Працювала в 4 компаніях   17 років 1 місяць

Медицина та Охорона здоров'я, Торгівля роздрібна / Retail, HR, Краса / Фітнес / Спорт

Інженер з метрології

КНП "Калуський МЦ ПМСД КМР"

Медицина та Охорона здоров'я

3 роки 3 місяці

04.2021 - до теперішнього часу

Планую та організовую правильну експлуатацію метрологічних, контрольно?вимірювальних приладів та вимірювальних систем в установі.Облік та складення графіків метрологічних повірок.Для підвищення рівня кваліфікації в лютому 2023 року закінчила курси спеціаліст?метролог та отримала сертифікат міжнародного зразку Міжнародної школи технічного законодавства та управління якістю.

HR-менеджер

AGRAMANT

Торгівля роздрібна / Retail

7 місяців

08.2023 - 03.2024

Рекрутинг(розміщення вакансій на різноманітних майданчиках з підбору персоналу,проведення співбесід,оцінка можливостей та навичок кандидата)онбординг,адаптація,формування мотиваційної програми персоналу,ведення кадрового діловодства,створення кадрового резерву,організація процесу навчання стажерів,формування корпоративної культури і бренду компанії.

Директор компанії по працевлаштуванню за кордоном

ФОП Онищук О.П.

HR

6 років 11 місяців

09.2015 - 08.2022

Якраз на цій посаді я вперше познайомилась з рекрутингом.В мої обов"язки входив пошук працівників для іноземних партнерів ,а також пошук нових партнерів для співпраці.Для того ,щоб бути упевненою в послугах ,які надаю клієнтам , їздила за кордон, особисто знайомилась з партнерами,а також відвідувала місце роботи та проживання потенційних працівників.За час роботи в даній сфері провела більше 1000 співбесід і працевлаштувала близько пів тисячі працівників.

Представник торгівельний

Hexagone

Краса / Фітнес / Спорт

10 років 8 місяців

07.2007 - 03.2018

Робота з селективними брендами парфумерії та косметики.Організація робочого процесу,контроль кількості і якості продукції,логістика,а основне?робота з клієнтами.Підбір відповідної продукції.А також безліч тренінгів для розвитку у даній сфері.

Ключова інформація

Зібраність, уважність, пунктуальність, здатність до навчання, працездатність, цілеспрямованість, стресостійкість, висока ступінь відповідальності, комунікабельність, ділова етика, старанність, вміння працювати в команді, дисциплінованість, акуратність, маю організаторські здібності.

До моїх професійних навичок належать:ведення документообігу компанії; реєстрація та обробка кореспонденції; ведення телефонних переговорів і робота з клієнтами; контроль своєчасного виконання документів; ведення архіву документів; знання основних положень ЕГСД (Єдиної державної системи діловодства) і нормативно-правових актів, що містять правила ведення документації в певній організації ведення діловодства; робота з первинною документацією; складання табелю робочого часу, листів, наказів, службових записок і т. д. володіння ПК, MS Office, Excel 2007, Internet.

Навчалась в 1 закладі

Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова

Історія та країнознавство

Київ, 2008

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

А2

Курси, тренінги, сертифікати

Спеціаліст?метролог

Київ, 2023

Підвищила рівень кваліфікації знаннями про нововведення в сфері метрології, стандартизації та сертифікації та отримала сертифікат міжнародного зразку Міжнародної школи технічного законодавства та управління якістю. 

Додаткова інформація

Свій розділ

Я,можливо,не фахівець за якого будуть битися роботодавці,ніяких надприродніх даних в мене немає.Але вмотивованість і професійна гнучкість надихають вчитися,пізнавати нове і показувати високі результати в роботі.

Ольга Петрівна

Рекрутер,HR

Калуш

38 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 місяці тому