Працювала в 3 компаніях   5 років 5 місяців

FMCG

Технолог

Компісс, ТОВ

FMCG

11 місяців

01.2021 - 12.2021

Головний технолог

Галицька Свіжина

FMCG

1 рік 2 місяці

07.2018 - 09.2019

Технолог, мастер цеха

Глобинский мясокомбинат, ООО

FMCG

3 роки 1 місяць

09.2014 - 10.2017

Ключова інформація

  • Організація та контроль м'ясо-переробного виробництва.
  • Контроль за якістю вхідної сировини, контроль за дотриманням правил зберігання сировини та допоміжних матеріалів.
  • Організація розроблення і впровадження технологічних процесів, контроль за дотриманням технологічних процесів і режимів виробництва продукції.
  • Вживання заходів щодо скорочення витрат сировини, матеріалів, трудових ресурсів, покращення якості продукції та зростання продуктивності праці.
  • Контроль за якістю технології виготовлення ковбасних виробів, якістю готової продукції, контроль за дотриманням умов її зберігання.
  • Здійснення контрольних виробіток ковбасних виробів, напівфабрикатів, м'ясних виробів та встановлення діючих рецептур та норм виходів продуктів відповідно до результатів виробіток.
  • Робота над асортиментом готової продукції підприємства залежно від вимог та умов ринку, а також сировинного балансу підприємства.
  • Робота з нормативно-технічною документацією.
  • Замовлення допоміжної сировини та розхідних матеріалів для роботи виробництва. Контроль за їх списанням, розходом та залишком.

Навчалась в 1 закладі

Сумской национальный аграрный университет

Пищевых технологий

Сумы, 2014

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Марина

Технолог

Тернопіль

33 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому