Працювала в 2 компаніях   5 років 2 місяці

IT, Промисловість та Виробництво

HR managerPf,t

Inmost company

IT

2 роки 11 місяців

08.2021 - до теперішнього часу

Розробка та впровадження стратегій підбору персоналу, включаючи профілювання робочих місць, розміщення вакансій, проведення співбесід та рекрутинг.
Організація та проведення атестації співробітників, розробка індивідуальних планів розвитку та навчання. Підтримка системи навчання та розвитку співробітників, включаючи організацію навчальних заходів та відстеження прогресу в навчанні.

Операційна робота між проєктами. Залучення девів партайм.
Розвиток та підтримка корпоративної культури, організація заходів та ініціатив, спрямованих на зміцнення командного духу.
Адміністрування офіційного сайту компанії. Публікація та підтримка сторінки на LinkedIn.

Hr manager

Ukrainian Mirrors Techniligies

Промисловість та Виробництво

2 роки 2 місяці

06.2019 - 08.2021

Підтримувала відділ кадрів, включаючи ведення діловодства, звітність та аналітику. Брала участь у процесі найму на роботу, включаючи попередній відбір резюме, організацію співбесід та підготовку кадрової документації. Консультувала працівників з питань трудового законодавства, корпоративних політик і процедур.

Ключова інформація

/HR manager /IT Recruitmant /CV screening /Linkedin search /Interviewing skills /Sourcing skills /X-ray /Boolean search /Research /Recruiting /1:1 meetings /Onboarding

Навчалась в 1 закладі

Відокремлений підрозділ "Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв"

документознавство та інформаційна діяльність

Миколаїв, 2015

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

рідна

Додаткова інформація

Свій розділ

Маючи великий життєвий досвід, я розумію, що робота з людьми приносить мені найбільше задоволення. Можу працювати як в команді, так і самостійно. Звикла до багатозадачності, уважна та організована, самовдосконалююсь, стресостійка, дисциплінована. Легко адаптуюся до нових ситуацій і швидко знаходжу спільну мову з різними типами особистості, в тому числі з інтровертами.

Ksenia

HR manager / Recruiter

Одеса

31 рік

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому