Работала в 3 компаниях   2 года 4 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Промышленность и Производство

Кухар універсал

Garden Restobar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

08.2020 - 02.2021

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні

Пекар - піццейола

Fedets family bakery

Промышленность и Производство

1 год 4 месяца

05.2015 - 09.2016

Виготовлення піци
Формування хлібо-булочних виробів
  • Планування та організація своєї роботи

Кухар гарячого цеху

Ресторан Портофіно

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

12.2014 - 03.2015

Приготування перших страв та гарнірів
  • Взаємодія з іншими відділами кухні
  • Приготування страв на гарячій кухні

Ключевая информация

  • Командна робота
  • Вміння швидко навчатися
  • Уважність до деталей
  • Креативність

Училась в 2 заведениях

Запорізький національний університет

Менеджмент організацій

Кривий Ріг, 2018

МЦППК 59

Кухар -кондитер

Кривий Ріг, 2006

Лилия

Кухар, пекар, піццейола

Кривой Рог

36 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад