Працював в 4 компаніях   22 роки 9 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс), IT, Банки, Державний сектор

інженер-програміст

СТОВ «Ілюс»

АПК (Агропромисловий комплекс)

4 роки 9 місяців

06.2017 - 03.2022

Налаштування маршрутизаторів та комутаторів, контролювання інтернет-зв’язку, підтримка роботи комп'ютерної мережі підприємства,обслуговування техніки (ПК, ноутбуки, планшети та ін.), встановлення таналаштування програмного забезпечення, підтримка роботи оргтехніки(МФУ, сканери, принтери), підтримка роботи GPS-навігації рухомогообладнання, налаштування та управління системи контролю доступу таобліку робочого часу підприємства, керування системою складськогообліку підприємства.

Інженер комп'ютерних систем

ТОВ «Систем Інтегрейшн Сервіс»

IT

3 роки 9 місяців

12.2010 - 09.2014

Обслуговування комп'ютерної техніки, встановлення та налаштуванняпрограмного забезпечення, встановлення та налаштування оргтехніки(МФУ, сканери, принтери).

провідний інженер сектору інформаційних технологій

Перший Український Міжнародний Банк, АТ / ПУМБ

Банки

13 років 3 місяці

09.1997 - 12.2010

Встановлення та налаштування комп'ютерної техніки, адміністрування серверів та робочих станцій Windows, адміністрування антивірусногозахисту, встановлення та обслуговування СКС, організація резервногокопіювання даних, встановлення та налаштування програмногозабезпечення, налаштування міні-АТС, налаштування оргтехніки (МФУ,сканери, принтери), підтримка та налаштування POS-терміналів, підтримката налаштування банкоматів, обслуговування Клієнт-Банку.

головний держподатковий інспектор відділу обробки інформації та комп'ютеризації

Державна податкова інспекція

Державний сектор

10 місяців

11.1996 - 09.1997

Встановлення та конфігурація апаратного та програмного забезпечення,створення та обслуговування локальної мережі, навчання співробітників.

Ключова інформація

Збірка, діагностика та налаштування комп'ютерної техніки. Адміністрування серверів та робочих станцій Windows. Адміністрування антивірусного захисту. Монтаж, налаштування, обслуговування СКС. Організація резервного копіювання даних. Встановлення та налаштування програмного забезпечення. Налаштування, підтримка роботи міні-АТС. Налаштування офісної оргтехніки. Підтримка, консультування користувачів. Підтримка роботи, налаштування POS-терміналів та банкоматів. Базовий досвід роботи з HTML, CSS, SQL, JavaScript, Unix,JSON, XML. Базові знання про архітектуру веб-додатків. Базовий досвід роботи з GIT,REST, Postman, Charles, Jira,TestRail, Devfools, Figma, VSCode. Розуміння архітектури клієнт-сервер (HTTP). Базовий досвід WEB та мобільного тестування.

Навчався в 3 закладах

TechMission IT education academy

Manual QA Engineer

Київ, 2023

Донецька державна академія управління

Факультет післядипломної освіти за спеціальностю фінанси та кредит/економіст

Донецьк, 1997

Білгородська державна технологічна академія будівельних матеріалів

Факультет "Машини та апарати хімічних виробництв та підприємств будівельних матеріалів"/інженер-механік

Білгород, 1994

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Techmission Full course for Manual QA Engineer

Київ, 2023

Базовий досвід роботи з HTML, CSS, SQL, JavaScript, Unix, JSON, XMLБазові знання про архітектуру веб-додатківБазовий досвід роботи з GIT, REST, Postman, Charles, Jira, TestRail, Devfools, Figma, VSCodeРозуміння архітектури клієнт-сервер (HTTP)Базовий досвід WEB та мобільного тестуванняБазовий досвід створення документації з контролю якості: контрольні списки, тестові випадки та звіти про помилкиЗнання SDLC/STLCДобре знання типів тестування та методів розробки тестівРозуміння методології Agile (Scrum, Kanban).Досвід створення тестової документації: чек-листи, тест-кейси, звіти про помилки

USAID IT-nation Automation QA engineer

Київ, 2020

HTML+CSS
JavaScript
MySQL & PHP
Manual testing
Automation testin

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Сергій

Системний адміністратор

Київ

53 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому