Работал в 6 компаниях   29 лет 9 месяцев

Государственный сектор, Силы обороны Украины, Образование, Энергетика и Энергоносители, Охрана и Безопасность

Старший державний інспектор

Державна служба України з безпеки на транспорті

Государственный сектор

2 года 2 месяца

01.2022 - 03.2024

Здійснення державного нагляду (контролю) за безпекою на автомобільному, міському електричному, залізничному транспорті

Заступник командира батальйону з морально-психологічного забезпечення

Збройні Сили України

Силы обороны Украины

1 год 8 месяцев

02.2022 - 10.2023

Військова служба у Збройних Силах України на наступних посадах: офіцер групи планування; начальник командного пункту – заступник начальника штабу з бойового управління; заступник командира батальйону з морально-психологічного забезпечення.

Учасник бойових дій

Методист

Технічний коледж Луцького національного технічного університету, м.Луцьк

Образование

8 месяцев

02.2020 - 10.2020

Інженер з безпеки

ПАТ "Волиньобленерго"

Энергетика и Энергоносители

2 года

11.2016 - 11.2018

Організація роботи у сфері економічної безпеки підприємства: організаційні заходи по запобіганню нанесення економічних збитків, взаємодія із правоохоронними органами, службові розслідування і пошук зловмисників

Співробітник правоохоронних органів

СБ України

Охрана и Безопасность

19 лет 3 месяца

12.1995 - 03.2015

Військова служба у Службі безпеки України - офіцерські посади в Управлінні Служби безпеки України у Волинській області: оперуповноважений, старший оперуповноважений, головний спеціаліст аналітичного відділу, заступник начальника відділу, голова Ради Зібрання Управління. Організація представницьких, вітальних, благодійних заходів для співробітників та членів їх сімей. Організація взаємодії з органами влади та управління в частині забезпечення інтересів Управління та особового складу.

Заступник директора школи

Середня школа №24 м.Луцька

Образование

5 лет 4 месяца

08.1990 - 12.1995

Здобуття вищої педагогічної освіти за зазначеним фахом дало можливість протягом 5-ти років працювати у навчальному закладі - від лаборанта до заступника директора школи, отримати чудову практику спілкування з людьми різних вікових категорій, вирішення питань організації робочого процесу та розв'язання конфліктних ситуацій

Ключевая информация

Довгостроковий досвід спілкування і вирішення питань із фахівцями різноманітних сфер під час роботи у правоохоронних органах. Підготовка матеріалів аналітичного характеру як у діловому, так і вільному стилі. Організація і підготовка сценарних планів проведення різноманітних заходів, вміння знаходити спільну мову і шляхи порозуміння із різноманітними категоріями суспільства.

Учился в 2 заведениях

Національна академія СБ України

Напрям підготовки: «Державна безпека України», Кваліфікація: «Оперативний уповноважений»,

Київ, 1996

Рівненський державний педагогічний інститут

«Загальнотехнічні дисципліни з додатковою спеціальністю фізика» Кваліфікація: «Вчитель загальнотехнічних дисциплін і фізики»

Рівне, 1991

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс із підготовки старших державних інспекторів Державної служби України з безпеки на транспорті щодо здійснення державного нагляду (контролю) на наземному транспорті

Київ, 2022

Здійснення державного нагляду (контролю) за безпекою на автомобільному, міському електричному, залізничному транспорті

Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою УМД №00027314

Луцьк, 2021

Рішення Національної комісії зі стандартів державної мови від 21.09.2021 року №185 

https://rds.mova.gov.ua/certificates/details/d194d35a-da31-4d0d-9b46-760138c05fbd/

За результатами тестування отримав найвищий рівень знання української мови В2

Курси із перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас, за програмою «Менеджмент безпеки бізнесу» в рамках програми співробітництва «Україна – НАТО»

Луцьк, 2020

Навчання за напрямком "Менеджмент безпеки бізнесу" проводилося у дистанційному режимі, із залученням провідних фахівців у даній сфері. За цей час отримано навчальне навантаження із наступних дисциплін:  економічна безпека бізнесу, організація та управління безпекою бізнесу, фінансовий менеджмент бізнесу, ризик та методи його вимірювання, спеціальна підготовка служб охорони та безпеки, планування кар'єри та технології працевлаштування та інше. За підсумками навчання отримано сертифікат міжнародного зразка.

Курси із перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас, за програмою «Менеджмент малого бізнесу» в рамках програми співробітництва «Україна – НАТО»

Луцьк, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018

Навчання за напрямком "Менеджмент малого бізнесу" проводилося на базі Східноєвропейського національного університету, курси тривали два місяці. За цей час військовослужбовці отримали близько 350-ти годин навчального навантаження та заслухали такі дисципліни як менеджмент, економіка підприємства, маркетинг, основи антикризового управління, бухгалтерський облік та звітність, оподаткування малого бізнесу, планування кар'єри, управління бізнес-проектами та інше. За підсумками навчання отримано сертифікат міжнародного зразка.

Дополнительная информация

Додаткові дані

Володіння комп'ютером - користувач, водійське посвідчення категорії В (практичний стаж - понад 15 років), керівництво громадською організацією співробітників правоохоронної структури - понад 8 років, військова вислуга - понад 23 роки. Особисті якості: патріотизм, комунікабельність, відвертість, щирість, готовність прийти на допомогу. Захоплення: спорт, політика, історична література

Мета

Великий життєвий та професійний досвід дозволяє чітко визначити головні життєві пріоритети як співвідносно до роботи, так і в особистому житті. Головними власними особистими якостями вважаю цілеспрямованість, наполегливість у досягненні поставленої мети, порядність, доброзичливість та допомога колегам по роботі. Головні джерела життєвої енергії: патріотизм, сімейні та родинні цінності, чесність, обов'язковість за взятими зобов'язаннями.

Юрій Ростиславович

Керівник організаційного відділу

Луцк

25 000 грн.

56 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад