Працював в 4 компаніях   9 років 9 місяців

Медицина та Охорона здоров'я, Промисловість та Виробництво, Банки

Фахівець з компьютерних систем

КНП Центр первиної медичної допомоги, Бахмут (Медичне обслуговування населення громади)

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік

12.2021 - 12.2022

Виконання ролі посередника між розробниками медичного програмного забезпечення Емсимед та кінцевими користувачами системи. Обслуговування та розширення локальної мережи та доступу до мережі Інтернет. Обслуговування оргтехніки та компьютерів підприємства. Навчання медперсоналу основам інформаційних технологій та комп'ютерної безпеки. Забезпечення технічної складової телеконференцій. Надання технічної віддаленої підтримки користувачам у віддалених амбулаторіях міста.

Для керівництва виконував роботу по створеню презентацій PowerPoint, а також роботу з GoogleSheets.

Фахівець по інформаційним технологіям

ТОВ Акипан (Артзолото), Бахмут

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

12.2017 - 01.2019

Обслуговування комп'ютерного парку організації (більше 100 робочих місць). Монтаж та пусконалагоджувальні роботи систем відеоспостереження на підприємстві (вулиця/офіс/виробництво). Встановлення, настроювання та адміністрування операційних систем Windows7 та Windows10. Проектування, прокладання мережного кабелю та встановлення пасивного мережевого обладнання; Облік комп'ютерного устаткування; Віддалена та локальна підтримка користувачів; Діагностика несправностей комп'ютерного обладнання, невеликий ремонт. Установка різного прикладного ПЗ на робочі місця користувачів (1С та інше)

Розробник програмного забезпечення для інформаційно-розрахункових центрів

АТ КБ Приватбанк

Банки

4 роки 10 місяців

01.2010 - 11.2014

Розробка десктопних клієнт-серверних програм на Delphi. Розробка баз даних у СУБД Oracle. Ведення проектів та розробка нових компонентів, бібліотек, сервісів, а також доопрацювання та підтримка розроблених раніше. Супровід та модернізація впроваджуваного програмного забезпечення до інформаційно-розрахункових центрів різних міст країни.

В результаті роботи отримав практичний досвід у розробці та підтримці програмних продуктів на Delphi, написанні SQL запитів, процедур, тригерів до БД (Oracle), адмініструванні клієнт-серверних БД, у використанні принципів ООП, компонентів DevExpress, FastReports, системи контролю версій (SVN)

Інженер-програміст

ВАТ Артемівський завод по обробці кольорових металів, Бахмут

Промисловість та Виробництво

2 роки 6 місяців

05.2006 - 11.2008

Консультація та технічна підтримка користувачів. Блоковий ремонт ПК. Встановлення та налаштування ОС сімейства Windows, додаткового програмного забезпечення, периферійного обладнання. Комп'ютерний парк організації (більше 300 робочих місць).

Ключова інформація

Монтаж та пусконалагоджувальні роботи систем відеоспостереження на підприємстві. Проектування та прокладання мережевого кабелю і встановлення пасивного мережевого обладнання. Діагностика несправностей комп'ютерного обладнання та невеликий блоковий ремонт. Надання технічної віддаленої підтримки користувачам. Навчання персоналу основам інформаційних технологій та комп'ютерної безпеки. Встановлення, настроювання та адміністрування операційних систем Windows7 та Windows10. Розробка десктопних клієнт-серверних программ на Delphi. Розробка баз даних у СУБД Oracle.

Навчався в 1 закладі

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Компьютерних та інформаційних технологій

Харків, 2006

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Інше

Не курю.Подобається займатися плаванням, грати в настольний теніс, гуляти на свіжому повітрі. Намагаюся підвищувати свої навички з англійської мови.

Костянтин

Фахівець технічної підтримки користувачів, помічник системного адміністратора

Київ

Святошинський район

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому