Работала в 2 компаниях 15 лет 7 месяцев
Промышленность и Производство
Технолог м'ясного виробництва
"Супер Фуд Україна"
Промышленность и Производство
1 год 1 месяц
08.2020 - 09.2021
Запуск виробництва н/ф та копчення делікатесів, та виготовлення ковбас.
начальник м'ясо - рибного цехів, технолог
ТОВ Гловер
Промышленность и Производство
14 лет 4 месяца
11.2005 - 03.2020
Контроль технологічних процесів, розробка нових видів продуктів з м'яса та риби, контроль термінів зберігання і т.д.
Ключевая информация
Досвід роботи 19 років на вакансії начальника та технолог м'ясної та рибної переробки.
Училась в 1 заведении
Київський національний університет харчових технологій
технологія переробки мяса
Київ, 1993
Владеет языками
Украинский
продвинутый
Анжела Євгеніівна
Анжела Євгеніівна
Технолог м'ясного виробництва
Бровары
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад