Працювала в 3 компаніях 4 роки 1 місяць
Промисловість та Виробництво, FMCG
Завідувач лабораторії
Дніпровський пивзавод №2
Промисловість та Виробництво
1 рік 4 місяці
03.2023 - до теперішнього часу
Організація роботи лабораторії внутрішнього контролю виробництва Мікробіологічний та фізико-хімічний супровід та контроль виробництва на всіх етапах-від вхідного контролю сировини до відстеження партій готового продукту на протязі терміну зберігання
Санітарний контроль виробничого обладнання та критичних точок технологічного процесу.Розрахунок та впровадження оптимальних режимів мийки виробництва,підбір миючих та дезинфікуючих засобів
Підбір , тестування функціональних добавок для забезпечення подовження стійкості продукту
Приготування чистої культури дріжджів,контроль за ЧКД та генерованими дріжджами, пошук та впровадження технологій різних варіацій бродіння
Поетапний моніторинг процесу бродіння , виявлення проблем та шляхів їх вирішення
Розробка робочих інструкцій досліджень та карт приготування розчинів , поживних середовищ
Робота із ламінарною шафою,автоклавом,фільтраційною установкою,мікроскопом та іншим сучасним обладнанням
Комунікація із зовнішніми виконавцями лабораторних досліджень
Складання графіків повірки та калібрування обладнання
Здатність працювати в умовах багатозадачності
Стресостікість
Інженер-лаборант
Фаворит Плюс, ООО Мясная фабрика
FMCG
2 роки
03.2021 - 03.2023
Проведення фізико-хімічних досліджень якості готового продукту та вхідної сировини,води
Методи спектрофотометрії ,стандартного титрування , визначення загального вмісту білку та жиру,сухої речовини та вологи .Визначення текстури ковбасних виробів та сировини (підготовка зразків ,підбір програми , проведення дослідження, опрацювання результатів)
Робота із сучасним обладнанням(рН-метр,кондуктометр,спектрофотометр ,комплекс для дослідження вмісту білку серії Velp Scientifica , установка Gerhardt для екстракції по Сокслету і тд)
Установка коефіцієнтів титрування, приготування розчинів ,робота з прекурсорами
Оформлення актів дослідження,звітів та протоколів випробувань,актів відбору та утилізації проб ,ведення лабораторних журналів
Участь в міжлабораторних раундах
Впевнений користувач Microsoft Word, Excel, PowerPoint
Здатність швидко навчатися та працювати в умовах багатозадачності
Лаборант
МФ Фаворит Плюс
Промисловість та Виробництво
7 місяців
06.2019 - 01.2020
Лаборант мікробіологічної лабораторії
Підготовка мікробіологічної лабораторії, устаткування та посуду до досліджень .
Приготування поживних середовищ , контроль за санітарним станом персоналу, обладнання на виробництві,відбір проб для дослідження
Ключова інформація
Досвід роботи в лабораторії великих підприємств в умовах виробництва харчових продуктів
Знання специфіки роботи спеціаліста із фізико-хімічних та мікробіологічних досліджень харчових продуктів
Робота із нормативно-правовою документацією, що регламентує випуск харчових продуктів
Впровадження системи HACCP
Досвід в сертифікації виробничої лабораторії на відповідність вимогам ДСТУ ISO 10012:2005
Навчалась в 2 закладах
ПНПУ ім.В.Г.Короленка
Природничий факультет .Хімік (з правом викладання)
Полтава, 2020
ДДАЕУ
Інженерно-технологічний факультет / Інженер-технолог харчової промисловості
Дніпро, 2019
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Українська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Школа іноземних мов "Mavista Language"
Завершення курсу англійської мови “Beginner”
НУХТ
"Мікробіологія пивоварного виробництва"
ДЗО«ОІПДО»НУХТ
- «Хіміко-технічний контроль виробництва харчових продуктів»
Тренінг . "Управління ризиками на м'ясопереробному підприємстві при виконанні Програм - передумов "
Система НАССР, ISO 22000. Кодекс Аліментаріус.
Акцент уваги на ризики, що стосуються м'ясопереробних підприємств .Критичні контрольні точки .Основні етапи впровадження системи НАССР. Харчова безпека.
Маргарита
Маргарита
Інженер-лаборант , хімік , інженер з якості,мікробіолог
Дніпро
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 день тому