Работала в 2 компаниях   7 лет 9 месяцев

Другое, IT

Супервайзер call-центру

Суші Майстер Україна, ТОВ

Другое

6 лет 9 месяцев

05.2016 - 02.2023

Повне ведення зміни, від запуску до лінії до закінчення. Вирішення потокових питань з операторами, встановлення мотивації, підрахунок заробітної плати, складання графіка з урахуванням передбачуваного завантаження.Tim leader із задоволенням допомагала операторам покращити свої навички, тим самим створити для гостей приємний та комфортний діалог.

Оператор Call-centre

О" Лайн груп

IT

1 год 1 месяц

06.2015 - 07.2016

Оператор, обслуговування клієнтів, вхідна лінія

Ключевая информация

  • Досвід управління персоналом 150+, складання робочого графіка, ведення і аналіз показників, підрахунок заробітної плати, опрацювання проблемних показників з операторами, досвід віддаленої роботи 6 років. Контроль за показниками відділу, своєчасне реагування на зміну роботи для поліпшення якості. Розробка скриптів розмов для роботи на лінії контакт-центру. Участь в розробці мотивації персоналу KPI (оператори, адміністративний персонал)- Аналіз робочого часу. Перевірка виконання показників, контроль за динамікою виконання показників. Аналіз і перевірка якості роботи працівників відділу- Внесення пропозицій щодо поліпшення якості роботи відділу- Аналіз звітів Excel

Училась в 1 заведении

Слов'янський державний педагогічний університет (СДПУ)

ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНІ НАУКИ

Слов'янськ, 2014

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Костянтинівський технікум Луганського національного аграрного університету

Костянтинівка, 2018

Спеціальність: Ландшафтний дизайнер

Дополнительная информация

Мета

Шукаю віддалену роботу на постійній основі.Особисті якості: старанність, прагнення до професійного розвитку, відповідальність, пунктуальність, врівноваженість, посидючість, уважність, організованість, доброзичливість, комунікабельність.

Виолетта

Супервайзер

Константиновка

32 года

Активно ищет работу

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад