Працювала в 2 компаніях   9 років 4 місяці

FMCG

Начальник зміни

Кондитерська Корпорація «РОШЕН»

FMCG

4 роки 5 місяців

08.2021 - 12.2025

  1. Організація підготовки ділянки до робіт, забезпечення ефективної роботи; 2. Розробка та ведення документації та інструкцій з охорони праці; 3. Планування ресурсів для ефективної роботи виробничих дільниць; 4. Забезпечення своєчасного випуску продукції у відповідності з замовленнями і контроль її якості; 5. Підготовка виробничих звітів з обсягу виробленої продукції в 1С. • Харчова промисловість

Начальник дільниці, спеціаліст з охорони праці

Техноком

FMCG

4 роки 11 місяців

08.2016 - 06.2021

Спеціаліст з охорони праці 1. Створення безпечних і нешкідливих умов праці для працівників підприємства. 2. Проведення інструктажів з питань охорони праці, пожежної та техногенної безпеки (первинні, повторні, цільові), навчання з питань охорони праці для працівників підприємства. 3. Розслідування нещасних випадків. 4. Організація навчання з охорони праці для керівників та спеціальних категорій співробітників 5. Розробка та ведення документації та інструкцій з охорони праці 6. Забезпечення виконання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної безпеки та охорони навколишнього середовища, а також організаційно-технічних заходів, спрямованих на виявлення небезпек та управління ризиками; 7. Проведення оцінки ризиків ( Overall Risk Assessment, Ergonomic Assessment, Zero Access ); 8. Проведення навчання працівників відповідно до законодавчих вимог, міжнародних стандартів ISO 14001, OHSAS 18001 та корпоративних стандартів з безпеки праці у структурних підрозділах підприємства 9. Проходження аудитів ISO 14001, OHSAS 18001 10. Впровадження системи LOTO. Начальник дільниці 1. Організація підготовки ділянки до робіт, забезпечення безперебійної роботи; 2. Забезпечення своєчасного випуску продукції у відповідності з замовленнями і контроль її якості; 3. Контроль оптимального використання виробничих потужностей і правильної експлуатації обладнання; 4. Керівництво підлеглими працівниками та виробничими підрозділами; 5. Управління процесами і технологіями виробництва; 6. Організація робіт з підвищення кваліфікації робітників виробництва; 7. Зменшення витрат при виробництві продукції (сировина, матеріали-Zero Loss, Labor hours) 8. Забезпечення ефективної роботи ресурсів (вплив на показники Asset intensity, Planned\Unplanned stoppages); 9. Впровадження TPM. 10. Стандартизація, оптимізація виробничих процесів. 11. Планування ресурсів для ефективної роботи виробничих дільниць 12. Досвід LEAN трансформації процесів; 13. Супроводження систем менеджменту якості та безпеки харчових продуктів, виробничої санітарії та гігієни;

Ключова інформація

Знання комп’ютера та офісної техніки, активний користувач MS Office (Word, Exсel, PowerPoint), SAP, Ariba EasyBuy, 1С.

Навчалась в 1 закладі

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансованого природокористування

Київ, 2018

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Румунська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Російська

вільно

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Таня

Розгляну всі пропозиції (Виробничі професії)

Бориспіль

30 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому