Працювала в 9 компаніях   14 років 2 місяці

IT, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Недержавні організації / NGO

Менеджер з розвитку бізнеса

IT Planet group

IT

6 місяців

01.2022 - 07.2022

Розробка клієнтської бази з пошуком контактів нових компаній-клієнтів сфери IT у Болгарії для розвитку бізнес-партнерства. Ведення ділового листування, вихід на керівництво компаній та ЛПР, організація зустрічей для подальшої співпраці та отримання замовлень на постачання IT обладнання та надання послуг компанії через своє представництво компанії в Європі.

Менеджер проектних продаж

Ecowood, ТМ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 1 місяць

10.2019 - 11.2021

Продаж паркетних покриттів, супутніх матеріалів та послуг з монтажу продукції на об'єкті. Робота з роздрібними клієнтами, а також з дизайнерами, архітекторами та їх замовниками.

Підбір та продаж підлогових покриттів, переговори з постачальниками та представниками фабрик-виробників, прорахунок замовлень та складання кошторисів, укладання договорів. Ведення клієнтської бази у програмі "Бітрікс 24". Повний супровід проектів на всіх етапах реалізації.

Менеджер проектів

Компанія Exnova & Baxter shop

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

9 місяців

11.2018 - 08.2019

Розвиток клієнтської бази з продажу оздоблювальних матеріалів преміум-класу для комплектації дизайнерських проектів. Робота з дизайнерами, архітекторами, будівельними компаніями та приватними клієнтами.

Пошук клієнтів, проведення переговорів, проведення зустрічей та презентацій, робота з підбором продукції за каталогами замовленої групи товарів під проекти дизайнерів, прорахунок замовлень, складання комерційних пропозицій, укладання договорів.

Оформлення та контроль виконання замовлення до стадії його закриття, контроль термінів постачання, доставки та встановлення продукції на об'єкті клієнта.

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

ТОВ Бутік декору

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 років 1 місяць

09.2013 - 10.2018

Продаж матеріалів для дизайну інтер'єру. Розвиток та підтримка довгострокових партнерських відносин із ключовими клієнтами компанії: дизайнерами, архітекторами, будівельними компаніями, салонами, дизайнерськими бюро, архітектурними студіями. Ведення переговорів, ділові зустрічі із проведенням презентацій продукції, укладання договорів про співпрацю.

Всебічна підтримка у підборі та прорахунку матеріалів для проектів, складання комерційних пропозицій для замовників. Формування замовлень у 1С, консультування, координація виконання на всіх стадіях. Побудова та підтримка довгострокових партнерських відносин із клієнтами, активний пошук і залучення нових клієнтів.

Менеджер з регіонального розвитку

Юміс

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 місяців

08.2012 - 03.2013

Розвиток продаж декоративних карнизів та карнізних систем провідних виробників Німеччини та Голландії по Києву та регіонам України. Робота із дизайнерами, архітекторами, будівельними супермаркетами, салонами штор, студіями декору. Ведення переговорів, презентації, проведення семінарів та тренінгів з продукції для персоналу салонів, продаж зразків та каталогів. Розрахунки та консультації щодо запитів клієнтів (дизайнерів та керівників салонів), формування замовлень, ділове листування, підписання договорів; координація виконання замовлень. Побудова та підтримка довгострокових партнерських відносин із клієнтами, залучення нових клієнтів.

Регіональний менеджер

ТОВ Boucle

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 1 місяць

07.2011 - 08.2012

Організація та розвиток продажів по регіонах України тканин та шпалер провідних фабрик Європи та Америки. Робота з салонами декору, архітектурними, дизайнерськими студіями та приватними дизайнерами. Побудова та підтримка довгострокових партнерських відносин із клієнтами, залучення нових клієнтів, участь у виставках. Презентації нових брендів та колекцій, ведення переговорів, продаж зразків та каталогів.

