Работала в 3 компаниях   27 лет 8 месяцев

FMCG

Начальник виробництва

Концерн Хлібпром, ПАТ

FMCG

12 лет

03.2004 - 03.2016

  • Підбір та навчання персоналу;
  • Впровадження у виробництво нових видів продукції;
  • Розробка рецептур,технологічних карт, встановлення технологічних режимів та параметрів виробництва;
  • Визначення показників контролю ефективності використання виробничих потужностей;
  • Організація процесу введення в експлуатацію нових виробничих потужностей європейського рівня (виробництво заморожених хлібобулочних напівфабрикатів: чіабатта, хліб, булочні вироби, хот-доги, слоїсті вироби);
  • Впровадження та підтримка системи ХАССП;

Заступник директора з комерційних питань

ВАТ "Львівський Хлібокомбінат"

FMCG

1 год 6 месяцев

09.2002 - 03.2004

  • Створення системи ефективної дистрибуції територіальної мережі.
  • Ефективне уравління дебіторською заборгованістю по каналах збуту.
  • Управління командою дистрибуційного напрямку.
  • Заступник начальника виробничо-технологічної лабораторії

    ТзОВ" Львівський хлібокомбінат"

    FMCG

    14 лет 1 месяц

    08.1988 - 09.2002

    • Контроль якості вхідної сировини
    • Контроль за дотриманням показників технологічного процесу на виробництві
    • Контроль якості готової продукції
    • Розробка та впровадження у виробництво нових видів продукції;
    • Створення рецептур, технологічних інструкцій, технологічних карт та НД;
    • Виконання робіт ,пов'язаних з підготовкою та проведенням акредитації виробничо-технологічної лабораторії
    • Організація робіт по перевірці санітарного стану на виробництві.

    Ключевая информация

    • Успішне втілення проектів реконструкції виробництва та введення в експлуатацію нових виробничих потужностей європейського рівня;
    • Досвід з організації та управління харчовим виробництвом;
    • Управління персоналом виробництва;
    • Уміння аналізувати і використовувати аналітичні дані з метою отримання максимального прибутку для компанії;

    Училась в 1 заведении

    Київський технологічний інститут харчової промисловості

    Технологія хлібопекарного, макаронного та кондитерського виробництв

    Київ, 1988

    Владеет языками

    Русский

    свободно

    Может проходить собеседование на этом языке

    Может проходить собеседование на этом языке

    Курсы, тренинги, сертификаты

    Baking center Lesaffre

    Київ, 2015

    Сертифікат: "Технології заморожених напівфабрикатів"

    Standart Innovation Group

    Київ, 2014

    Тренінг для харчової галузі по міжнародним стандартам: "Міжнародний стандарт в НАССР (ISO 22000): розроблення, впровадження та сертифікація міжнародної системи безпечності харчових продуктів на прикладі сучасного харчового виробництва".

    Державне підприємство "Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації"

    Львів, 2013

    Семінар:"Система управління безпечністю харчових продуктів НАССР- важливий крок до якості. Вимоги стандарту ISO 20000. Переваги для бізнесу та застосування на практиці".

    Концерн ГАЛНАФТОГАЗ

    Львів, 2013

    Програма "Розвиток менеджерів компанії"

    Навчальний модуль: Ефективні інструменти менеджменту.

    Партнес ISO

    Київ, 2010

    Майстер клас. Система менеджмента безпеки харчових продуктів ISO 22000 на виробництві.

    Дополнительная информация

    Комп'ютерні навики

    ПК досвідчений користувач (MS Office, Internet, электронна пошта, 1C бух);

    Стажування

    Стажування на підприємстві "MECHATERM" м. Барембах, Франція

    Стажування на підприємстві "RONDO DOGE" м.Чио, Італія

    Мета

    Отримання посади начальника виробництва або головного інженера-технолога.

    Леся

    Начальник хлібопекарного, кондитерського виробництв, начальник виробничо-технологічної лабораторії

    Львов

    58 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Обновлено 1 неделю назад