Работала в 12 компаниях   16 лет 8 месяцев

Энергетика и Энергоносители, Негосударственные организации / NGO, Услуги для населения - другое

Старший науковий співробітник відділу Вітроенергетика, Воднева та Гідроенергетика

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Энергетика и Энергоносители

7 лет 11 месяцев

10.2016 - по настоящее время

Підготовка звітів, проведення науково-дослідних робіт, керування виконанням наукових проектів, введення перемовин з міжнародними представниками, приймання участі у грантах, складання грантових та проектних заявок, реєстрація документів

Старший експерт в сфері сталого розвитку

Dixi Group

Энергетика и Энергоносители

7 месяцев

02.2024 - 09.2024

Супровід робіт у межах проєктів розроблення Муніципальних енергетичних планів, координація участі представників міських адміністрацій у проєктах, організація заходів та прийняття участі як технічного спеціалісту. Розроблення інформаційних матеріалів.

Грантрайтер та проджект менеджер у громадських і комерційних організаціях

Громадські організації

Негосударственные организации / NGO

10 месяцев

10.2023 - 08.2024

Пошук відкритих грантових конкурсів, перевірка компанії умовам конкурсу, підготовка заявки та документів, опис та планування проєкту, розрахунок бюджету, подання документів на конкурс та перемовини з представниками донорських організацій, підготовка звітних документів щодо виконання проєктів.

Керівник компанії

SRL

Услуги для населения - другое

1 год 3 месяца

05.2022 - 08.2023

Допомога українцям у відкритті та організації роботи підприємств у різних галузях. Організація простору, отримання необхідних дозвільних документів, заключення контрактів щодо отримання та надання послуг, супровід адміністративної діяльності, проходження санітарних перевірок та підтвердження умов роботи, супровід перемовин з державними органами, проведення та переклад перемовин і консультацій, переклад документів, відкриття банківських рахунків, супровід бухгалтерської діяльності, проведення розрахунків з Контрагентами, заповнення грантових заявок, контроль звітності, контроль бюджетування та строків виконання робіт, звітність Засновникам

Заступник директора

ТОВ "РОДИНА О ЕНД М."

Энергетика и Энергоносители

2 года

03.2021 - 03.2023

Підготовка та надсилання щомісячних технічних звітів Замовникам, введення перемовин з Замовниками та контрагентами, підготовка та надсилання відповідей на запити від Замовників, перевірка та підготовка актів, звітів, додаткових угод та інших документів пов’язаних з діяльністю підприємства, керування технічним та адміністративним персоналом, введення реєстрів, слідкування за фінансовими потоками підприємства, табелювання штатного персоналу, підготовка звітів для Засновників, складання та супровід підписання Договорів з Замовниками та контрагентами, слідкування за виконанням умов договорів, виконання та впровадження внутрішньої політики підприємства (у тому числі відповідність стандарту ISO), аудит документації, розроблення нормативної документації для штатного персоналу, керування енергетичним персоналом по всій території країни, направлення у відрядження, пошук дебіторської заборгованості, збір первинної документації, підготовлення відповідних відомостей та пропозицій щодо штатного персоналу та роботи підприємства, написання листів до державних та приватних структур

Заступник директора з наукової роботи

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Энергетика и Энергоносители

1 год 7 месяцев

03.2020 - 10.2021

Керівництво та контроль за виконанням завдань молодими вченими Інституту, пошук та підготовка документів до міжнародних конкурсів та тендерних закупівель, введення ділових перемовин, виконання розпоряджень президії, контроль персоналу, написання грантових та проектних заявок, введення роботи Ради молодих вчених Інституту

Інженер-енергетик

ТОВ "РОДИНА О ЕНД М."

Энергетика и Энергоносители

1 год 8 месяцев

07.2019 - 03.2021

Підготовка та надсилання щоденних та щомісячних технічних звітів Замовникам, розроблення форми звітів, розроблення нормативної документації для штатного персоналу, керування енергетичним персоналом по всій території країни, складання та супровід підписання Договорів з Замовниками та контрагентами, слідкування за виконанням умов договорів, інвентаризація об’єктів, замовлень необхідних товарів та організація постачання, аудит документів, пошук дебіторської заборгованості, збір первинної документації, отримання документації від нового персоналу для оформлення на роботу, контроль прийняття на роботу та супровід їх роботи, підготовлення відповідних відомостей щодо штатного персоналу та роботи підприємства, введення перемовин з Замовниками та контрагентами, написання листів до державних та приватних структур

Асистент на 0,25 ставки Кафедра відновлювальних джерел енергії Факультет електроенерготехніки та авт

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського»

Энергетика и Энергоносители

7 месяцев

10.2016 - 05.2017

Викладач дисципліни Гідроенергетика для 4 курсу.

