення протягом 25 років.

Ключова інформація

Я бажаю висловити свою зацікавленість у вакансії проджект менеджеру вашій компанії. Маю значний досвід у проведенні Системно-управлінських Ігр, командостворенні, вирішенні конфліктів, творенні стратегій розвитку та розвитку рефлексії/критичного мислення протягом 25 років. Мої навички діагностики підприємств по функціоналу та людським ресурсам допомагають зрозуміти потреби та потенціал різних компанії. Також наша методологія дозволяє побудувати бірюзову організацію. Для цього ми опрацьовуємо 2 пласта. 1. Конструктивні чи деструктивні співробітники є, чи будуть набрані для співробітництва в кампанії. Ми відсікаємо деструктивних/»гавнюків». 2. Будуємо структурно – функціональну схему де співробітники будуть знати та досягати розроблених з їх участю цілей.Я також вмію ефективно впроваджувати стратегії розвитку в життя, що дозволить підприємствам зростати та процвітати. Моя здатність працювати з командами допомагає забезпечити співпрацю та взаєморозуміння між колегами.

Навчався в 1 закладі

Відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Національний університет "Одеська морська академія"

судомеханік

Одеса, 1995

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

У мене є середні знання англійської мови, які нині переходять у рівень інтермідієт. Це не дозволить

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат

Одеса, 2023

Сертифікат від Освіта Дія. Пройшов освітній серіал Рекрутер

Додаткова інформація

Особисті якості

Останні 25 років я працював(-ла) в галузі проведення Системно-Управлінських Ігор та набору персоналу, здійснюючи успішний пошук талановитих кандидатів для різних підприємств.

Віталій

Проджект-менеджер

Одеса

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 5 годин тому