Працювала в 3 компаніях 27 років 8 місяців
FMCG
Начальник виробництва
Концерн Хлібпром, ПАТ
FMCG
12 років
03.2004 - 03.2016
- Підбір та навчання персоналу;
- Впровадження у виробництво нових видів продукції;
- Розробка рецептур,технологічних карт, встановлення технологічних режимів та параметрів виробництва;
- Визначення показників контролю ефективності використання виробничих потужностей;
- Організація процесу введення в експлуатацію нових виробничих потужностей європейського рівня (виробництво заморожених хлібобулочних напівфабрикатів: чіабатта, хліб, булочні вироби, хот-доги, слоїсті вироби);
- Впровадження та підтримка системи ХАССП;
Заступник директора з комерційних питань
ВАТ "Львівський Хлібокомбінат"
FMCG
1 рік 6 місяців
09.2002 - 03.2004
Заступник начальника виробничо-технологічної лабораторії
ТзОВ" Львівський хлібокомбінат"
FMCG
14 років 1 місяць
08.1988 - 09.2002
- Контроль якості вхідної сировини
- Контроль за дотриманням показників технологічного процесу на виробництві
- Контроль якості готової продукції
- Розробка та впровадження у виробництво нових видів продукції;
- Створення рецептур, технологічних інструкцій, технологічних карт та НД;
- Виконання робіт ,пов'язаних з підготовкою та проведенням акредитації виробничо-технологічної лабораторії
- Організація робіт по перевірці санітарного стану на виробництві.
Ключова інформація
- Успішне втілення проектів реконструкції виробництва та введення в експлуатацію нових виробничих потужностей європейського рівня;
- Досвід з організації та управління харчовим виробництвом;
- Управління персоналом виробництва;
- Уміння аналізувати і використовувати аналітичні дані з метою отримання максимального прибутку для компанії;
Навчалась в 1 закладі
Київський технологічний інститут харчової промисловості
Технологія хлібопекарного, макаронного та кондитерського виробництв
Київ, 1988
Володіє мовами
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Baking center Lesaffre
Сертифікат: "Технології заморожених напівфабрикатів"
Standart Innovation Group
Тренінг для харчової галузі по міжнародним стандартам: "Міжнародний стандарт в НАССР (ISO 22000): розроблення, впровадження та сертифікація міжнародної системи безпечності харчових продуктів на прикладі сучасного харчового виробництва".
Державне підприємство "Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації"
Семінар:"Система управління безпечністю харчових продуктів НАССР- важливий крок до якості. Вимоги стандарту ISO 20000. Переваги для бізнесу та застосування на практиці".
Концерн ГАЛНАФТОГАЗ
Програма "Розвиток менеджерів компанії"
Навчальний модуль: Ефективні інструменти менеджменту.
Партнес ISO
Майстер клас. Система менеджмента безпеки харчових продуктів ISO 22000 на виробництві.
Додаткова інформація
Комп'ютерні навики
Стажування
Стажування на підприємстві "RONDO DOGE" м.Чио, Італія
Мета
Леся
Леся
Начальник хлібопекарного, кондитерського виробництв, начальник виробничо-технологічної лабораторії
Львів
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому