Працювала в 1 компанії   -124 роки -10 місяців

Інше

Кухар сушист

Назву компанії приховано

Інше

1 рік

12.2023 - 01.1900

  • Приготування суші
  • Підтримання якості та свіжості продуктів
  • Дотримання рецептур та стандартів приготування
  • Організація робочого місця та дотримання чистоти
  • Контроль за процесом приготування страв
  • Закупівля необхідних інгредієнтів
  • Участь у розробці нових страв і меню

Навчалась в 1 закладі

Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"

Харчові технології

Дніпро, 2020

Анонімний пошукач

Технолог харчової промисловості

Дніпро

15 000 грн.

25 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому