Працювала в 5 компаніях   5 років 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Інше

Адміністратор

дитячий центр розваг "Ріо"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

09.2023 - до теперішнього часу

Складання меню на бенкети;
Керівництво командою;
Виконання плану та приріст прибутку;
Операційні завдання пов'язані із функціонуванням закладу;
Робота з системою автоматизації кафе.

Бухгалтер

Львівська пивна компанія, ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 9 місяців

01.2019 - 10.2022

Різальник шпону та личкувальних матеріалів

Єврошпон.

Інше

1 місяць

07.2017 - 08.2017

Знаю і виконувала вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримувалася норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Бармен-офіціант

Царське

Інше

2 місяці

06.2016 - 08.2016

Навчилася техніки обслуговування за барною стійкою;Сервірування столів;Види і призначення інвентарю, столового та скляного посуду, приладів, необхідних для приготування та відпуску напоїв, закусок і страв;

Бармен повинен дотримуватися норм професійної етики, тобто уважно і попереджувально, ввічливо і тактовно обслуговувати відвідувачів. При прийомі замовлення бармен може порадити гостю, що вибрати, розповісти, з яких продуктів готується ту чи іншу страву, напій, звернути увагу на калорійність івміст вітамінів у виробі. Йому необхідно володіти витримкою, бути емоційно стійким, врівноваженим.

У бармена повинна бути виразна мова, багатий запас слів і правильне вимова. Він повинен уміти вести торговий діалог з відвідувачем бару, впливати на споживача виходячи тільки з її інтересів. Швидко і чітко обслуговув відвідувача бару, бармен повинен правильно розрахувати його і дати здачу.Правильно вибивати чек на касову апараті з проданого алкоголю і вкінці дня робити звіт на ньому.

Офіціант

Чикаго.

Інше

2 місяці

06.2015 - 08.2015

підготовляла робочу зону і обслуговувала відвідувачів (ознайомлювала їх з меню, приймала замовлення, отримувала продукцію в буфеті, на кухні і подавала її гостям, розкладала страви в тарілки);

  • працювала на касовому апараті та комп'ютері;
  • проводила розрахунки з відвідувачами;
  • зустрічала, приймала та обслуговувала учасників бенкетів;
  • сервірувала столи у відповідності з вимогами виду обслуговування, обслуговувала під час приймання їжі;

Ключова інформація

Знаходження підходу до клієнта і досягнення компромісів;

Здатність до навчання і сприйняття інформації;

Вміння по роботі з комп'ютером та програмами: MS:Offise,1С:Підприємство 8.2;8.3;М.E.Doc;

Вміння по роботі з оргтехнікою;

Вміння працювати в колективі.

Стресостійкість, активність, відпо­відальність, комунікабельність;

Навчалась в 1 закладі

Львівський ветеринарний університет ветеринарноі медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького

Менеджмент зовнішньоекономічноі діяльності

Львов, 2019

Володіє мовами

Англійська

базовий

Німецька

нижче середнього

Російська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Кухар 3 розряд

Новояворівськ, 2013

Вікторія Андріівна

Менеджер ЗЕД

Новояворівськ

Готовий переїхати: Львів, Яворів, Львівська обл.

15 000 грн.

28 років

повна зайнятість

Оновлено 8 годин тому