Работала в 2 компаниях   9 лет 4 месяца

FMCG

Начальник зміни

Кондитерская корпорация «РОШЕН»

FMCG

4 года 5 месяцев

08.2021 - по настоящее время

1. Організація підготовки ділянки до робіт, забезпечення ефективної роботи; 2. Розробка та ведення документації та інструкцій з охорони праці; 3. Планування ресурсів для ефективної роботи виробничих дільниць; 4. Забезпечення своєчасного випуску продукції у відповідності з замовленнями і контроль її якості; 5. Підготовка виробничих звітів з обсягу виробленої продукції в 1С. • Харчова промисловість

Начальник дільниці, спеціаліст з охорони праці

Техноком

FMCG

4 года 11 месяцев

08.2016 - 06.2021

Спеціаліст з охорони праці 1. Створення безпечних і нешкідливих умов праці для працівників підприємства. 2. Проведення інструктажів з питань охорони праці, пожежної та техногенної безпеки (первинні, повторні, цільові), навчання з питань охорони праці для працівників підприємства. 3. Розслідування нещасних випадків. 4. Організація навчання з охорони праці для керівників та спеціальних категорій співробітників 5. Розробка та ведення документації та інструкцій з охорони праці 6. Забезпечення виконання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної безпеки та охорони навколишнього середовища, а також організаційно-технічних заходів, спрямованих на виявлення небезпек та управління ризиками; 7. Проведення оцінки ризиків ( Overall Risk Assessment, Ergonomic Assessment, Zero Access ); 8. Проведення навчання працівників відповідно до законодавчих вимог, міжнародних стандартів ISO 14001, OHSAS 18001 та корпоративних стандартів з безпеки праці у структурних підрозділах підприємства 9. Проходження аудитів ISO 14001, OHSAS 18001 10. Впровадження системи LOTO. Начальник дільниці 1. Організація підготовки ділянки до робіт, забезпечення безперебійної роботи; 2. Забезпечення своєчасного випуску продукції у відповідності з замовленнями і контроль її якості; 3. Контроль оптимального використання виробничих потужностей і правильної експлуатації обладнання; 4. Керівництво підлеглими працівниками та виробничими підрозділами; 5. Управління процесами і технологіями виробництва; 6. Організація робіт з підвищення кваліфікації робітників виробництва; 7. Зменшення витрат при виробництві продукції (сировина, матеріали-Zero Loss, Labor hours) 8. Забезпечення ефективної роботи ресурсів (вплив на показники Asset intensity, Planned\Unplanned stoppages); 9. Впровадження TPM. 10. Стандартизація, оптимізація виробничих процесів. 11. Планування ресурсів для ефективної роботи виробничих дільниць 12. Досвід LEAN трансформації процесів; 13. Супроводження систем менеджменту якості та безпеки харчових продуктів, виробничої санітарії та гігієни;

Ключевая информация

Знання комп’ютера та офісної техніки, активний користувач MS Office (Word, Exсel, PowerPoint), SAP, Ariba EasyBuy, 1С.

Училась в 1 заведении

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансованого природокористування

Київ, 2018

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Румынский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Русский

свободно

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Таня

Розгляну всі пропозиції (Виробничі професії)

Борисполь

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: в офисе/на месте

Обновлено 22 часа назад