Працювала в 3 компаніях   7 років 7 місяців

Страхування, Торгівля роздрібна / Retail, Державний сектор

Начальник відділу по роботі з персоналом

ПрАТ УПСК

Страхування

1 рік 11 місяців

10.2022 - до теперішнього часу

Ведення кадрового діловодства у повному обсязі. Оформлення прийняття на роботу, переведення, переміщення і звільнення працівників відповідно з чинним законодавством. Оформлення карток (типова форма № П-2). Формування і ведення особових справ працівників. Ведення табелів обліку робочого часу. Ведення обліку особливих категорій працівників (інваліди; «чорнобильці»; сумісники; працівники, які працюють на умовах неповного робочого часу або за індивідуальними графіками тощо). Ведення обліку трудових книжок, тих працівників, які були прийняті до 10.06.2021р., забезпечення їх зберігання, згідно з вимогами діючого законодавства. Внесення до трудових книжок працівників, які приймаються на роботу записів про прийняття на роботу та звільнення з роботи за їх бажанням. Ведення обліку надання відпусток працівникам, складання графіку відпусток, контроль за його дотриманням. Консультування та надання допомоги, з приводу знання законодавства, структурним підрозділам. Ведення військового обліку на підприємстві.

Інспектор з кадрів

ТОВ "Дніпро-Вендор"

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 9 місяців

07.2020 - 04.2022

Ведення кадрового діловодства у повному обсязі. Оформлення прийняття на роботу, переведення, переміщення і звільнення працівників відповідно з чинним законодавством. Оформлення трудових договорів, додаткових угод до них, оформлення договорів повної індивідуальної матеріальної відповідальнсті. Оформлення та ведення карток (типова форма № П-2). Формування і ведення особових справ працівників, забезпечення їх зберігання з дотриманням вимог законодавства. Визначення страхового стажу для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності. Ведення обліку особливих категорій працівників (інваліди; працівники, які працюють на умовах неповного робочого часу або за індивідуальними графіками тощо). Ведення обліку трудових книжок, забезпечення їх зберігання, згідно з вимогами діючого законодавства. Внесення до трудових книжок працівників записів про роботу. Ведення обліку надання відпусток працівникам, складання графіку відпусток, контроль за його дотриманням. Складання графіків виходів на роботу. Ведення військового обліку на підприємстві.

Інспектор з кадрів

ПАТ Донецькоблгаз Краматорське УГГ

Державний сектор

3 роки 8 місяців

01.2007 - 09.2010

Ведення кадрового діловодства у повному обсязі. Оформлення прийняття на роботу, переведення, переміщення і звільнення працівників відповідно з чинним законодавством. Оформлення карток (типова форма № П-2). Формування і ведення особових справ працівників, забезпечення їх зберігання з дотриманням вимог законодавства. Визначення страхового стажу для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності. Підготовка необхідних матеріалів для атестаційної, кваліфікаційної комісій, проекти документів щодо нагородження, заохочення працівників, застосування до них дисциплінарних стягнень. Ведення обліку особливих категорій працівників (неповнолітні; інваліди; «чорнобильці»; ветерани праці; сумісники; працівники, які працюють на умовах неповного робочого часу або за індивідуальними графіками; працівники, які працюють за строковими трудовими договорами тощо). Ведення обліку трудових книжок, забезпечення їх зберігання, згідно з вимогами діючого законодавства. Внесення до трудових книжок працівників записів про роботу, заохочення і нагородження.Ведення обліку надання відпусток працівникам, складання графіку відпусток, контроль за його дотриманням. Оформлення документів, необхідних для призначення та перерахунку пенсій працівникам підприємства; надання працівникам допомоги щодо збору документів, необхідних для призначення пенсії.

Ведення військового обліку на підприємстві.

Ключова інформація

Аналітичні та організаторські здібності, знання діловодства, досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel,), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) та E-mail (Outlook Express), робота в програмі M.E.Doc та програмному комплексі 1C 8.3 ЗУП, відповідальне ставлення до своїх посадових обов'язків та доручень.

Навчалась в 1 закладі

Донбаська державна машинобудівна академія

економічний/менеджмент організацій

Краматорськ, 2012

Володіє мовами

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат про підвищення кваліфікації

Київ , 2023

Військовий облік на підприємствах, в установах, організаціях, державних органах та органах місцевого самоврядування

Додаткова інформація

Личные качества

Стресостійкість, пунктуальність, відповідальність, акуратність, цілеспрямованість, комунікабельність, посидючість, уміння працювати в «команді», здатність до навчання.

Любов Андріївна

Інспектор з кадрів

Київ

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 день тому