Працювала в 13 компаніях   13 років 10 місяців

Нерухомість та Девелопмент, Транспорт та Логістика, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Фінансові послуги, Торгівля роздрібна / Retail, Телекомунікації / Зв'язок, Банки

Рієлтор

Агентство нерухомості

Нерухомість та Девелопмент

4 роки 4 місяці

05.2020 - до теперішнього часу

Продаж/оренда комерційної, житлової нерухомості, земельних ділянок. Відкриття Агенства з 0. Підбір та навчання агентів з нерухомості. Повний супровід угод з нерухомістю (купівля/продаж, оренда). Дослідження ринку нерухомості, розробка та проведення рекламних кампаній.

Територіальний менеджер

Укрпошта

Транспорт та Логістика

3 місяці

02.2023 - 05.2023

Організація, контроль, мотивація підпорядкованих відділень (29). Підбір, навчання, адаптація персоналу.

Менеджер з продажу

Авангард

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

6 місяців

08.2022 - 02.2023

Оптова та роздрібна торгівля, HoReCa

региональный менеджер

Icredit

Фінансові послуги

5 місяців

02.2021 - 07.2021

Проведення презентацій. Підбір та навчання персоналу. Ведення переговорів. Продаж всім сегментам ринку

Регіональний директор (менеджер з питань регіонального розвитку)

ТМ "КОПІЙОЧКА"

Торгівля роздрібна / Retail

3 місяці

04.2019 - 07.2019

Організація роботи ввірених ТТ (10 роздрібних магазинів(79 працівників)), підбір, навчання, мотивація та адаптація Директорів ТТ, контроль за виконанням планових показників регіону по товарообороту. Підвищення якості обслуговування та консультування покупців. Відкриття нових ТТ. Маркетингові дослідження ринку та конкурентного середовища. Наповнення ТТ товарним групами. Контроль за належною викладкою товару та вчасною поставкою на ТТ. Підготовка ТТ до ревізій.

Керівник групи продажів та обслуговування клієнтів сегмента МСБ

ПАТ "Укртелеком"

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 4 місяці

12.2017 - 04.2019

Організація продажу телекомунікаційних послуг клієнтам сегмента МСБ. Забезпечення виконання плану продажу послуг клієнтам МСБ в області. Забезпечення виконання плану доходів від наданих послуг клієнтам сегмента МСБ. Забезпечення виконання ключових показників ефективності (КРІ) групи, моніторинг контрольних показників працівників(7пр) групи. Забезпечення укладання договорів, їх супроводження, контроль за виконанням договірних зобов'язань.

Начальник відділу роздрібного бізнесу

АТ " БМ БАНК"

Банки

4 місяці

08.2017 - 12.2017

Організація роботи відділу, залучення клієнтів роздрібного сегменту та МСБ на обслуговування - депозити, кредити, кредитні та дебетні картки, за картки, індивідуальні сейфи. Проведення презентацій, маркетингові дослідження ринку

головний фахівець відділу партнерських продаж

КБ "Фінанси та Кредит"

Банки

1 рік 6 місяців

09.2014 - 03.2016

Залучення на обслуговування фізичних осіб та об"єктів МСБ. Проведення презентацій, контроль за виконанням планових показників відділеннями, підписання договорів на прийом платежів від населення в користь юридичних осіб.Залучення депозитів від фізичних осіб та об"єктів МСБ. Підвищення прибутковості ввірених відділень.

Директор Регіонального Роздрібного центру

КБ " Сведбанк"

Банки

1 рік 2 місяці

04.2009 - 06.2010

Загальне керівництво підлеглими підрозділами РРц ( 5 відділень категорії В, в кількості 30 працівників). Контроль за виконанням планових показників. Підбір та навчання персоналу при відкритті нових роздрібних відділень.Координування роботи працівників роздрібного бізнесу з клієнтами по питаннях простроченої заборгованості. Контроль за якістю обслуговування роздрібних клієнтів, забезпечення виконання працівниками підрозділів РРц затверджених стандартів клієнтського сервісу. залучення приватних клієнтів на обслуговування до РРц. Організація роботи по продажах продуктів роздрібного бізнесу працівниками існуючих та потенційних корпоративних клієнтів.

Начальник відділення банку

"Дельта банк"

Банки

11 місяців

04.2008 - 03.2009

Підбір, навчання персоналу. Залучення юридичних та фізичних осіб на обслуговування. Відкриття депозитних рахунків юридичним та фізичним особам. Керівництвво, контроль та організація роботи відділення. Підписання договорів з контрагентами. Проведення маркетингово дослідження ринку послуг. Проведення презентацій.

Начальник відділення банку

АБ " Таврика"

Банки

5 місяців

09.2007 - 02.2008

Відкриття відділення з нуля. Підбір, навчання персоналу. Залучення юридичних та фізичних осіб на обслуговування. Відкриття депозитних рахунків юридичним та фізичним особам. Керівництвво, контроль та організація роботи відділення. Підписання договорів з контрагентами. Проведення маркетингово дослідження ринку послуг. Проведення презентацій.

Начальник відділення банку

АППБ "Аваль"

Банки

11 місяців

08.2006 - 07.2007

Провідний економіст

АППБ " Аваль"

Банки

2 роки 1 місяць

07.2004 - 08.2006

Ключова інформація

Проведення презентацій. Підбір та навчання персоналу. Ведення переговорів. Продаж всім сегментам ринку

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Навыки ведения переговоров

Київ, 2009

Тренер Жарков Сергей

Христина

Регіональний директор/Директор філії

Івано-Франківськ

50 000 грн.

43 роки

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому