Работал в 9 компаниях   8 лет 2 месяца

Торговля розничная / Retail, Электроника и электротехника, Государственный сектор, Банки, Телекоммуникации / Связь

Кассир оператор АЗС

OKKO

Торговля розничная / Retail

5 месяцев

08.2023 - 01.2024

Консультація клієнтів щодо
асортименту АЗК; володіння базою 1с; регламентні роботи з продукцією кафе та магазину; залучяння до програми лояльності; активні продаважі пального, товари кафе та магазину;
Розраховування клієнтів на касі; приймання паливовозу за інструкцією; інкасація, інвентаризація.
Готування продукції кафе за стандартами мережі.

Заступник керуючого магазину

ООО «Диеса» Eldorado

Торговля розничная / Retail

10 месяцев

06.2020 - 04.2021

Основні завдання: виконання планових показників відділу з продажу та стандартів обслуговування; забезпечення дотримання стандартів оформлення вітрини; навчання працівників відділу, організація їхньої роботи; консультування клієнтів, продаж електроніки та побутової техніки; облік та збереження товару (інвентаризації, антикрадіжні системи, запобігання пошкодженням товару та ін.); забезпечення порядку у торговому залі. Супровід ремонту клієнтської техніки (Сервіс-менеджер). Касова дисципліна. Прийом та відвантаження товару.

Тестувальник ПЗ

ООО «Гаджет-Трейдинг» Цитрус

Торговля розничная / Retail

5 месяцев

04.2019 - 09.2019

Комунікація з Персоналом у сфері просування ІТ послуг та кваліфікований підхід у вирішенні питань клієнтів. Аналіз продажів сервісних товарів. Контроль за поліпшенням якості.

Фахівець з комп'ютерних систем

Comfy

Торговля розничная / Retail

1 год 6 месяцев

10.2017 - 04.2019

Управління персоналом у сфері просування айти-сервісів та послуг. Основні завдання: • консультація клієнтів з питань встановлення та налаштування техніки, продаж сервісних продуктів; • встановлення ПЗ та налаштування клієнтської техніки; • перевірка та видача цифрової техніки клієнту; • забезпечення викладення актуальних матеріалів щодо сервісних послуг.

Сервіс інженер

Сервісний центр «wescom.kharkov»

Электроника и электротехника

1 год

09.2016 - 09.2017

Великий досвід роботи з технікою Apple. Ремонт: iPhone, iPad, iPod, MacBook. Діагностика, профілактика та ремонт смартфонів інших виробників. Блокова заміна запчастин. Перепаювання роз'ємів і конекторів. Заміна контролерів (чіпів). Усунення збоїв у програмному забезпеченні. Відновлення після потрапляння вологи. Гарантійні та післягарантійні ремонти. Lenovo, Apple, Samsung, Meizu, Xiaomi, Huawey, Nokia. А також безліч китайських виробників: DOOGEE, ELENBERG, MATRIX, Blackview.. Пайка, робота з феном, відновлення після попадання у воду, пошук необхідних запчастин за оптовими цінами. Володіння базою 1C, налаштування та встановлення ПЗ для роботи та переустановки ОС до смартфонів.

Служба головного інженера.

Лисичанськ-вугілля, Інженер сервісного центру.

Государственный сектор

1 год

09.2015 - 09.2016

Управління мережею підприємства. Виявлення неполадок та їх усунення. Модератор сайту підприємства Інженер з ремонту комп'ютерної та мобільної техніки. Відновлення даних. Відновлення після попадання води. Підключення, налаштування та моніторинг комп'ютерів у локальній мережі. Встановлення та налаштування ip-камер відеоспостереження.

Специалист по входящим комуникациям

АО КБ «ПриватБанк»

Банки

1 год 6 месяцев

02.2014 - 08.2015

Оператор входящей линии. Грамотное решение проблем с которыми не справлялся клиент. Постоянное обучение новым продуктам банка с последующим предоставлением данной информации клиенту.   Работал около года до момента сдачи сессии из-за чего и пришлось уволиться.

Монтажник сети

ПРаТ «Киевстар» укр. Київстар

Телекоммуникации / Связь

5 месяцев

08.2013 - 01.2014

Планирование, Прокладывание и настройка сети между маршрутизаторами. Установка и настройка интернет соединения для клиентов.

Ревизор

сеть супермаркетов "Лелека"

Торговля розничная / Retail

7 месяцев

01.2013 - 08.2013

Осуществлял в соответствии с действующими инструкциями и положениями плановые и по специальным заданиям документальные ревизии хозяйственно-финансовой деятельности предприятий, а также их подразделений, находящихся на самостоятельном балансе, по ведению бухгалтерского учета имущества, обязательств и хозяйственных операций.

Ключевая информация

Особистий (невеликий) інтернет-магазин усіх необхідних деталей для техніки Apple. До якого входила кур'єрська доставка з можливістю встановлення деталі та надання сервісних послуг. Радіус роботи магазину в межах сусідніх міст.

Лисичанськ-Сєвєродонецьк-Рубіжне.

Учился в 1 заведении

ВНУ им. В. Даля

Математики и информатики

Луганск, 2014

Владеет языками

Английский

средний

Дополнительная информация

Диплом

ВНУ ім. В. Даля (Луганськ)

Рік: 2009 - 2014

Факультет: Математики та інформатики Спеціальність: «Системне програмування»

Розробка системи єдиної реєстрації та управління правами користувачів. Комп'ютерна інженерія на рівні спеціаліста модулювання та складання різних електронних плат. Системне програмування для синхронізації та роботи плати з командами. Великий досвід у складання вайфай компонентів розумного будинку.

Денис Владимирович

Керівник торгового залу, Адміністратор, Оператор

Новомосковск

20 000 грн.

31 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 22 часа назад