Працював в 8 компаніях 8 років 10 місяців
Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, FMCG
Керуючий супермаркетом
ТА-ДА
Торгівля роздрібна / Retail
9 місяців
04.2025 - до теперішнього часу
Керуючий кафе
Дон Чичо
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
03.2024 - 04.2025
Заступник керуючого магазину
Yuki
Торгівля роздрібна / Retail
1 рік 6 місяців
09.2022 - 02.2024
Завідувач виробництвом
Шарикава
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
10.2020 - 03.2021
Керуючий мережею кафе
кафе "Хочу з"їсти"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
04.2019 - 03.2020
Заведующий пищевым производством
ТОВ "Фитапипром"
FMCG
10 місяців
04.2018 - 01.2019
Начальник виробництва
ПАТ "Житомирский маслозавод"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 6 місяців
04.2015 - 09.2017
Завідуючий виробництвом
"Фози-Фуд"
Торгівля роздрібна / Retail
8 місяців
08.2013 - 03.2014
Ключова інформація
Досвід керівної роботи 17 років. Досвід керівництва колективом до 30 осіб, облік кадрів, мотивація персоналу, проведення зборів, складання робочих графіків. Підбір, навчання та адаптація персоналу. Досвід розробки систем мотивації персоналу. Вміння організувати роботу магазину, кафе, ресторану. Навички оперативно приймати рішення у складних ситуаціях. Досвід запуску нових проектів із «0». Взаємодія з органами контролю. Аналіз продажів магазину за основними показниками товарообігу магазину. Контроль бюджету за місяць, за рік. Навички складання бюджетів на місяць,рік і не виходити за його межи. Ведення звітності основних бізнес-процесів. Керування P@L. Контроль за виконанням плану. Прийняття рішень щодо товарного асортименту, внутрішньої організації та розвитку магазину, ресторану, кафе. Робота з товаром: мерчандайзинг, проведення інвентаризацій, замовлення та прийом товару. Організація та проведення рекламних акцій. Касова дисципліна, інкасація. Знання законодавчих та нормативно-правових актів. Керівництво кухнею (контроль виробничих процесів та роботи персоналу, дотримання санітарних норм роботи кухні). Розробка та оновлення меню, опрацювання страв відповідно до затвердженої концепції, контроль якості та стандартизації страв. Упорядкування технологічних карт, актів списання. Організація та своєчасне проведення переобліків, санітарних днів, генеральних прибирань в магазинах,кафе, ресторанах. Проведення співбесід та прийом на роботу співробітників. Складання заявок на необхідні товари, та їх отримання (контроль термінів, асортименту, кількості, якості та реалізації). Формування націнки та моніторинг ситуації у конкурентів. Вміння організації і опрацювання інтернет магазину.
Навчався в 2 закладах
Полтавский кооперативный университет
Товароведение и коммерческая деятельность
Полтава, 2002
Житомирский кооперативный техникум
технология приготовления пищи и организация общественного питания
Житомир, 1997
Володіє мовами
Англійська
базовий
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Тренінг "Принципи впровадження HACCP"
Сергей Николаевич
Сергей Николаевич
Керуючий магазину;керуючий мережи магазинів;керуючий кафе,ресторану.

Житомир
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 5 днів тому