Працював в 7 компаніях   21 рік 5 місяців

Державний сектор

Начальник відділу організації закупівель Управління діловодства, ресурсного забезпечення та організа

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів

Державний сектор

6 років 11 місяців

05.2017 - до теперішнього часу

Організація роботи щодо закупівель, товарів, робіт та послуг відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178. Організація роботи тендерного комітету з питань публічних закупівель та відбору управителів арештованими активами. Уповноважена особа з питань публічних закупівель.

Організація діяльності новоствореного державного органа. Розробка наказів АРМА "Про службові посвідчення працівників та уповноважених осіб", Про встановлення протипожежного режиму в АРМА", "Про затвердження Інструкції з організації пропускного режиму", "Про тендерний комітет АРМА", "Про уповноважених осіб АРМА" та інших. Підготовка пакетів документів та подання їх до Міністерства юстиції України щодо державної реєстрації наказів АРМА.

Участь у розробці технічного завдання для створення програмного забезпечення для Єдиного державного реєстру активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні. Організація відповідних закупівель.

заступник директора Адміністративно-господарського департаменту

Міністерство юстиції України

Державний сектор

1 рік 2 місяці

03.2016 - 05.2017

Організація господарського та матеріально-технічного забезпечення Міністерства юстиції України.

Організація роботи Тендерного комітету щодо проведення процедур закупівель.

Підготовка рішень Кабінету Міністрів України щодо передачи державного майна до сфери управління Міністерства юстиції України за наслідками ліквідації Державної реєстраційної служби, Державної виконавчої служби, Державної пенітенціарної служби. Підготовлено накази Міністерства юстиції щодо передачі майна ліквідованих територіальних органів юстиції.

Медіація конфліктних ситуацій з громадськістю (внутрішнь-переміщені особи, працівники підприємства "Житомирські ласощі", ГО "Золоті леви чорної сотні" тощо).

директор Департаменту кадрової роботи та державної служби

Міністерство юстиції України

Державний сектор

11 місяців

04.2015 - 03.2016

Організація діяльності кадрової служби Міністерства юстиції України та його територіальних управлінь, Науково-дослідних установ судових експертиз, ДП «СЕТАМ», ДП «Національні інформаційні системи», Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції, ДП «Санаторій «Лермонтовський».

Участь у доопрацюванні та підготовка пропозицій до Порядку проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Підготовка пропозицій до проектів постанов Кабінету Міністрів України “Деякі питання оптимізації діяльності центральних органів виконавчої влади системи юстиції” та “Про ліквідацію територіальних органів управління Державної пенітенціарної служби та утворення територіальних органів Міністерства юстиції” на підставі яких проведено реорганізацію системи юстиції, а саме ліквідовано Державну реєстраційну службу, Державну виконавчу службу та Державну пенітенціарну службу. Підготовлено накази Міністерства юстиції щодо ліквідації територіальних органів юстиції, утворення міжрегіональних територіальних органів юстиції.

Підготовка пропозицій щодо створення он-лайн будинку юстиції.

Організація та проведення тестування кандидатів на посади керівників та заступників керівників територіальних управлінь юстиції в областях містах Києві та Севастополів офісі компанії «Ernst & Young» та подальшого конкурсного відбору.

Разом з Transparency International за підтримки Агентства США по міжнародному розвитку USAID проведено навчання для новопризначених керівників та заступників керівників територіальних управлінь юстиції в областях містах Києві та Севастополі

заступник директор Департаменту кадрової роботи та державної служби

Міністерство юстиції України

Державний сектор

6 місяців

10.2014 - 04.2015

Організація діяльності кадрової служби Міністерства юстиції України, Науково-дослідних установ судових експертиз, ДП «СЕТАМ», ДП «Національні інформаційні системи», Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції, ДП «Санаторій «Лермонтовський».

Підготовка наказів Міністерства юстиції України щодо розробки, впровадження та ведення Єдиного державного реєстру осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади», "Про початок проведення в апараті Міністерства юстиції України перевірки,передбаченої Законом України «Про очищення влади», "Про початок проведення в територіальних органах юстиції перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади». Організація та проведення такої перевірки. Підготовка пропозицій до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади".

Підготовка меморандуму з компанією «Ernst & Young» («Эрнст энд Янг») щодо запровадження професійного тестування кандидатів на посади начальників та заступників начальників територіальних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі. Підготовка пропозицій до розробки питань для тестування з урахуванням нормативно-правової бази України. Узгодження з представниками компанії «Ernst & Young» технічних аспектів проведення тестування, опрацювання результатів та їх отримання.

заступник начальника відділу по роботі з кадрами територіальних органів юстиції Департаменту кадрово

Міністерство юстиції України

Державний сектор

3 роки 1 місяць

09.2011 - 10.2014

Організація діяльності кадрових служб територіальних органів юстиції.

Підготовка пропозицій до порядку формування та ведення Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, організація діяльності тереторіальних органів юстиції щодо його ведення.

головний спеціаліст відділу по роботі з кадрами територіальних органів юстиції; головний спеціаліст

Міністерство юстиції україни

Державний сектор

3 роки 6 місяців

04.2008 - 10.2011

Організація діяльності кадрових служб територіальних органів юстиції, Державної виконавчої служби, Державної реєстраційної служби, Державної архівної служби, Науково-дослідних установ судових експертиз, ДП «СЕТАМ», ДП «Національні інформаційні системи», Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції, ДП «Санаторій «Лермонтовський»

спеціаліст 2 категорії‚ головний спеціаліст відділу Інституту підвищення кваліфікації керівних кадрі

Національна академія державного управління при Президентові України

Державний сектор

5 років 4 місяці

12.2002 - 04.2008

Забезпечення навчального процесу в Інституті підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України

Ключова інформація

Знання нормо-творчої діяльності та нормопроектувальної техніки;

Вміння планувати і оптимально організувати робочий процес підпорядкованого підрозділу;

Відсутність страху приймати самостійні рішення та нести за них відповідальність;

Можливість вирішувати конфліктні ситуації, комунікативні навички;

Стратегічне і творче мислення;

Вміння завоювати довіру колег і партнерів.

Навчався в 3 закладах

Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого‚

Правознавство (юрист)

Харків, 2005

Національний аерокосмічний університет імені М.Є. Жуковського Харківський авіаційний інститут”

імпульсні теплові машини (інженер-механік)

Харків, 2001

Шосткинський хіміко-технологічний технікум

технічне обслуговування та ремонт обладнання підприємств хімічної промисловості (технік-механік)

Шостка, 1995

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Посвідчення щодо знання української мови від 21.08.2019 № 2835/19

Курси, тренінги, сертифікати

Постійно підвищую професійну кваліфікацію

2023

Наявність більше ніж 40 дипломів, сертифікатів щодо підвищення кваліфікації за період 2002 - 2023 роки.

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Наукова діяльність

У 2010 році закінчив аспірантуру Національної академії державного управління при Президентові України, спеціальність Державна служба за тематикою Підвищення кваліфікації державних службовців.

Водійське посвідчення

Категорія А, В, С.

Сергій

Керівник управління формування політики доброчесності (публічна/приватна сфери) Національного агентс

Київ

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому