Працював в 9 компаніях   19 років

Послуги для населення - інше, Транспорт та Логістика, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail, Будівництво

Територіальний фахівець з розвитку мережі

ТЗОВ "ТД"МІСТ ЕКСПРЕС"

Послуги для населення - інше

7 місяців

07.2021 - 02.2022

Розвиток мережі міні відділень в межах Херсонської області. Пошук партнерів на залучення до співпраці. Заключення договорів. Супровід роботи міні відділень: навчання операторів, контроль обігу почтових відправлень, допомога операторам, вирішення поточних питань з клієнтами компанії, контроль матеріально-технічного забеспечення.

Керівник відділення

Нова Пошта

Транспорт та Логістика

1 рік 7 місяців

11.2019 - 06.2021

Організація ефективної роботи відділення. Підбір та управління персоналом. Контроль за дотриманням процесів та стандартів обслуговування. Контроль касової дисципліни. Продаж фінансових послуг ТОВ Новапей. Транспортна логістика. Урегулювання спірних ситуацій з клієнтами.

Менеджер відділу закупівель та ЗЕД

ТОВ "КСМ"СИОЛ"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 роки 1 місяць

09.2015 - 10.2019

Основний напрямок: робота з пакетом брендів компанії "Hankook" в якості офіційного дилера марки в Україні. Формування сезонних і поточних замовлень, аналіз конкурентного середовища, ціноутворення, контроль складських залишків, робота з рекламаціями. Оперативна робота з торговими агентами, супервайзерами, керівниками підрозділів та філій. Координування поставок продукції ТОВ «Преміорі» (Росава), ТОВ "ТД" Белшина ". Повний цикл роботи з постачальником: укладення договорів, формування та узгодження заявок, контроль виконання за асортиментом і строками, логістика, ціноутворення. Робота з первинною документацією.

Старший фахівець-аналітик з дослідження товарного ринку

ПАТ "ТД"Аккумшина" - ТОВ "Технооптторг-Трейд"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 років 2 місяці

06.2008 - 08.2015

  • Координування поставок продукції ЗАТ «Росава», ВАТ "Кременчуцький колісний завод", ЗАТ "САДА": аналіз товарних залишків, підтримання асортименту продукції. Аналіз продажів, короткострокове і довгострокове планування, складання заявок на виробництво, ціноутворення, контроль взаєморозрахунків. Контроль і розподіл залишків між складами підприємства, інвентаризація. Поточна і періодична звітність.
  • Координування продажів імпортних вантажних шин по Південному регіону: аналіз та планування продажів, контроль складських залишків підрозділів, обробка замовлень, формування заявок і контроль їх виконання. Контроль за дотриманням цінової політики, періодична звітність. Аналіз цін конкурентів.
  • З 2011р. розвиток напрямку "шини вітчизняного виробництва та імпортні сільськогосподарські шини" в Херсонській області. Аналіз конкурентного середовища. Пошук і залучення нових клієнтів. Проведення особистих зустрічей, переговорів. Укладання договорів. Контроль взаєморозрахунків. Робота з оптовими і роздрібними клієнтами.

Прийом і оформлення рекламацій.

Інвентаризація складських залишків.

Спеціаліст – аналітик

ПАТ "ТД"Аккумшина"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки

06.2006 - 06.2008

Координування поставок продукції ЗАТ «Росава», ЗАТ "САДА", ВАТ "Кременчуцький колісний завод" (логістика, планування продажів, контроль залишків, заявки на виробництво, робота з договорами, щомісячна звітність).

Спеціаліст зі збуту

ПАТ "ТД"Аккумшина"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

6 місяців

12.2005 - 06.2006

робота з оптовими клієнтами підприємства: збір та обробка замовлень, контроль документообігу, дебіторської заборгованості, періодична звітність.

Менеджер відділу постачання

ЗАТ «Херсонский оптовый торговый дом -97» («Оскар»)

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 1 місяць

10.2004 - 11.2005

Оприбуткування товару в обліковій програмі на склад підприємства, робота з первинною документацією, ціноутворення.

менеджер

ТОВ «Управление кровельных работ»

Будівництво

4 місяці

04.2004 - 08.2004

Забезпечення товарного запасу в магазинах з продажу будівельних матеріалів та супутніх товарів. Пошук постачальників, укладання договорів, формування замовлень та контроль їх виконання. Розподіл товарних запасів. Контроль взаєморозрахунків, робота з первинною документацією. Інвентаризація товарних залишків.

Стрілець воєнізованої охорони

Одеська залізниця

Транспорт та Логістика

1 рік

12.2002 - 12.2003

Охорона і супровід нафтопродуктів Херсонського НПЗ по Україні.

Навчався в 1 закладі

Херсонський Державний Аграрний Університет

Будівельно-гідромеліоративний факультет

Херсон, 2001

Дмитро

Менеджер з закупівель, постачання, територіальний З БРОНЮВАННЯМ

Одеса

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 6 днів тому