Працювала в 3 компаніях 17 років 8 місяців
Промисловість та Виробництво
Інженер-технолог вхідного контролю
ПРАТ "Орлан"
Промисловість та Виробництво
3 роки 7 місяців
10.2020 - до теперішнього часу
Проведення вхідного контролю сировини та матеріалу. Робота з супровідною та нормативною документацією. Проведення досліджень на відповідність вимогам специфікації.
інженер відділу технічного контролю
ТОВ "Киівський завод шампанських вин "Столичний"
Промисловість та Виробництво
2 роки 4 місяці
09.2017 - 01.2020
- Проведення контролю допоміжних матеріалів, готової продукції;
- оформлення документації в паперовому та електронному вигляді.
інженер-хімік I кат., інженер-мікробіолог І кат,
ТОВ "Київський завод шампанських вин "Столичний"
Промисловість та Виробництво
11 років 6 місяців
09.2005 - 03.2017
- Проведення хіміко-мікробіолгічного контролю на всіх стадіях виробництва;
- робота з реактивами;
- робота з документацією та її оформлення;
Ключова інформація
Маю досвід роботи в якості інженера-хіміка (5 років): в ході роботи виконувала проведення фізико-хімічних аналізів титриметричним, фотоколориметричним та ін. методами; працювала на ФЕК, рН-метрі, аналітичних вагах, рефрактометрі, дистиляційній установці, з ареометром.
В якості інженера-мікробіолога (досвід 5 років), робота включала в себе: відбір проб, мікроскопіювання, контрольні посіви, приготування поживних середовищ, вирощування ЧКД.
Інженера відділу технічного контролю, з якості (2 роки): вхідний контроль допоміжних матеріалів, контроль готової продукції (робота з обладнанням: штангенрейсмас, штангенциркуль, нутромір, лабораторні ваги, афрометр), контроль відповідності вимог маркування, пакування готової продукції та відповідність стандартам з якості та безпеки харчової продукції.
Протягом 5 років відповідала за зовнішню нормативну документацію (ДСТУ, ГОСТ) на підприємстві.
Виконувала обов'язки табельника відділу.
Комп'ютерні навички: користувач ПК, МS Office (Word, Excel), навички роботи с Internet (Opera, Google Chrome), Emaile.
Навчалась в 1 закладі
Національний університет харчових технологій
Факультет цукристих речовин, спеціальність - біотехнологія
Київ, 2002
Володіє мовами
Німецька
базовий
Goethe -Zertifikat A2
Російська
вільно
Українська
рідна
Наталія Володимирівна
Наталія Володимирівна
Інженер-мікробіолог, відділу технічного контролю, інженер з якості
Київ
повна зайнятість
Оновлено 2 тижні тому