Керівник проектів малої гідроенергетики та помічник керівника компанії

ТОВ «Група енергетичних компаній»

Энергетика и Энергоносители

1 год 2 месяца

07.2015 - 09.2016

Пошук місць розташування малих гідроелектростанцій на території України. Виконання всіх функцій та обов'язків помічника керівника компанії. Супровід міжнародних компаній у тендерних закупівлях. Супровід та виконання технічних перекладів, введення ділових перемовин.

Інженер першої категорії

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Энергетика и Энергоносители

4 года 3 месяца

05.2012 - 08.2016

Підготовка нормативної та технічної документації відділу Гідроенергетики інституту. Виконання договорів на розроблення науково-дослідних робіт. Виконання наукових задач.

Технік першої категорії на 0,5 ставки

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Энергетика и Энергоносители

3 года 11 месяцев

05.2008 - 04.2012

Підготовка нормативної та технічної документації відділу Гідроенергетики інституту. Виконання договорів на розроблення науково-дослідних робіт. Виконання наукових задач.

Секретар технічного набору

Державне підприємство «Південне»

Энергетика и Энергоносители

2 месяца

05.2006 - 07.2006

Супровід, підготовка та заповнення документів підприємства

Ключевая информация

Перспективний науковий та адміністративний співробітник, керівник проектів та підприємства. Організація та супровід адміністративної діяльності підприємства, складання технічних документів, розробка посадових та робочих інструкцій, організація нових підприємств та налагодження роботи, супровід проектів енергетичної сфери, досягнення домовленості з представниками державних органів влади та комунальними підприємствами, розроблення та впровадження політики підприємства та нових форм підзвітної документації, супровід процедури тендерних закупівель, отримання дозволів, заключення договорів на вигідних умовах.

Зацікавлена в участі на всіх етапах реалізації проектів.

Цікаві напрямки роботи: відновлена енергетика (сонячна, вітрова та воднева енергетика, акумулювання енергії), адміністрування та керування відділом або підприємством, project manager проєкту з міжнародною підтримкою, трейдінг. Частково віддалена робота.

Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera), E-mail (у тому числі і Outlook Express), AutoCad, MathCad та інші.

Водійські права категорії В.

Особисті дані: Висока організація та відповідальність, виконання завдань у заданому обсязі та таймінгу, відсутність страху прийняття рішень та відповідальності, пунктуальність, дисциплінована, стійкість до стресів, уміння керування персоналом, енергійна, висока здатність до навчання.

Училась в 3 заведениях

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Кандидат технічних наук

Київ, 2016

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Факультет електроенерготехники та автоматики, освіта за спеціальністю «Нетрадиційні джерела енергії», кваліфікація інженер-дослідник

Київ, 2012

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Факультет електроенерготехники та автоматики, освіта за напрямком підготовки «Енергетика», кваліфікація бакалавра енергетики

Київ, 2010

Владеет языками

Английский

выше среднего

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Румынский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс «Бухгалтер + 1С Бухгалтерія 8.2 + Головний бухгалтер»

Київ, 2013

Підготовка за спеціальністю бухгалтер.

Дополнительная информация

Наукова діяльність

Здобула ступень Кандидата технічних наук за спеціальністю «Перетворення відновлюваних видів енергії», сфера малої гідроенергетики. (2016)

Участь у проектах

2022-2024 – Відкриття підприємств та організація їх діяльності у Румунії. (Пошук офісу та приміщень, супровід заключення договорів на оренду приміщень та постачання послуг, ведення ділових перемовин, організація постачання послуг охорони праці та пожежобезпеки, формування та супровід взаємовідносин з державними органами, контроль бюджету та строків виконання, супровід бухгалтерських послуг, супровід перемовин з банками та проведення розрахунків, участь у грантах)

2016 – Один з головних організаторів Фінського Дня Енергетики у Києві.

2012 – Розробник та один з головних виконувачів Національного стандарту України «Гідроелектростанції малі. Терміни та визначення понять». Рік видання – 2015.

2011 – Технічний супровід конкурсу «ТОП-100 Енергоефективність – 2011» Національного Агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів “Державна інспекція з енергозбереження”.

Особисті якості

Висока організація та відповідальність, виконання завдань у заданому обсязі та таймінгу, відсутність страху прийняття рішень та відповідальності, пунктуальність, дисциплінована, стійкість до стресів, уміння керування персоналом, енергійна, висока здатність до навчання.

Анастасія

Керівник, операційний директор, проджект менеджер

Киев

Днепровский район

60 000 грн.

34 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 7 часов назад