Працював в 7 компаніях   19 років 3 місяці

Послуги для бізнесу - інше, Енергетика та Енергоносії

Менеджер

ДТЕК Сервіс

Послуги для бізнесу - інше

1 рік 5 місяців

01.2023 - до теперішнього часу

Менеджер, Офіс з розробки процесів SAP

менеджер проєктів

"ДТЕК Сервіс"

Послуги для бізнесу - інше

2 роки 6 місяців

10.2019 - 04.2022

Менеджер, Група з управління виробництвом, ремонтами та проектами, Офіс з трансформації та автоматизації бізнес-процесів. Впровадження SAP S/4HANA на підприємствах газовидобутку. Розробка та узгодження проєктних рішень за модулем РМ, розробка рольової моделі. Навчання ключових та кінцевих користувачів, створення інструкцій. Проведення презентацій з підготовки та старту системи для підприємств.Підготовка сценаріїв тестування, адміністрування інтеграційних тестів. Адміністрування продуктивного старту SAP S/4HANA (всіх модулів). Підтримка користувачів після продуктивного старту. Підготовка та супровід запитів та технічних завдань на зміни в системі, тестування розробок. Продовження участі у впровадженні системи SAP ERP на активах компанії. Участь у низці проєктів з інтеграції системи SAP із системами контролю пробігів автотранспорту, систем АСДУ та ГІС, мобільних ремонтів та планувальника робіт.

Головний спеціаліст Департаменту з управління операційною ефективністю.

"ДТЕК Енерго"

Енергетика та Енергоносії

1 рік 4 місяці

05.2018 - 09.2019

Вивчення методології Lean Six Sigma. Участь у проєктах "Управління надійністю обладнання", проєктах з підвищення операційної ефективності. Продовження участі у проекті впровадження SAP ERP. Проєкт «Заявковий комплекс на виведення в ремонт обладнання в системі SAP ERP».

Головний спеціаліст проектної групи з трансформації процесів ремонтів та виробництв, проєктів.

ДТЕК, ТОВ, Енергетична компанія

Енергетика та Енергоносії

4 роки 2 місяці

02.2014 - 04.2018

Участь у мега-проєкті з впровадження системи автоматизованого управління підприємством SAP ERP. Периметр – всі активи компанії ДТЕК. Розробка та узгодження проектних рішень за модулем РМ для всіх бізнесів компанії. Розробка рольової моделі. Навчання ключових та кінцевих користувачів.Проведення презентацій з підготовки та старту системи для підприємств. Підготовка сценаріїв тестування, адміністрування інтеграційних тестів. Адміністрування продуктивних стартів (всіх модулів) кожної хвилі впровадження. Підтримка користувачів після продуктивного старту. Підготовка та супровід запитів та технічних завдань на зміни в системі, тестування розробок. Паралельна участь у низці проєктів: Управління надійністю обладнання, Управління автотранспортом, Журнал дефектів у системі SAP ERP.

інженер-технолог 1-ї категорії Відділу Підготовки та Проведення Ремонтів.

«ДТЕК Курахівська ТЕС»

Енергетика та Енергоносії

2 роки 4 місяці

09.2011 - 01.2014

Ключовий учасник впровадження системи SAP ERP, ключовий користувач модуля РМ (технічного обслуговування та ремонту обладнання). Підготовка основних даних системи. Тестування та підготовка запитів на доопрацювання. Навчання та підтримка користувачів за модулем ТОРО.Адміністратор програмного комплексу RBS ARMS Журнали дефектів та заявок з робіт та аналітична частина – ремонтна програма.Навчання та підтримка користувачів, адміністрування прав, складання запитів на доопрацювання, тестування. Ведення ремонтної програми електростанції, структури та стану обладнання, аналіз та прогнозування ремонтів на підставі даних програми.

інженер-технолог 1-ї категорії, інженер-технолог 2-ї категорії, інженер 2-ї категорії Відділу Підгот

«ДТЕК Курахівська ТЕС»

Енергетика та Енергоносії

5 років 7 місяців

01.2006 - 08.2011

Організація підготовки та проведення ремонтів основного та допоміжного обладнання електростанції (основний напрямок турбінне та насосне обладнання) на всіх рівнях ремонтних підрозділів від заявки до підготовки технічної документації з проведених ремонтів. Супровід процесу проведення тендерів та закупівельних процедур, підготовка та укладання договорів, отримання та оприбуткування матеріалів та запчастин, участь у вхідному контролі та перевірка технічної документації, креслень та формулярів.

машиніст-обхідник турбінного відділення Котлотурбінного цеху.

Східенерго, Курахівська ТЕС

Енергетика та Енергоносії

1 рік 4 місяці

08.2004 - 12.2005

Експлуатація обладнання котлотурбінного цеху електростанції

Ключова інформація

На проєктах виконував ролі: менеджер проєктів; бізнес експерт та бізнес аналітик; постановник завдань для розробників та консультантів; тестувальник розробок та змін; виконував делеговані обов'язки керівника проєктної групи та власника бізнес процесів (на постійній основі); тренер (навчання користувачів всіх рівней та посад), проведення презентацій, семінарів; адміністратор продуктивних стартів системи.

Навчався в 1 закладі

Донецький Національний Технічний Університет

Теплові електричні станції

Донецьк, 2004

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Академія ДТЕК, тренінги

Київ, 2020

Проходження тренінгів «Системність», «Комунікативність», «Результативність», «Система управління проектами», «Інноваційність» та ін.

Одеський Національний Технічний Університет проходження курсів підвищення кваліфікації на кафедрі Атомних електростанцій

Одеса, 2012

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Користувач ПК- SAP ERP, SAP S/4HANA, SolMan, Charm, ARMS (журнал дефектів та аналитична частина)

MS Word, MS Excel, Visio, Power Point, Outlook, Project, Teams

Олександр

Менеджер проектов, бизнес аналитик

Київ

41 рік

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 3 тижні тому