Підбір тканин та шпалер за запитами клієнтів, формування замовлень, консультація дизайнерів та керівників, ділове листування, підписання договорів; координація виконання замовлення; аналіз цінової політики; проведення маркетингових заходів. Відрядження по Україні (Західний та Центральний регіони).

Регіональний представник проекту

ТОВ Сервісна компанія "Формула"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 місяців

11.2010 - 06.2011

Розвиток напрямку продажу систем GPS моніторингу транспортних засобів. Робота з транспортними та дистриб'юторськими підприємствами України. Активний пошук та ведення клієнтів, проведення переговорів та укладання договорів, підготовка комерційних пропозицій; залучення корпоративних клієнтів. Аналіз ринку конкурентів; підготовка аналітичних звітів; контроль оплат, ведення супутньої документації.

Регіональний менеджер

ТОВ Геліополіс

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 9 місяців

01.2009 - 10.2010

Розвиток оптових та роздрібних продажів меблевих тканин та механізмів трансформації для виробників меблів по Києву та регіонам України. Робота з меблевими фабриками – українськими виробниками м'яких меблів, співпраця з їх фірмовими та дилерськими салонами, а також з приватними підприємцями Києва та інших міст України.

Ведення переговорів, підписання договорів, презентації нових брендів; ділове листування, складання комерційних пропозицій, формування та оформлення замовлень, координація виконання замовлення на всіх стадіях, контроль дебіторської заборгованості; консультації клієнтів.

Побудова та підтримка довгострокових партнерських відносин, розвиток клієнтської бази, залучення нових клієнтів. Участь у виставках, відрядження Україною.

Экономист бюджетного відділу

ТОВ НК Альфа-Нафта

Недержавні організації / NGO

9 місяців

02.2008 - 11.2008

Контроль фінансового стану підзвітних філій та підприємств компанії, рух грошових коштів, узгодження платежів (перевірка рахунків, ведення щоденного плану проплат). Прогнозування та планування річного бюджету підприємств, регулювання та контроль бюджетних витрат, постатейний аналіз змін, план-фактних відхилень. Консолідація даних та формування щомісячних фінансових звітів по виконанню бюджету за результатами фінансово-господарської діяльності філій; фінансовий та управлінський облік.

Ключова інформація

Сильний та досвідчений менеджер з орієнтацією на отримання Компанією максимального прибутку та збільшення обсягів продажу.

Професіонал з великим практичним досвідом успішних продажів, та побудови довгострокових та продуктивних взаємин із клієнтами.

Наявність лідерських та управлінських навичок, що підтверджено успішним розвитком кар'єри менеджера, а також наявністю рекомендаційних листів від колишніх роботодавців.

Навчалась в 1 закладі

Київський національний університет технологій та дизайну

Фінанси

Київ, 2008

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Тренінг "Ефективні інструменти активного продажу" , Майстерня успішного продажу Тетяни Пан

Київ, 2018

Курси підвищення кваліфікації за програмою "Ділова англійська мова", Національний Авіаційний Університет

Київ, 2009

Прискорений курс вивчення англійської мови за програмою "Ділова англійська мова", тривалість - 2 місяці

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Досвідчений користувач ПК : Microsoft Office: Excel, Word, Підприємство, Бухгалтерія, Outlook, Інтернет, CRM тощо

Особисті якості

Організована, відповідальна, ініціативна, комунікабельна.

Легко навчаюсь та швидко засвоюю нову інформацію.

Маю великий досвід продуктивного ведення переговорів із керівниками, компаніями-партнерами, пошуку нових клієнтів та постійної довгострокової співпраці.

Ефективно працюю як у команді, так і самостійно, для досягнення найкращих результатів.

Захоплення та інтереси

Музика, література, дизайн, рукоділля

Мета

Отримання посади менеджера-фахівця з продажу та роботи з клієнтами. Робота у стабільній компанії з можливістю реалізації наявного професійного досвіду та здібностей.

Марина Миколаївна

Менеджер з продажу та роботи з клієнтами

Київ

45 років

повна зайнятість

Оновлено 4 місяці тому