Працювала в 2 компаніях   5 років 9 місяців

Державний сектор

Головний спеціаліст Експертної групи стратегічного планування та інституційного розвитку Директорату

Міністерство у справах ветеранів

Державний сектор

6 місяців

08.2023 - 02.2024

-Участь у розробленні документів державних політик, проектів наказів та інших нормативно-правових актів з питань формування державної політики.

-Опрацювання проектів нормативно-правових актів з питань формування державної політики, що надійшли на погодження від заінтересованих органів.

-Розгляд та підготовка відповідей на звернення громадян, органів державної влади, підприємств, установ, організацій, об'єднань громадян.

-Розроблення проектів наказівМінветеранів, нормативно-правових актів з питань, що належать до компетенції експертної групи стратегічного планування та інституційного розвитку.

-Участь у засіданнях робочих груп з розгляду питань у сфері компетенції Мінветеранів з метою забезпечення стратегічного планування діяльності Міністерства

Головний спеціаліст відділу обліку проживання фізичних осіб

Дніпровська міська рада

Державний сектор

5 років 1 місяць

09.2016 - 10.2021

Уповноважена особа відділу обліку проживання фізичних осіб Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур ДМР з правом підпису. Організація та налагодження роботи співробітників відділу, підготовка звітів керівництву, співпраця з іншими підрозділами Департаменту, підприємствами, організаціями. Розгляд заяв, скарг, пропозицій, особистий прийом громадян. Виконання обов'язків матеріально відповідальної особи та забезпечення інвентаризації у відділі.

Ключова інформація

Маю досвід роботи в команді і самостійно, аналітичне мислення, вміння швидко навчатись, стресостійкість, відповідальність, самостійне прийняття рішень, ініциативність.

Навчалась в 2 закладах

Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

Державне управління

Дніпро, 2012

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара

Хімія

Дніпро, 1996

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Особисті якості

Особисті якості: доброзичливість, ввічлевість, порядність, енергійність, чесність, принциповість, уміння слухати і чути людей. Захоплююсь малюванням. Дуже люблю спорт. Маю водійське посвідчення, але досвід водіння близько півроку.

Наталія

Головний спеціаліст, Державний експерт, Державна служба

Київ

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому