Працював в 8 компаніях   8 років 10 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, FMCG

Керуючий супермаркетом

ТА-ДА

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

04.2025 - до теперішнього часу

Керуючий кафе

Дон Чичо

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

03.2024 - 04.2025

Заступник керуючого магазину

Yuki

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 6 місяців

09.2022 - 02.2024

Завідувач виробництвом

Шарикава

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

10.2020 - 03.2021

Керуючий мережею кафе

кафе "Хочу з"їсти"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

04.2019 - 03.2020

Заведующий пищевым производством

ТОВ "Фитапипром"

FMCG

10 місяців

04.2018 - 01.2019

Начальник виробництва

ПАТ "Житомирский маслозавод"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 6 місяців

04.2015 - 09.2017

Завідуючий виробництвом

"Фози-Фуд"

Торгівля роздрібна / Retail

8 місяців

08.2013 - 03.2014

Ключова інформація

Досвід керівної роботи 17 років. Досвід керівництва колективом до 30 осіб, облік кадрів, мотивація персоналу, проведення зборів, складання робочих графіків. Підбір, навчання та адаптація персоналу. Досвід розробки систем мотивації персоналу. Вміння організувати роботу магазину, кафе, ресторану. Навички оперативно приймати рішення у складних ситуаціях. Досвід запуску нових проектів із «0». Взаємодія з органами контролю. Аналіз продажів магазину за основними показниками товарообігу магазину. Контроль бюджету за місяць, за рік. Навички складання бюджетів на місяць,рік і не виходити за його межи. Ведення звітності основних бізнес-процесів. Керування P@L. Контроль за виконанням плану. Прийняття рішень щодо товарного асортименту, внутрішньої організації та розвитку магазину, ресторану, кафе. Робота з товаром: мерчандайзинг, проведення інвентаризацій, замовлення та прийом товару. Організація та проведення рекламних акцій. Касова дисципліна, інкасація. Знання законодавчих та нормативно-правових актів. Керівництво кухнею (контроль виробничих процесів та роботи персоналу, дотримання санітарних норм роботи кухні). Розробка та оновлення меню, опрацювання страв відповідно до затвердженої концепції, контроль якості та стандартизації страв. Упорядкування технологічних карт, актів списання. Організація та своєчасне проведення переобліків, санітарних днів, генеральних прибирань в магазинах,кафе, ресторанах. Проведення співбесід та прийом на роботу співробітників. Складання заявок на необхідні товари, та їх отримання (контроль термінів, асортименту, кількості, якості та реалізації). Формування націнки та моніторинг ситуації у конкурентів. Вміння організації і опрацювання інтернет магазину.

Навчався в 2 закладах

Полтавский кооперативный университет

Товароведение и коммерческая деятельность

Полтава, 2002

Житомирский кооперативный техникум

технология приготовления пищи и организация общественного питания

Житомир, 1997

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Тренінг "Принципи впровадження HACCP"

2017

Сергей Николаевич

Керуючий магазину;керуючий мережи магазинів;керуючий кафе,ресторану.

Житомир

35 000 грн

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому