Працювала в 3 компаніях   17 років 9 місяців

Медицина та Охорона здоров'я

заступник директора з інформаційно-аналітичних питань

КНП "КМДКІЛ"

Медицина та Охорона здоров'я

3 роки 10 місяців

04.2019 - 02.2023

Маю досвід роботи з підготовки закладу до укладення та проведення процедури укладення договорів з Національною службою здоров"я України через системи SmartTender та Signy. Проводила аналіз розшифровок про надані послуги за пакетами від НСЗУ, подавала пропозиції щодо покращення фінансового стану закладу, ефективності кодування за діагностично-спорідненими групами медичних записів, про відповідність кодування по ICPC, інтервенціям, МКХ-10 австралійського перегляду. Працюю з МІС (працювала - системи Доктор Елекс, Каштан Сіет Холдинг, Хелсі), готувала аналіз статистичної медичної та фінансово-економічної діяльності медичного закладу з наданням пропозицій щодо покращення якості надання медичної допомоги (в тому числі у роботі персоналу, можливості для покращення фінансування закладу, запобігання ризиків). Проводила також аналіз надходжень коштів до закладу за ваговими коефіцієнтами на предмет очікованої вартості пакета медичних послуг, навантаженності на лікарів.Контролювала постійно своєчасне ведення звітності за вимогою НСЗУ та департаменту охорони здоров'я за відповідними запитами, контролювала ведення Меддати по COVID-19, та за потребами для аптечного складу.Була відповідальною особою за кібербезпеку. проводила впровадження компютеризації закладу та медичної інформаційної системи Каштан, контролювала відповідальних за ведення серверного та компьютерного обладнання.Проводила організацію роботи та керівництво підпорядкованих підрозділів, розподілу обов’язків між підлеглими, контроль за розробкою методичних інструкцій, положень медичних відділень, посадових інструкцій, алгоритмів ведення та маршрутизації документів, тощо.

медичний статистик

Кировоградский облгоспиталь для ВВ

Медицина та Охорона здоров'я

3 роки 4 місяці

08.2013 - 12.2016

завідувач відділу медичної статистики

Кіровоградська станція швидкої медичної допомоги

Медицина та Охорона здоров'я

10 років 4 місяці

07.2001 - 11.2011

Ключова інформація

Маю знання нормативно-правової бази, сучасних керівництв та стандартів щодо роботи комунальних некомерційних підприємств медичного профілю.Організовувала та контролювала ведення системи Меддата.Знаю маршрутизацію та правила ведення первинної медичної документації, вмію підготовувати та презентувати доклади за допомогою презентацій та інших ресурсів. Вмію користуватися базами данних у МІС та проводити аналітику, впевнений користувач ексель та гугл таблиць.

Можу готувати опроси, анкетування через гугл-форми, складати гугл-таблиці з формулами на основі ексель.

Є навики роботи з медичними програмами Меддіалог, Доктор Елекс, Медстат та великими об'ємами даних, є досвід роботи з прийомом звітів та узагальненням(зведенням та аналізом) медичної звітності на рівні обласних закладів. Можу також працювати з іншими програмами з ведення електронної медичної документації

Навчалась в 3 закладах

НАУ Кіровоградська льотна академія

Менеджмент, магістр з менеджменту, галузь знань «Управління та адміністрування»

Кропивницький, 2020

Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету

Бакалавр з предмету «Автоматизовані інформаційні системи авіаційного транспорту», Фахівець з інформаційних технологій.

Кропивницький, 2018

Кіровоградське медичне училище імені Є.Й. Мухіна

Сестринська справа, є спеціалізація "медична статистика", мала вищу кваліфікаційну категорію за цим напрямком, у 2011 році вийшла на пенсію за вислугою років з посади завідувачки статистичним відділом (стаж за посадою – 10 років)

Кропивницький (Кіровоград), 1991

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

про себе

Коммунікабельна, неконфліктна, але вимоглива. Маю досвід роботи з управління персоналом, організацією роботи у підпорядковаому відділі, вмію проводити аналітику за даними із звітності, також можу проводити аудит з якості заповнення медичної документації у закладі, проводити тренінги та читати лекції із ведення облікової медичної документації у ЗОЗ.

Тамара

Менеджер лікарні, директор, заступник директора, методист - фахівець з медичної інформації, завідува

Київ

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому