Работала в 2 компаниях   15 лет 7 месяцев

Промышленность и Производство

Технолог м'ясного виробництва

"Супер Фуд Україна"

Промышленность и Производство

1 год 1 месяц

08.2020 - 09.2021

Запуск виробництва н/ф та копчення делікатесів, та виготовлення ковбас.

начальник м'ясо - рибного цехів, технолог

ТОВ Гловер

Промышленность и Производство

14 лет 4 месяца

11.2005 - 03.2020

Контроль технологічних процесів, розробка нових видів продуктів з м'яса та риби, контроль термінів зберігання і т.д.

Ключевая информация

Досвід роботи 19 років на вакансії начальника та технолог м'ясної та рибної переробки.

Училась в 1 заведении

Київський національний університет харчових технологій

технологія переробки мяса

Київ, 1993

Владеет языками

Украинский

продвинутый

Анжела Євгеніівна

Технолог м'ясного виробництва

Бровары

35 000 грн.

52 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад