Работала в 5 компаниях 5 лет 10 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Другое
Адміністратор
дитячий центр розваг "Ріо"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
09.2023 - по настоящее время
Керівництво командою;
Виконання плану та приріст прибутку;
Операційні завдання пов'язані із функціонуванням закладу;
Робота з системою автоматизації кафе.
Бухгалтер
Львівська пивна компанія, ТОВ
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
3 года 9 месяцев
01.2019 - 10.2022
Різальник шпону та личкувальних матеріалів
Єврошпон.
Другое
1 месяц
07.2017 - 08.2017
Знаю і виконувала вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримувалася норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
Бармен-офіціант
Царське
Другое
2 месяца
06.2016 - 08.2016
Навчилася техніки обслуговування за барною стійкою;Сервірування столів;Види і призначення інвентарю, столового та скляного посуду, приладів, необхідних для приготування та відпуску напоїв, закусок і страв;
Бармен повинен дотримуватися норм професійної етики, тобто уважно і попереджувально, ввічливо і тактовно обслуговувати відвідувачів. При прийомі замовлення бармен може порадити гостю, що вибрати, розповісти, з яких продуктів готується ту чи іншу страву, напій, звернути увагу на калорійність івміст вітамінів у виробі. Йому необхідно володіти витримкою, бути емоційно стійким, врівноваженим.
У бармена повинна бути виразна мова, багатий запас слів і правильне вимова. Він повинен уміти вести торговий діалог з відвідувачем бару, впливати на споживача виходячи тільки з її інтересів. Швидко і чітко обслуговув відвідувача бару, бармен повинен правильно розрахувати його і дати здачу.Правильно вибивати чек на касову апараті з проданого алкоголю і вкінці дня робити звіт на ньому.
Офіціант
Чикаго.
Другое
2 месяца
06.2015 - 08.2015
підготовляла робочу зону і обслуговувала відвідувачів (ознайомлювала їх з меню, приймала замовлення, отримувала продукцію в буфеті, на кухні і подавала її гостям, розкладала страви в тарілки);
- працювала на касовому апараті та комп'ютері;
- проводила розрахунки з відвідувачами;
- зустрічала, приймала та обслуговувала учасників бенкетів;
- сервірувала столи у відповідності з вимогами виду обслуговування, обслуговувала під час приймання їжі;
Ключевая информация
Знаходження підходу до клієнта і досягнення компромісів;
Здатність до навчання і сприйняття інформації;
Вміння по роботі з комп'ютером та програмами: MS:Offise,1С:Підприємство 8.2;8.3;М.E.Doc;
Вміння по роботі з оргтехнікою;
Вміння працювати в колективі.
Стресостійкість, активність, відповідальність, комунікабельність;
Училась в 1 заведении
Львівський ветеринарний університет ветеринарноі медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького
Менеджмент зовнішньоекономічноі діяльності
Львов, 2019
Владеет языками
Английский
базовый
Немецкий
ниже среднего
Русский
свободно
Курсы, тренинги, сертификаты
Кухар 3 розряд
Вікторія Андріівна
Вікторія Андріівна
Менеджер ЗЕД
Новояворовск
Готов переехать: Львов, Яворов, Львовская обл.
полная занятость
Обновлено 10 часов назад