Працювала в 3 компаніях   17 років 8 місяців

Промисловість та Виробництво

Інженер-технолог вхідного контролю

ПРАТ "Орлан"

Промисловість та Виробництво

3 роки 7 місяців

10.2020 - до теперішнього часу

Проведення вхідного контролю сировини та матеріалу. Робота з супровідною та нормативною документацією. Проведення досліджень на відповідність вимогам специфікації.

інженер відділу технічного контролю

ТОВ "Киівський завод шампанських вин "Столичний"

Промисловість та Виробництво

2 роки 4 місяці

09.2017 - 01.2020

  • Проведення контролю допоміжних матеріалів, готової продукції;
  • оформлення документації в паперовому та електронному вигляді.

інженер-хімік I кат., інженер-мікробіолог І кат,

ТОВ "Київський завод шампанських вин "Столичний"

Промисловість та Виробництво

11 років 6 місяців

09.2005 - 03.2017

  • Проведення хіміко-мікробіолгічного контролю на всіх стадіях виробництва;
  • робота з реактивами;
  • робота з документацією та її оформлення;

Ключова інформація

  • Маю досвід роботи в якості інженера-хіміка (5 років): в ході роботи виконувала проведення фізико-хімічних аналізів титриметричним, фотоколориметричним та ін. методами; працювала на ФЕК, рН-метрі, аналітичних вагах, рефрактометрі, дистиляційній установці, з ареометром.

  • В якості інженера-мікробіолога (досвід 5 років), робота включала в себе: відбір проб, мікроскопіювання, контрольні посіви, приготування поживних середовищ, вирощування ЧКД.

  • Інженера відділу технічного контролю, з якості (2 роки): вхідний контроль допоміжних матеріалів, контроль готової продукції (робота з обладнанням: штангенрейсмас, штангенциркуль, нутромір, лабораторні ваги, афрометр), контроль відповідності вимог маркування, пакування готової продукції та відповідність стандартам з якості та безпеки харчової продукції.

  • Протягом 5 років відповідала за зовнішню нормативну документацію (ДСТУ, ГОСТ) на підприємстві.

  • Виконувала обов'язки табельника відділу.

  • Комп'ютерні навички: користувач ПК, МS Office (Word, Excel), навички роботи с Internet (Opera, Google Chrome), Emaile.

Навчалась в 1 закладі

Національний університет харчових технологій

Факультет цукристих речовин, спеціальність - біотехнологія

Київ, 2002

Володіє мовами

Німецька

базовий

Goethe -Zertifikat A2

Російська

вільно

Українська

рідна

Наталія Володимирівна

Інженер-мікробіолог, відділу технічного контролю, інженер з якості

Київ

20 000 грн.

44 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому