Працювала в 2 компаніях   15 років 7 місяців

Промисловість та Виробництво

Технолог м'ясного виробництва

"Супер Фуд Україна"

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

08.2020 - 09.2021

Запуск виробництва н/ф та копчення делікатесів, та виготовлення ковбас.

начальник м'ясо - рибного цехів, технолог

ТОВ Гловер

Промисловість та Виробництво

14 років 4 місяці

11.2005 - 03.2020

Контроль технологічних процесів, розробка нових видів продуктів з м'яса та риби, контроль термінів зберігання і т.д.

Ключова інформація

Досвід роботи 19 років на вакансії начальника та технолог м'ясної та рибної переробки.

Навчалась в 1 закладі

Київський національний університет харчових технологій

технологія переробки мяса

Київ, 1993

Володіє мовами

Українська

поглиблений

Анжела Євгеніівна

Технолог м'ясного виробництва

Бровари

35 000 грн.

52 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому