Працювала в 6 компаніях   11 років 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Автомобільна промисловість та Автобізнес

Директор з маркетингу

Самозайнятість

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

11.2023 - до теперішнього часу

Мережа закладів «Печена картопля»
Управління співробітниками відділу маркетингу (2 фіхівця).
- Детальная аналітика: фінансових показників (виторг, середній чек, кількість чеків на заклад), асортиментної матриці (АВС-аналіз), розробка та введення нових продуктів (страв), робота над ціноутворенням, налаштування рекламних компаній, що вплинуло на результат по збільшенню
виторгу на 12% з 3 місяця і вихід на план та середнього чеку на 4%.
- Аналітика продажів Glovo. Збільшення продажів на 30% за 2 місяця, вихід на план 17% від
загального виторгу з 6 місяців.
- Загальна аналітика на постійній основі: конкурентів, відстеження трендів ринку food-індустрії,
ефективності рекламних кампаній, тестування гіпотез та застосування їх на практиці, розробка маркетингової стратегії, swot-аналіз;
- Планування та прогнозування. Контроль та виконання плану продажів;
- Складання звітів, бюджетів, маркетингових планів, food-календарів;
- Робота над відгуками гостей;
- Створення та здійснення креативної реклами.Налаштування реклами, спілкування з блогерами, ведення маркетингового календарю

Маркетолог. Smm. Фуд-фотограф

ArtLunch

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

09.2022 - 07.2023

-Щотижнева та щомясячна аналітика: ефективності рекламних кампаній, фінансових показників
та продажів компанії, тестування гіпотез та застосування їх на практиці, моніторинг та аналіз
конкурентів, відстеження трендів ринка food-індустрії;
- Оптимізація асортиментної матриці (АВС-аналіз), подальша розробка та введення нових
страв, що привело до збільшення продажів по групі меню на 30%, спільна робота із бренд-
шефом, робота над ціноутворенням.
- Збільшення виторгу з 3 місяця на 4%, зростання середнього чеку на 2-3%.
- Контроль та виконання плану продажів. Складання звітів, бюджетів, маркетингових планів,
food-календарів;
- Розробка маркетингових активностей, що привело до збільшення продажів на 8% за місяць з 2
місяця з поступовим утриманням та зростанням;
- Просування сторінки Instagram (збільшення кількісті читачів на 11,5%, взаємодії на 13.7%).

Директор з маркетингу

Самозайнятість

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 10 місяців

08.2018 - 06.2022

Управління співробітниками відділу маркетингу (6 фахівців).
Dark kitchen. Піца, суші.
- Аналітика асортиментної матриці (АВС-аналіз) та введення нових продуктів з подальшим ціноутворенням: збільшення продажів по групах меню в середньому на 10%, впливання на зниження фудкосту по стравах та по групах меню від 2%;
- Розробка маркетингових активностей (стратегій), що впливають на зростання фінансових показників компанії: робота над збільшення виторгу або його утриманням, робота над зростанням середнього чеку на 3-4% або його утриманням. Успішні показники за місяць зростання по виторгу на 29%;
- Щотижнева та щомісячна аналітика: фінансових показників та продажів компанії, swot-аналіз компанії, метрик рекламних компаній по відділу, тестування гіпотез та застосування їх на практиці, моніторінг та аналіз конкурентного середовища, відстеження трендів ринка food-
індустрії, розробка річної маркетингової стратегії;
- Участь у розробці та прогнозуванні планів продаж, контроль за його виконанням;
- Складання звітів, бюджетів, маркетингових планів, food-календарів;
- Організація та участь у фуд-зйомках;
- Створення та здійснення креативної реклами.

Маркетолог

Бургерна

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

11.2017 - 08.2018

Мережа бургерних. Бенкетний зал.
- розробка та організація проведення акцій для збільшення продажів;
- робота з менеджерами з продажу щодо збільшення середнього чека;
- моніторинг та аналіз конкурентів (KFС, McDonalds), створення конкурентних переваг;
- участь у створенні нових страв, розробка сезонного меню;
- організація та підготовка до тематичних заходів (банкети, весілля, фуршет, вечірки);
- проведення та участь в організації фотосесій нових страв, створення концепцій;
- підготовка оперативної звітності та планів роботи.

Маркетолог

Готель Gold

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

03.2017 - 11.2017

- аналіз цільової аудиторії, ринку, конкурентів;
- участь у розробці ціноутворення продукту та послуг на ринку;
- формування промо-пакетів, сезонних акцій з усіх напрямків діяльності комплексу;
- повний документальний супровід рекламної діяльності (звіти, ведення ділової документації);
- запуск маркетингових заходів (реклама у ЗМІ, участь у прес-конференціях, виставках);
- річне та щомісячне медіапланування за напрямками онлайн та офлайн просування;
- аналітика ефективності просування, оптимізація рекламного бюджету;
- робота з відгуками.

Маркетолог

УКРАВТО Груп, Корпорація

Автомобільна промисловість та Автобізнес

4 роки 4 місяці

12.2009 - 04.2014

- підбір ефективних медіа заходів з метою досягнення відповідних маркетингових цілей;
- написання статей, сценаріїв для аудіороликів, рекламних слоганів;
- проведення презентацій, участь у виставках та автошоу, контроль та порядок їх організації;
- підготовка звітів та бюджету з маркетингової діяльності, складання медіа-планів;
- дотримання корпоративних умов рекламної діяльності;
- просування автомобільних брендів за допомогою регіональних ЗМІ;
- ведення ділової документації.

Ключова інформація

MS Excel, MS Word, Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, CorelDRAW

Навчалась в 1 закладі

Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"

зовнішна економічна діяльність

Київ, 2015

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Фуд фотографія

Іспанія, 2022

Індивідуальні курси

Маркетинг ресторанного бізнесу

Київ, 2020

Директор з маркетингу. LABA

Київ, 2020

Додаткова інформація

Мої досгнення

Понад 7 років працюю маркетологом у сфері food-індустрії. Серед моїх досягнень – збільшення продажів компанії відносно минулого року на 28%, за 12 місяців на 50%, зміцнення позиції бренду на ринку, успішні рекламні кампанії певних точок продажів, що збільшили виторг на 30% за півроку та на 120% за рік. Також маю додаткову освіту та досвід роботи як food-стилістом, так і food-фотографом.

Наталя

Директор з маркетингу. Маркетолог

Київ

60 000 грн.

38 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому