Працював в 4 компаніях   14 років 4 місяці

FMCG, Торгівля роздрібна / Retail

Менеджер з продажу

Домашній Хліб, СТ

FMCG

2 роки 1 місяць

04.2022 - до теперішнього часу

Підтримка та супровід клієнтьської бази
Розширення покриття,залучення нових клієнтів;проведення ділових зустрічей і презентацій;
підготовка та погодження договорів;
підтримка і консультування клієнтів.
Виконання планів продажу
Контроль дебіторської заборгованості
Участь у ярмарках, торгах, виставках тощо
Ведення необхідної документації та складання звітності
Моніторинг та аналіз конкурентної середовища
Робота з дистриб?юторами,пошук нових.
Підбір персоналу в торгову команду.
• Ключові клієнти
• Гуртові продажі

Регіональний менеджер

WOG

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 7 місяців

11.2018 - 06.2021

Забезпечення безперебійного,безпечного та ефективного функціонування АЗК у Вінницькій,Хмельницькій та Чернівецькій областях (Кластер 21 АЗК понад 500 людей штат) Контроль та виконнання планових показників по кластеру,збільшення продаж,складання бюджету з покрарталтним звітом P&L Підбір та навчання персоналу,проведення навчальних нарад,тімбілдінгів. Рішення оперативних кризових ситуацій,робота на попередження кризової ситуації ; Контроль виконання поставлених завдань,звітність про обсяг продажів; Контроль забезпечення і своєчасного задоволення проблем АЗК в матеріалах і обладнанні,необхідних для їх безперебійної та ефективної роботи; Підтримка позитивних партнерських відносин,розвиток і зміцнення лояльності ставлення до компанії; Робота зі скаргами -моніторинг,аналіз ,рішення; Робота з фордом і зловживаннями-аналіз,адміністративні рішення; Досягнення: В рейтингу серед 24 РМ - перебував в топ 5.Призові місця та нагороди кластеру в конкурсах по продажам в середині мережі. Збільшення об’єму продаж на підпорядкованих АЗК.

Нач АЗК

WOG

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 7 місяців

04.2016 - 11.2018

Контроль і забезпечення безперебійного і безпечного прийому, зберігання, відпуску та обліку нафтопродуктів згідно діючих в компанії стандартів; Виконання вимог до експлуатації АЗК, забезпечення обліку та звітності на АЗК, ведення та утримання в порядку всієї необхідної документації з експлуатації АЗК. Контроль касової дисципліни; Контроль благоустрою АЗК, забезпечення чистоти території, технічного і торгового устаткування, приміщень, будівель і споруд АЗК; Організація ефективної роботи персоналу. Підбір, розвиток, навчання персоналу всіх стандартів обслуговування та активних продаж. Забезпечення високих стандартів сервісу. Підвищення привабливості та підтримка позитивного іміджу АЗК. Розробка і реалізація заходів, спрямованих на збільшення продажів палива, товарів магазину і продукції фаст-фуду. Робота з контролюючими органами.. Щомісячний звіт p&l. Досягнення: Після 11 місяців на на одній азк - переведений на іншу, значно більшу азк, де став наставником для начальників. Щомісячне виконання планових показників. Участь та перемога АЗК в змаганнях по продажам ключових позицій всередині мережі. За результатами роботи - кар'єрне зростання до посади «Начальник»

Оператор АЗК

WOG

Торгівля роздрібна / Retail

7 років

05.2009 - 05.2016

Продаж нафтопродуктів і супутніх товарів на АЗК. Обслуговування клієнтів за касою згідно стандартів компанії. Виконання поставленних планів продажу. Приймання та викладка товару згідно планограми та контроль за його збереженням. Участь в інвентеризації. Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами. Досягнення: 100% виконання поставленних планів продажу За результатами роботи - кар'єрне зростання до посади "Начальник АЗК"

Ключова інформація

Експерт ПК Windows: MS Ofice, Internet, 1С бухгалтерия; MacOS

Навчався в 2 закладах

Вінницький національний аграрний університет

менеджер (управитель)підприємств ,установ,організацій та їх підрозділів

Вінниця, 2017

Національний університет харчових технологій

Комп‘ютерні науки

Київ, 2012

Олександр Олександрович

Керівник

Хмельницький

35 000 грн.

33 роки

повна зайнятість

Оновлено 6 днів тому