Працювала в 2 компаніях 7 років 8 місяців
АПК (Агропромисловий комплекс), Телекомунікації / Зв'язок
Керуючий
Підприємство громадського харчування
АПК (Агропромисловий комплекс)
4 роки 5 місяців
01.2020 - до теперішнього часу
Планування та керування виробничими процесами. Контроль якості продукції. Розробка нових рецептур та технологій виробництва. Оптимізація виробничих процесів для підвищення продуктивності та якості. Керування виробничим персоналом. Взаємодія з іншими підрозділами компанії для забезпечення виробничих потреб. Та ін.
Завідувач харчовим виробництвом/технолог
Укртелеком, КЦ (їдальня)
Телекомунікації / Зв'язок
3 роки 1 місяць
06.2016 - 07.2019
Розробка технологічних та калькуляційних карток, контроль роботи касирів, контроль технології приготування згідно розроблених тех.карт. Контроль видачі готових страв, залучення нових клієнтів, підбір персоналу, допомога на процесах кухарям, замовлення та прийом товарів, складання табелю робочого часу, аналіз щомісячної та щорічної роботи їдальні і т.і. Введення системи ХАСП, навчання персоналу по даній системі, ведення відповідної документації. Здійснення контролю за виконанням правил трудової дисципліни, норм охорони праці. протипожежного захисту, забезпечення своєчасного проходження медичних оглядів. Організація та проведення інвентаризацій, забезпечення участі відповідної комісії, аналіз результатів проведення. Робота в програмі 1С (бухгалтерія, склад). Закупівля технологічного обладнання задля удосконалення нових технологічних процесів
Ключова інформація
Керування виробничою, комерційною, фінансово-економічною та соціальною діяльністю підприємства харчування. Координація роботи об'єктів харчування, організація ефективної взаємодії всіх підрозділів підприємства, спрямування їх діяльності на забезпечення високої якості виготовлення продукції та страв і високого рівня обслуговування .
Забезпечення своєчасного постачання продовольчої сировини, напівфабрикатів, покупних товарів. Контроль за правильністю та безпечністю харчування по системі ХАСП по всім об'єктам підприємства харчування, ведення відповідної документації.
Організування забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, напівфабрикатами та продуктами харчування, їх одержання, складування, збереження, контроль якості.
Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва, правової та претензійної роботи, впровадження нової техніки і технології, вилучення ручної та малопродуктивної праці. Формування штату працівників, чіткий розподіл їх функцій, обов'язків і відповідальності, керування персоналом, організування оцінювання роботи працівників, оплату їх праці та винагороди за кінцеві результати. Проведення навчальних тренінгів середперсоналу підприємства. Прийняття компромісних рішень у разі виникнення конфліктних ситуацій у колективі підприємства або під час обслуговування працівників підприємства. Застосування науково-методичних розробок з питань раціонального харчування.
Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур згідно сировинної бази, наявної на підприємстві, контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт. Екзаменування та перевірка знань щодо технологічних процесів, нового обладнання та загальної виробничої дисципліни. Контроль за дотриманням умов зберігання сировини та готової продукції.
Забезпечення ефективності результатів роботи підприємства, додержання санітарних вимог до технологічних процесів, правил обслуговування, відповідного санітарнотехнічного стану підприємства, трудової і виробничої дисципліни.
Здійснення контролю за виконанням працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження ними в установленому порядку медичних оглядів.
Навчалась в 1 закладі
Уніврситет ринкових відносин
Економіст
Київ, 2004
Володіє мовами
Англійська
базовий
Французька
базовий
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Тайська кухня
Академія Борисова
Технологія приготування кондитерських виробів
Кукклаб
Технологія приготування м'ясни та рибних страв
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Маю досвід в комп'ютених бухгалтерських програмах, маю власний автомобіль, який можу використовувати в роботі. Знання, що набуті мною протягом 25 років роботи в галузі харчового виробництва, надають впевненості в отриманні позитивнихх результатів в роботі та підкреслюють професіоналізм в моїй діяльності.
Оксана
Оксана
Директор мережі об'єктів харчування
![](https://cv-photos-original.rabota.ua/cdn-cgi/image/w=110/5465c2d5-c0c2-43d4-9761-83179cdbd49b.jpg)
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 4 години тому