Работала в 3 компаниях 2 года 4 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Промышленность и Производство
Кухар універсал
Garden Restobar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
08.2020 - 02.2021
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
Пекар - піццейола
Fedets family bakery
Промышленность и Производство
1 год 4 месяца
05.2015 - 09.2016
Виготовлення піци
Формування хлібо-булочних виробів
Формування хлібо-булочних виробів
- Планування та організація своєї роботи
Кухар гарячого цеху
Ресторан Портофіно
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
12.2014 - 03.2015
Приготування перших страв та гарнірів
- Взаємодія з іншими відділами кухні
- Приготування страв на гарячій кухні
Ключевая информация
- Командна робота
- Вміння швидко навчатися
- Уважність до деталей
- Креативність
Училась в 2 заведениях
Запорізький національний університет
Менеджмент організацій
Кривий Ріг, 2018
МЦППК 59
Кухар -кондитер
Кривий Ріг, 2006
Лилия
Лилия
Кухар, пекар, піццейола
Кривой Рог
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад