Работала в 5 компаниях   21 год 2 месяца

Торговля розничная / Retail

Директор магазину

ФОП Шептуха, мережа магазинів взуття та одягу "Лідер взуття"

Торговля розничная / Retail

1 год 3 месяца

12.2020 - 03.2022

- Створення міцної команди торгового персоналу; - Навчання і мотивація персоналу; - Організація ефективної роботи персоналу магазину; - Організація виконання цільових показників магазину; - Взаємодія з контролюючими органами.

Регіональний директор

ТОВ "Омега" мережа СМ "Варус"

Торговля розничная / Retail

1 год 1 месяц

06.2019 - 07.2020

- Оперативне управління регіоном (5 магазинів); - Організація ефективної роботи магазинів, контроль за виконанням цільових показників; - Збільшення продажів та прибутковості магазинів;управління продажами, звітність; - Аналіз збитків магазинів, розробка і втілення заходів щодо зменшення витрат магазинів; - Контроль виконання стандартів компанії, забезпечення високого рівня сервісу у магазинах; -Управління командою: підбір, оцінка, розвиток та навчання персоналу. У зв'язку з оптимізацією штату, під час пандемії, перевелась на посаду керуючого СМ "Варус" у своєму міті, де працювала в період 04.2020 по 07.2020

Керуючий СМ

ТОВ "Омега" мережа СМ "Варус"

Торговля розничная / Retail

7 лет 8 месяцев

10.2011 - 06.2019

Підбір, адаптація і мотивація менеджерського складу, проведення співбесід з кандидатами на посади лінійного персоналу; - Навчання персоналу; - Створення бази та навчання кадрового резерву магазину; - Організація і контроль безперебійної роботи магазину; - Контроль за якістю надання послуг клієнтам на касовій і завітринній зонах; - Контроль графіків роботи персоналу і ведення табелю обліку робочого часу; - Контроль та забезпечення наявності всього асортименту товарних груп; дотримання норм залишків товару; - Контроль підготовки та проведення акцій в магазині; - Аналіз товарообігу магазину, забезпечення виконання планів продажів і збільшення показників прибутків магазину; - Аналіз збитків магазину, розробка і втілення заходів щодо зменшення витрат магазину; - Контроль проведення інвентаризацій, аналіз результатів інвентаризації, розробка профілактичних дій, що до збереження товарно-матеріальних цінностей магазину; - Контроль касової дисципліни і роботи центральної каси; - Контроль роботи цехів власного виробництва, дотримання стандартів HACCP на всіх етапах виготовлення продукції; - Створення звітів щодо економічних показників магазину, розробка заходів для їх покращення; - Контроль наявності та актуальності первинних документів магазину; - Контактування с представниками контролюючих органів; - Рішення конфліктних ситуацій між співробітниками і з клієнтами. З 11.2011, на посаді менеджера непродовольчої групи приймала участь у відкритті супермаркету, торговельна площа якого складає 2000 квадратних метрів. Через 1рік і 2 місяці піднялась в посаді до рівня заступника керуючого супермаркету. Керувала чотирма відділами (кондитерський, бакалія, напої, непродовольча група). Досягнення: - Получила відзнаку “Золотий лотос”, як кращий заступник керуючого магазином мережі СМ “Варус”. З 11.2015 по 06.2019 обіймала посаду керуючого магазином “Варус”. Керувала магазинами в м. Дніпро і в м. Кам’янське, торговельною площею від 800 до 2000 квадратних метрів та кількістю персоналу від 50 до 140 осіб. Досягнення: - За результатами роботи у 2019 році відзначена путівкою на відпочинок в Анталії, як кращий керуючий магазинами великих форматів мережі СМ “Варус”.

Керуючий магазином "Ева"

ТОВ"РУШ" лінія магазинів "Ева"

Торговля розничная / Retail

4 года 4 месяца

03.2006 - 07.2010

- Підбір, адаптація і мотивація персоналу (команда 20-30 осіб); - Навчання персоналу; - Організація і контроль безперебійної роботи магазину; - Контроль за якістю надання послуг клієнтам; - Складання графіків роботи персоналу, ведення табелю обліку робочого часу; - Оформлення замовлень на поставку товару, забезпечення наявності всього асортименту товарних груп; дотримання норм залишків товару; - Планування акцій; - Планування і аналіз товарообігу магазину, забезпечення виконання планів продажів і збільшення торгово-экономічних показників магазину; -Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей, зменшення показників витрат магазину; - Підготовка магазину до проведення інвентаризації, контроль і аналіз інвентаризації; -Контроль касової дисципліни; - Контроль наявності та актуальності первинних документів магазину; - Контактування с представниками контролюючих органів; - Рішення конфліктних ситуацій між співробітниками і з клієнтами. У квітні 2006 року за результатами співбесід з ТОП менеджерами Компанії була оформлена на посаду старшого продавця (хоча політика Компанії направлена на зріст персоналу по кар'єрі, починаючи з нижньої ланки, а саме, з продавця, або касира). Саме з цього моменту внесена до переліку кадрового резерву Компанії. Через три місяці підвищила статус і очолила магазин. За час роботи в мережі магазинів "Єва" набула таких досягнень: 1.В статусі директора, підвищила показники магазину з продажів, довела магазин до рівня виконання планів товарообігу. 2.В статусі директора, зі своєю командою, відкрила черговий магазин за планами Компанії (контроль за виконанням ремонтних робіт приміщення, стосовно тайм листа; рекрутінг персоналу; замовлення, прийом, викладка товару; дотримання термінів виконання всіх робіт що до відкриття магазину). 3.Пройшла планову атестацію персоналу і підвищила категорію з третьої на другу.

Продавець непродовольчих товарів

ФОП Шкабура І, маг. "Сувеніри"

Торговля розничная / Retail

6 лет 8 месяцев

08.1999 - 04.2006

- Консультація і обслуговування клієнтів, продаж товару, оформлення його у святкову упаковку; - Прийом товару, ведення прибутково-видаткової документації; - Дотримання правил мерчандайзингу, чистоти і порядку в торговому залі; - Ефективне розвїязування нестандатних ситуацій. Приймала участь у відкритті магазину. Під час роботи мала постійних покупців та хороші відгуки о від роботодавця.

Ключевая информация

Навички роботи з комп’ютером: впевнений користувач ПК.

Програми: Word, Excel, OTUtils, 1С (торгівля).

Керівник (20 років досвіду)

Организатор (20 років досвіду)

Эффективні продажиі (20 років досвіду)

Училась в 1 заведении

Криворізький педагогічниий інститут

Педагогіка та методика початкового навчання. Вчитель початкових класів

Кривий Ріг, Дніпропетровської обл., 1995

Владеет языками

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особисті якості

Відповідальна, порядна, пунктуальна, цілеспрямована, енергійна. Налаштована на постійний прогрес, маю здібності швидко розбиратися в нових галузях діяльності,стійка до стресових ситуацій, швидко опановую нові знання. Комунікабельна, люблю людей, люблю спілкування, маю організаторські навички та навички керівника. Самоорганізована.

Ганна Анатоліївна

Директор магазину

Каменское, Днепропетровская обл.

20 000 грн.

54 года

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 7 часов назад