Працювала в 10 компаніях   25 років 10 місяців

Видавництва та Поліграфія, Будівництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Медицина та Охорона здоров'я, Транспорт та Логістика

Головний бухгалтер

Преса України, Державне видавництво

Видавництва та Поліграфія

5 місяців

05.2023 - 10.2023

Створення відділу бухгалтерії з старих працівників і нових. Ефективна праця відділу. Керування відділом бухгалтеріх.

Взаємодія відділу з ораганми ДФС, ДУС та трьома банками.

Ставила технічне завдання для підрядників у IT сфері для створеня модифікації програми 1С, для ефективної обробки даних бухгалтерського обліку.

Робота в команді директора, заступника директора та керівників відділів.

Участь у нарадах всіх рівнів.

Сдача звітів, реєстрація податкових накладних, виплата ЗП (коллектив 200+ співробітників)

Створення сприятливої атмосфери роботи у відділі.

Вирішення проблем всіх підлеглих та інших співробітників виробництва.

Головний бухгалтер

ТОВ "Яворина Едванс"

Будівництво

1 місяць

04.2023 - 05.2023

Курси підвищення кваліфікації з проходженням практики на реально діючому підприємстві. Тема курсу: «BAF. Управління промисловим підприємством».Практична робота у фірмі ТОВ «Яворина Едванс» - виробник меблів, експорт меблів.

Головний бухгалтер

ТОВ "ШАРКС"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 місяці

09.2022 - 11.2022

Курси підвищення кваліфікації з проходженням практики на реально діючому підприємстві. Тема курсу: «Акциз у паливній сфері. Реєстрація АН. Ліцензування діяльності з оптової торгівлі паливом і його зберігання».Практична робота у фірмі ТОВ «Шаркс» - оптовий продавець палива і логістичні послуги з перевезення палива бензовозами. Ліцензування в Укртрансбезпека «Шлях». Реєстрація автоцистерн і автопричіпів у базі перевізників. Довідка 18-60. Отримання коду ЕОРІ. Розблокування ПН в області логістичних послуг. Списання палива за ТТН. Реєстрація АН для посередників, кінцевих споживачів і власних потреб, коригування АН. Благодійний фонд у воєнний час, допомога ЗСУ з забезпечення автотранспортом.

Старший бухгалтер

ТОВ «Оптіплей»

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 3 місяці

11.2020 - 02.2022

Загальне керівництво бухгалтерією філіалу, ведення управлінського обліку, синхронізація програмного забезпечення філії і головного офісу, касові операції, інкасація готівкових коштів, кадровий облік співробіників філіалу. Узгодження роботи всіх ланок бізнес-процессу.

Головний бухгалтер ( єдиний )

ТОВ "Складторг"

Торгівля роздрібна / Retail

4 місяці

05.2020 - 09.2020

Все обязанности и ответственность главного бухгалтера. Регистрация РРО, КУРО, РК, 20-ОПП, 17-ОПП, ведение подразделений по статьям затрат. Предприятие со 100% иностранными инвестициями. Создание международной базы бух.учета на основе учета материнской компании. Постановка задач IT-специалистам для разработки нового программного продукта в области бухучета в соответствии с требованиями ПКУ. Расчеты (еженедельные) с Поставщиками магазинов. Начисление зарплат сотрудникам подразделений (офис, магазины) в ЗУП и 1С8.3. Администрирование НДС (регистрация НН, РК и разнесение НК в базу 1С). Учет ОС, МНМА, НМА. Введение в эксплуатацию, в т.ч. и объектов строительства. Валютный и много расчетных счетов (по каждому магазину отдельно), инкассация, еквайринг. Купля-продажа валюты, курсовые разницы. Составление и подача всей отчетности в ДФС.

Головний бухгалтер ( єдиний )

ТОВ "Виробниче підприємство "Промислові Системи"

Будівництво

5 місяців

09.2019 - 02.2020

Розробка та відпрацювання схем оптимізації оподаткування підприємства-поквартальщика; Здача податкової та статистичної звітності (квартал, рік 2020); Виправлення помилок бух. обліку попередніх періодів в програмі 1С 8.2 УТП

Головний бухгалтер ( єдиний )

ТОВ "Ай Ті Фо Бізнес"

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 1 місяць

07.2018 - 08.2019

Повне ведення бух.обліку по 2-х юр. особах на загальній сістемі оподаткування: від первинної документації до здачі балансу і всієї податкової звітності. Валютний рахунок, експорт послуг. Умовні продажі, розподілення податкового кредиту між різними видами діяльності ( Без ПДВ та 20%). Підготовка документів до участі у тендерах.

Заступник головного бухгалтера

ООО "Международный целительский центр Ляпко "Валенсия"

Медицина та Охорона здоров'я

3 роки 2 місяці

03.2015 - 05.2018

Ведення бухгалтерського та податкового обліку корпорації з філіями (від первинних документів до здачі всіх звітів за юр. особою) 1С: 8.2 УТП. Реєстрація податкових накладних, коригування, складання декларації з ПДВ (консолідована). Зарплата, лікарняні, декретні, відпускні, відрядження, авансові звіти. Оренда, розподіл товарів на філії, облік ТМЦ, рах. 36 та 63. Онлайн-банкінг, iFobs, MeDoc. Ведення 5-ти ФОП 2 група (банк, склад, дебітори-кредитори, єдиний податок, звітність, книги), 1 ФОП із найманими співробітниками. 2 юр.особи (загальна система без ПДВ та єдиний податок 3 група без ПДВ). Усі з найманими співробітниками. Комунікація із контрагентами, програмістами 1С, контролюючими органами.

Головний бухгалтер

ТОВ "Полфрост-Украина"

Транспорт та Логістика

2 місяці

11.2013 - 01.2014

Ведення повного бухгалтерського обліку компанії в галузі міжнародних вантажоперевезень автомобільним та залізничним транспортом, а також експорт товарів. Відшкодування ПДВ. Ведення валютного та розрахункового рахунків. Курсові різниці. Нарахування зарплат співробітникам, відрядження, лікарняні. Звіти до ФСС. Здача бухгалтерської та статистичної звітності.

Головний бухгалтер ( єдиний )

ООО "Агропромустаткування"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

17 років 10 місяців

01.1995 - 11.2012

Первинна документація, банк та каса, нарахування зарплати, розрахунки та звірки з мучениками та постачальниками, повне ведення бух. обліку підприємства загалом, податковий облік, складання звітності підприємства, передача звітів у ДПІ елетронними засобами зв'язку, своєчасна сплата податків.Підприємство успішно існувало та вело фінансово-господарську діяльність упродовж 18 років.

Ключова інформація

1. Вміння організувати відділ бухгалтерії з декількох спеціалістів різного віку та досвіду.

2. Навчання з "0" та адаптація нових співробітників до програм 1С, BAS.

Навчалась в 2 закладах

Комерційний університет менеджменту

Бухоблік та аудит, бухгалтер,

Киев, 1994

КНУ им. Т.Шевченко

Хімічний, хімік-органік, викладач

Київ, 1993

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Українська

вільно

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

  • Досвідчений користувач: 1С:7.7, 8.2, 8.3. УТП,УПП, ЗУП, BAS BAF, M.E.Doc, СОТА, Соната, Вчасно, Кабінет платника податків, Клієнт-Банк, Онлайн банкінг, Microsoft Office, EXCEL, Word

Особисті якості

Стресостійкість, вміння відстоювати свої переконання.

Ганна Михайлівна

Головний бухгалтер

Київ

30 000 грн.

54 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому