Працював в 1 компанії   23 роки 4 місяці

Промисловість та Виробництво

Інженер-технолог

LUKO, Суперлакомка, Конд- класс

Промисловість та Виробництво

23 роки 3 місяці

03.2001 - до теперішнього часу

Відомості про себе:

П.І.: Сорокотяга Ганна

Рік і місце народження: 1978 р., м. Харків

Сімейний стан: заміжня, донька

Е-mail: Аnnа_techno@ukr.net

Контактний тел.: 0668128644, 0674924526

Пошук роботи -технолог кондитерського виробництва з організації та випуску якісної та сучасної продукції, консалтинг.

Освіта: Вища, ВНЗ - НТУ "ХПІ": "Технологія жирів і жирозамінників", інженер-хімік-технолог

Місця працевлаштування:

- ТОВ "Комбінат бараночних виробів" - інженер-технолог відділу розробок (продукція під "приват лейбл" - торти та тістечка);

- ТОВ "Суперлакомка" - інженер-технолог, головний технолог (продукція, що випускається підприємством - вафельна цукерка, вафлі, грильяжна цукерка);

- ТОВ "Конд-Клас" - головний технолог (продукція, що випускається підприємством, - кремові вироби (зокрема листкові), печиво, пастило - мармеладні вироби);

- ТОВ "ПКГ "Лісова казка" - головний технолог (продукція, що випускається підприємством, - вафлі, цукерка, пастило - мармеладні вироби);

- ПФ "Топ-Клас" (рід занять організації - харчові інгредієнти провідних європейських і вітчизняних підприємств) - менеджер-технолог; - ТОВ "Інгімекс" (рід занять організації - харчові інгредієнти "Пуратос") - інженер-технолог;

-ЗАТ "ЗМЖК" (Запорізький масложиркомбінат) – технолог у відділі головного технолога, інженер-технолог у відділі розвитку.

Досвід роботи та професійні навички:

- розробка і впровадження нових видів продукції, вдосконалення наявних технологій виробництва кондитерських виробів, напівфабрикатів;

- удосконалення діючих рецептур на виробництві;

- пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів;- впровадження нових прогресивних технологій, що дають змогу поліпшити якість виробів і знизити кількість виробничих браків;

- упровадження технологій, що дають змогу використовувати доброякісні браки виробництва;

- підбір і замовлення сировини та допоміжних матеріалів для виробництва відповідно "якість-ціна";

- навчання персоналу та забезпечує виконання працівниками всіх функцій, які передбачені на виробництві;

- документальний та технологічний супровід впровадження у виробництво нових видів продукції (технічних умов, рецептур, технологічних інструкцій, технологічні та калькуляційні карти);

- організація робіт з компановки цехових приміщень, згідно з вимогами санітарних норм і правил для харчового підприємства;

- підтримка безпечного, раціонального та економічно обґрунтованого процесу харчового виробництва ;

- організація робіт із сертифікації продукції, що випускається, і нових видів продукції з елементами системи якості НАССР;

- консультаційна підтримка кондитерів щодо інновацій в галузі харчових інгредієнтів;

- знання Windows, MC Office, 1С 8.

Підвищення кваліфікації: сертифікат по системі якості ISO 22000:20005.

Ганна

Технолог харчового виробництва

Київ

Готовий переїхати: Харків

46 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому