Работала в 3 компаниях 27 лет 8 месяцев
FMCG
Начальник виробництва
Концерн Хлібпром, ПАТ
FMCG
12 лет
03.2004 - 03.2016
- Підбір та навчання персоналу;
- Впровадження у виробництво нових видів продукції;
- Розробка рецептур,технологічних карт, встановлення технологічних режимів та параметрів виробництва;
- Визначення показників контролю ефективності використання виробничих потужностей;
- Організація процесу введення в експлуатацію нових виробничих потужностей європейського рівня (виробництво заморожених хлібобулочних напівфабрикатів: чіабатта, хліб, булочні вироби, хот-доги, слоїсті вироби);
- Впровадження та підтримка системи ХАССП;
Заступник директора з комерційних питань
ВАТ "Львівський Хлібокомбінат"
FMCG
1 год 6 месяцев
09.2002 - 03.2004
Заступник начальника виробничо-технологічної лабораторії
ТзОВ" Львівський хлібокомбінат"
FMCG
14 лет 1 месяц
08.1988 - 09.2002
- Контроль якості вхідної сировини
- Контроль за дотриманням показників технологічного процесу на виробництві
- Контроль якості готової продукції
- Розробка та впровадження у виробництво нових видів продукції;
- Створення рецептур, технологічних інструкцій, технологічних карт та НД;
- Виконання робіт ,пов'язаних з підготовкою та проведенням акредитації виробничо-технологічної лабораторії
- Організація робіт по перевірці санітарного стану на виробництві.
Ключевая информация
- Успішне втілення проектів реконструкції виробництва та введення в експлуатацію нових виробничих потужностей європейського рівня;
- Досвід з організації та управління харчовим виробництвом;
- Управління персоналом виробництва;
- Уміння аналізувати і використовувати аналітичні дані з метою отримання максимального прибутку для компанії;
Училась в 1 заведении
Київський технологічний інститут харчової промисловості
Технологія хлібопекарного, макаронного та кондитерського виробництв
Київ, 1988
Владеет языками
Русский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
Baking center Lesaffre
Сертифікат: "Технології заморожених напівфабрикатів"
Standart Innovation Group
Тренінг для харчової галузі по міжнародним стандартам: "Міжнародний стандарт в НАССР (ISO 22000): розроблення, впровадження та сертифікація міжнародної системи безпечності харчових продуктів на прикладі сучасного харчового виробництва".
Державне підприємство "Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації"
Семінар:"Система управління безпечністю харчових продуктів НАССР- важливий крок до якості. Вимоги стандарту ISO 20000. Переваги для бізнесу та застосування на практиці".
Концерн ГАЛНАФТОГАЗ
Програма "Розвиток менеджерів компанії"
Навчальний модуль: Ефективні інструменти менеджменту.
Партнес ISO
Майстер клас. Система менеджмента безпеки харчових продуктів ISO 22000 на виробництві.
Дополнительная информация
Комп'ютерні навики
Стажування
Стажування на підприємстві "RONDO DOGE" м.Чио, Італія
Мета
Леся
Леся
Начальник хлібопекарного, кондитерського виробництв, начальник виробничо-технологічної лабораторії
Львов
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад