Працювала в 2 компаніях 15 років 7 місяців
Промисловість та Виробництво
Технолог м'ясного виробництва
"Супер Фуд Україна"
Промисловість та Виробництво
1 рік 1 місяць
08.2020 - 09.2021
Запуск виробництва н/ф та копчення делікатесів, та виготовлення ковбас.
начальник м'ясо - рибного цехів, технолог
ТОВ Гловер
Промисловість та Виробництво
14 років 4 місяці
11.2005 - 03.2020
Контроль технологічних процесів, розробка нових видів продуктів з м'яса та риби, контроль термінів зберігання і т.д.
Ключова інформація
Досвід роботи 19 років на вакансії начальника та технолог м'ясної та рибної переробки.
Навчалась в 1 закладі
Київський національний університет харчових технологій
технологія переробки мяса
Київ, 1993
Володіє мовами
Українська
поглиблений
Анжела Євгеніівна
Анжела Євгеніівна
Технолог м'ясного виробництва
Бровари
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому