Працювала в 3 компаніях   2 роки 4 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Промисловість та Виробництво

Кухар універсал

Garden Restobar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

08.2020 - 02.2021

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні

Пекар - піццейола

Fedets family bakery

Промисловість та Виробництво

1 рік 4 місяці

05.2015 - 09.2016

Виготовлення піци
Формування хлібо-булочних виробів
  • Планування та організація своєї роботи

Кухар гарячого цеху

Ресторан Портофіно

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

12.2014 - 03.2015

Приготування перших страв та гарнірів
  • Взаємодія з іншими відділами кухні
  • Приготування страв на гарячій кухні

Ключова інформація

  • Командна робота
  • Вміння швидко навчатися
  • Уважність до деталей
  • Креативність

Навчалась в 2 закладах

Запорізький національний університет

Менеджмент організацій

Кривий Ріг, 2018

МЦППК 59

Кухар -кондитер

Кривий Ріг, 2006

Лилия

Кухар, пекар, піццейола

Кривий Ріг

36 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому