Працював в 1 компанії 23 роки 4 місяці
Промисловість та Виробництво
Інженер-технолог
LUKO, Суперлакомка, Конд- класс
Промисловість та Виробництво
23 роки 3 місяці
03.2001 - до теперішнього часу
Відомості про себе:
П.І.: Сорокотяга Ганна
Рік і місце народження: 1978 р., м. Харків
Сімейний стан: заміжня, донька
Е-mail: Аnnа_techno@ukr.net
Контактний тел.: 0668128644, 0674924526
Пошук роботи -технолог кондитерського виробництва з організації та випуску якісної та сучасної продукції, консалтинг.
Освіта: Вища, ВНЗ - НТУ "ХПІ": "Технологія жирів і жирозамінників", інженер-хімік-технолог
Місця працевлаштування:
- ТОВ "Комбінат бараночних виробів" - інженер-технолог відділу розробок (продукція під "приват лейбл" - торти та тістечка);
- ТОВ "Суперлакомка" - інженер-технолог, головний технолог (продукція, що випускається підприємством - вафельна цукерка, вафлі, грильяжна цукерка);
- ТОВ "Конд-Клас" - головний технолог (продукція, що випускається підприємством, - кремові вироби (зокрема листкові), печиво, пастило - мармеладні вироби);
- ТОВ "ПКГ "Лісова казка" - головний технолог (продукція, що випускається підприємством, - вафлі, цукерка, пастило - мармеладні вироби);
- ПФ "Топ-Клас" (рід занять організації - харчові інгредієнти провідних європейських і вітчизняних підприємств) - менеджер-технолог; - ТОВ "Інгімекс" (рід занять організації - харчові інгредієнти "Пуратос") - інженер-технолог;
-ЗАТ "ЗМЖК" (Запорізький масложиркомбінат) – технолог у відділі головного технолога, інженер-технолог у відділі розвитку.
Досвід роботи та професійні навички:
- розробка і впровадження нових видів продукції, вдосконалення наявних технологій виробництва кондитерських виробів, напівфабрикатів;
- удосконалення діючих рецептур на виробництві;
- пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів;- впровадження нових прогресивних технологій, що дають змогу поліпшити якість виробів і знизити кількість виробничих браків;
- упровадження технологій, що дають змогу використовувати доброякісні браки виробництва;
- підбір і замовлення сировини та допоміжних матеріалів для виробництва відповідно "якість-ціна";
- навчання персоналу та забезпечує виконання працівниками всіх функцій, які передбачені на виробництві;
- документальний та технологічний супровід впровадження у виробництво нових видів продукції (технічних умов, рецептур, технологічних інструкцій, технологічні та калькуляційні карти);
- організація робіт з компановки цехових приміщень, згідно з вимогами санітарних норм і правил для харчового підприємства;
- підтримка безпечного, раціонального та економічно обґрунтованого процесу харчового виробництва ;
- організація робіт із сертифікації продукції, що випускається, і нових видів продукції з елементами системи якості НАССР;
- консультаційна підтримка кондитерів щодо інновацій в галузі харчових інгредієнтів;
- знання Windows, MC Office, 1С 8.
Підвищення кваліфікації: сертифікат по системі якості ISO 22000:20005.
Ганна
Ганна
Технолог харчового виробництва
Київ
Готовий переїхати: Харків
повна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому