Працювала в 5 компаніях 8 років 3 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
Менеджер ресторану
SULIKO, Ресторан грузинської кухні
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 10 місяців
01.2023 - 10.2025
- робота з персоналом;
- оформлення банкетів;
- відкриття та закриття зміни;
- ведення відповідних звітів;
- контроль роботи ресторану в цілому.
Торговий представник
Торговий Дім ПОЛЯКОВ
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
1 рік 5 місяців
05.2021 - 10.2022
- розвиток бази клієнтів;
- забезпечення виконання плану за обсягом продажів;
- ведення переговорів; -презентація продукції;
- укладання договорів поставки;
- збір дебіторської заборгованості;
- дотримання стандартів мерчендайзингу в торгових точках.
Досягнення:
- розширення бази клієнтів;
- збільшення продажів.
Менеджер ресторану
Ресторан-пляж «Кораблик» м.Одеса
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
05.2020 - 12.2020
- керівництво роботою ресторану;
- організація та проведення заходів;
- контроль за якістю обслуговування клієнтів;
- ведення переговорів з постачальниками та партнерами;
- підбір та навчання персоналу;
- розв'язання конфліктних ситуацій.
Досягнення:
- навчила персонал з нуля без досвіду роботи, який став основним складом закладу;
- склала мотиваційну програму для офіціантів , що призвело до більшої зацікавленості в роботі.
Менеджер з відкриття ресторану
Ресторан «Яхта» м. Одеса
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
05.2019 - 03.2020
- відкриття ресторану з 0;
- підбір персоналу;
- навчання персоналу;
- управління персоналом в період підготовки ресторану до відкриття;
- робота з постачальниками;
- управління персоналом та контроль роботи на початку роботи закладу.
Досягнення:
- отримала досвід відкриття нового ресторанного комплексу; - отримала досвід оформлення ресторану для зручної роботи персоналу;
- налаштувала робочій процес для безперебійної роботи закладу;
- впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи.
Менеджер ресторану
Ресторан «Глечик» м. Одеса
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 4 місяці
06.2016 - 09.2018
- керівництво роботою ресторану;
- організація та проведення заходів;
- контроль за якістю обслуговування клієнтів;
- ведення переговорів з постачальниками та партнерами;
- підбір та навчання персоналу;
- контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм;
- розв'язання конфліктних ситуацій.
Досягнення:
- знайшла та підготувала персонал, який став основним складом на час моєї роботи в закладі, а також після того як я звільнилась;
- покращила сервіс та швидкість обслуговування , завдяки правильному плануванню та розподілу обов?язків .
Ключова інформація
• Планування
• Ведення переговорів
• Організаційні здібності
Навчалась в 1 закладі
ЧДТУ
Фінанси, економіка підприємства
2009
Володіє мовами
Англійська
базовий
Українська
вільно
Додаткова інформація
Личные качества
Компьютерные навыки
Наличие водительских прав категории B
Вікторія Аркадіївна
Вікторія Аркадіївна
Менеджер з продажу

Черкаси
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому