Працював в 15 компаніях   18 років 3 місяці

Транспорт та Логістика, Недержавні організації / NGO, Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво, Банки

Територіальний менеджер

Укрпошта

Транспорт та Логістика

5 місяців

01.2024 - 06.2024

Підтримання безперебійної роботи 36 відділеннь Укрпошти на території підзвітних районів, контроль виконання планових показників, забезпечення повного штату на кожному з відділень поштового зв’язку-підбір та проведення адаптації працівників. Вирішення всіх господарських та фінансових питань на підзвітних відділеннях поштового зв’язку. Налагодження та підтримання комунікації з керівними органами територіальних громад, проведення переговорів та державними та приватними організаціями на рахунок співпраці та надання послуг через відділення АТ Укрпошта. Проведення планових ревізій та аудитів, контроль готовності працівників до перевірок таємним покупцем.

Провідний фахівець по роботі з ВПО

Регіон Карпат, МФОЗНС / NEEKA

Недержавні організації / NGO

3 місяці

09.2023 - 12.2023

Спеціліст по роботі з ВПО

Регіон Карпат, МФОЗНС / NEEKA

Недержавні організації / NGO

2 місяці

09.2023 - 11.2023

Ведення постійного моніторингу умов проживання ВПО в підзвітних МКП, проведення зустрічей з керівництвом МКП щодо виявлення критичних проблем, які потребують негайного вирішення, видача гуманітарної допомоги для ВПО, ведення та подання супровідної звітності.

Регіональний менеджер з постачання та закупівель

Відокремлений Підрозділ Міжнародної Федерації Handicap в Україні

Недержавні організації / NGO

1 рік

07.2022 - 07.2023

Контроль та виконання всіх закупівель та поставок, необхідних для безперебійної роботи Чернівецького центрального офісу Handicap International з врахуванням потреб західного регіону відповідно до норм та вимог логістичних процесів та звітності. Забезпечення у визначений термін усіх потреб підрозділів Чернівецького ХАБу, а також усіх звернень, що надходять від них, щодо надання бенефіціарам гуманітарної, психологічної та реабілітаційної допомоги.
Проведення тендерів серед постачальників, розширення бази постачальників на договірних умовах, ведення переговорів та укладення співпраці.
Робота зі складом по зберіганню, видачі та переміщенню закуплених товарів і обладнання для підрозділів, які проводять роботи в полях або видають гуманітарну допомогу. Оформлення документів для переїзду з офісного складу в інший хаб або партнерський склад. Оформлення документації для найму одноденних працівників (грузчиків, майстрів з ремонту, перевізників) пошук та відбір кандидатів, узгодження їх роботи з подальшою подачею документів для оплати їх послуг.
Видача та отримання всієї оргтехніки та обладнання для всіх співробітників офісу, ведення відповідної документації та управління складом обладнання, узгодження потреби в обладнанні з іншими хабами та забезпечення, при необхідності, зі складу хабу.
Проведення навчання з подальшим моніторингом правильності роботи партнерів Handicap , які отримують фінансування для проведення гуманітарної діяльності на території Чернівецької області.
Проведення навчання нового логістичного персоналу в Хабах Handicap в інших областях України та здійснення допомоги та контроль їх роботи до моменту закінчення адаптації.
Перевірка та забезпечення наявності всієї закупівельної документації за весь період роботи Чернівецького офісу на готовність до аудиту від донорів та подальше архівування та передача всіх документів до центрального офісу.
Надання повного супроводу закриття офісу після завершення місії в Чернівецькій області та проведення аудиту наявності основних засобів та техніки з подальшою організацією транспортування в інші Хаби відповідно до потреб та вказівок головного офісу.

Керівник регіональної команди

HelpAge International

Недержавні організації / NGO

4 місяці

03.2022 - 07.2022

Організація та контроль роботи команди спеціалістів по збору даних про розташування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб на території Чернівецької області з подальшим описом критичних потреб та підтримкою постійного зв’язку з відповідальною особою . Забезпечити передачу критичних проблем ВПО до працівників Благодійного Фонду парнера та організувати своєчасний виїзд спеціалістів для надання ефективної допомогу внутрішньо переміщеним особам.
Організація роботи з пошуку складських приміщень для прийому та зберігання гуманітарної допомоги для ВПО з подальшою організацією найму перевізників для доставки гуманітарної допомоги до місць компактного проживання. Контроль процесів завантаження , транспортування та видачі гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.
Робота та постійна комунікація з районними та обласними адміністраціями та керівництвом
адміністрації соціального захисту населення для виявлення пріоритетності доставки гуманітарної допомоги в райони компактного проживання внутрішньо переміщених осіб.
Організація та контроль вірності документальної звітності по проекту гуманітарної допомоги з подальшою передачею до фінансового відділу.

Територіальний менеджер

United Tobacco

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 2 місяці

12.2020 - 02.2022

Контроль та планування ефективної роботи торгового відділу в напрямку розширення активної кліентської бази та налагодження якісної дистрибуції по ній, планування, доведення та контроль виконання планових показників торговим відділом Чернівецькій обл., контроль дебіторської заборгованості, проведення переговорів з мережами та VIP кліентами та їхне підключення до співпраці. Проведення пошуку та відбору персоналу з подальшим контролем адаптації в компанії. Проведення навчання та трейнінгів для працівників торгового відділу для підвищення їхнього професійного рівня та подальший контроль використання набутих знань в повсякденній роботі. Контроль, налагодження комунікацій та злагодженої роботи торгової команди з усіма іншими відділами філіалу та компанії в цілому для ефективного результату. Формування та подання звітності, та планів розвитку по торговому відлілу Чернівецького філіалу згідно вимог компанії.

Супервайзер

Перша Приватна Броварня

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 8 місяців

04.2019 - 12.2020

Контроль роботи торгових представників за виконанням ними встановлених продажів
плани. Допомога та проведення переговорів з новими клієнтами, розширення динамічної клієнтської бази. Контроль дебіторської заборгованості. Особистий контроль роботи з торговими мережами та постійне підтримання діалогу з відповідними особами з регулярним проведенням переговорів для розширення долі присутності товару Першої Приватної Броварні.

Регіональний менеджер

Perfecr TM (Віконенко ТОВ)

Промисловість та Виробництво

7 місяців

09.2018 - 04.2019

Налагодження та підтримання співпраці з диллерською мережею та забудовниками в напрямку продажу та презентації продукції компані. Розширення діючої активно клієнтської бази. Контроль дебіторської заборгованості. Контроль роботи діяльності персоналу компанії в підпорядкованому регіоні. Вирішення рекламаційних випадків. Пошук франчайзерів та відкриття брендових салонів

Торговий представник

Львівська Тютюнова Фабрика

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 місяці

07.2018 - 09.2018

Торгівля продукцією компанії на підпорядкованій території. Розшишення активної кліентської бази. Контроль дебіторської заборгованості. Виконання планових показників.

Начальник торгового відділу

Young Pig

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 місяців

11.2017 - 06.2018

Створення з нуля торгового відділу, набір персоналу, розробка маршрутів, презентерів товарного портфелю компанії, логістика. Контроль роботи торгових представників в напрямку виконання поставлених задач, виконання планових показників, розширення активної кліентської бази. Проведення трейнінгів на навчання персоналу. Проведення переговорів та налагодження співпраці з сітьовими компаніями. Залучення до співпраці виробників для розширення товарного портфелю компанії, контроль та поповнення товарних залишків на складі, робота з постачальниками. Планування та контроль експедиції. Контроль роботи персоналу точок роздрібної торгівлі, проведення планових ревізій, нарахування заробітньої плати підпорядкованим відділам.

Супервайзер

ТзОВ Silk Group

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 9 місяців

02.2015 - 11.2017

Контроль роботи торгових представників в напрямку виконання планових показників, допомога в розширенні активної кліентської бази. Робота з постачальниками, розширення товарного портфелю компанії, аналіз актуальності нових товарів. Контроль дебіторської заборгованості. Подання звітності.

Торговий представник

ПП Цугуй І.Г.

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 6 місяців

08.2012 - 02.2015

Продаж товарів компанії на підпорядкованії території Чернівецької області. Розширення активної кліентської бази. Контроль дебіторської заборгованості. Виконання планових показників.

Директор

ПП ІТФ ІнтерМБуковина

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

10 місяців

09.2011 - 07.2012

Управління компанією з продажу ділового лісу на експорт, налогодження роботи з ЛісГоспами Чернівецької області, контроль безперебійності роботи персоналу, підготовка документації, пошук нових патнерів для збуту продукції.

Керуючий відділення

ЧФ АБ Брокбізнесбанк

Банки

2 роки 3 місяці

02.2008 - 05.2010

Начальник відділу розвитку роздрібного бізнесу

ТОВ Укрпромбанк

Банки

3 роки 5 місяців

12.2004 - 05.2008

Ключова інформація

• Фінансовий контроль
• Фінансова звітність
• Робота в 1С
• Податковий облік
• Бюджетування
• Планування
• Ціноутворення
• Фінансовий аналіз

Навчався в 1 закладі

Чернівецький Національний університет ім.Ю.Федьковича

Економічний факультет, спеціальність «Фінанси»

Черновцы, 2005

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Є власне авто та офіційні документи про відтермінування від мобілізації до 2027 року

Віталій Вікторович

Регіональний менеджер, координатор команди

Чернівці

40 000 грн.

40 років

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому