Работал в 9 компаниях   15 лет 1 месяц

Промышленность и Производство, Негосударственные организации / NGO, Медицина и Здравоохранение, Юридические услуги, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Автомобильная промышленность и Автобизнес

Власник

ФОП

Промышленность и Производство

2 года

09.2022 - по настоящее время

Виробництво військової амуніції (аутсорс): розробка та удосконалення зразків амунції з урахуванням побажань КА та тенденцій ринку, розвиток продажів з нуля: створення дилерської мережі (роздрібна сітка магазинів військової амуніції,фонди,тощо), роздрібний продаж (інтернет, соц.мережі).

волонтер

Фонд

Негосударственные организации / NGO

4 месяца

03.2022 - 07.2022

Волонтерська діяльність спрямована на допомогу у забезпеченні амуніцією, засобами захисту та технікою декількох військових підрозділів та дистанційна допомога цивільному населенню (через пошук волонтерів на місцях) у містах бойових дій (Харків, Миколаїв): пошук та замовлення необхідних товарів та техніки, організація логістики у необхідне місце, створення необхідних офіційних запитів від ВЧ та пошук фондів та Держ.установ для надання допомоги (більше 50% витрат по забезпеченню були за власний рахунок). Організація виробництва бронежилетів повного циклу на аутсорсі (у 3х різних містах).

власник

ФОП

Медицина и Здравоохранение

1 год 9 месяцев

04.2020 - 01.2022

Імпорт та збут засобів медичного призначення.

Директор з продажу

Міжнародна юридичина компанія

Юридические услуги

6 месяцев

10.2019 - 04.2020

Реорганізація 5 відділів продажу (80 співробітників), вдосконалення системи CRM та оптимізація взаємодіїї між відділами компанії, навчання та розвиток управліньских компетенцій у керівників відділів та їх підлеглих, розширення ринку збуту шляхом входження в нові ніші ринку, вирішення конфліктних ситуацій с клієнтами.

Керівник відділу продажів

ТОВ "Укрсервіс"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года 8 месяцев

01.2016 - 09.2019

^Керівництво відділом прямих продажів (штат: 50 співробітників, 3 філії): формування щомісячних/квартальних/річних планів продажів, розробка стратегії виходу на ринок та охвату території країни по пріорітетним торговільним маркам, постановка та контроль виконання цільових задач по підключенню нових обєктів та VIP-клієнтів (в т.ч. особисті зустрічі і ведення КА: агрохолдинги та фермерьскі господарства, машинобудівні та металургійні заводи, будівельні команії, підприємства харчової галузі), розвиток напрямку тендерних продаж, контроль фінансової дисципліни контрагентів, контроль та оптимізації витратної частини відділу, підбір, навчання та розвиток персоналу, розробки систем мотивації за KPI, вдосконалення функціоналу CRM-системи, виконання обовязків Генерального директора під час його відсутності.

Результат : збільшення прибутку в 2 рази, вихід у лідери ринку України.

Комерційний директор

ТОВ "Експера"

Автомобильная промышленность и Автобизнес

2 года 10 месяцев

11.2012 - 09.2015

Розвиток з "нуля" бізнесу в Україні:створення відділу продажів,створення дилерської мережі,розвиток прямих продажів та інтернет-магазину,сегментування клієнтів,участь у тендерах,розвиток дистрибьюції "перекупних " брендів,формування запасів(імпорт з Китаю),формування логістичних маршрутів по Укарїні,відкриття нових складів.

Керівник відділу продажів

МАК "МОНОПОЛІЯ", Херсон

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год

04.2011 - 04.2012

Керівництво відділом продажу за напрямками:вхідні и міжкімнатні двері,ручний інструмент. Складання та виконання відділом плану продажів,контроль фінансової дисципліни контрагентів,розвиток дилерської мережі та співпраця з великими DIY-мережами країни. Складання та контроль замовлень з-за кордону(імпорт з Китаю).

Результат:збільшення щомісячного прибутку напрямка на 200 000 грн у порівнянні з попередніми роками.

Керівник відділу продажів

Завод Фрегат, ПАО

Промышленность и Производство

1 год 7 месяцев

03.2009 - 10.2010

Складання та виконання планів продажу(неділя-місяць-рік),розвиток дилерьскої мережі та прямих продажів по території країни та ЗЄД(7 товарних груп),контроль роботи складів(10 000 м2).,складання виробничих планів разом з ВТВ,ВТМС,робота з рекламаціями.

Результат:виведення підприємства з кризи,збільшення доходу у 6 разів.

Директор Філії

Українські Будівельні склади

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

8 месяцев

04.2008 - 12.2008

Керівництво комерційною та логістичною діяльністю комлексу(склади+магазин) з комлпектації будівельних обєктів.

Результат:вивід філіалу у прибуток.

Ключевая информация

В якості доповнення до резюме хочу відмітити, що маю досвід керівництва різноплановими підприємствами: від машинобудування та металургії до імпорту товарів з Китаю: є досвід як виведення виробничих підприємств з кризи так і розвиток торгівельного бізнесу з нуля в рамках країни. Увесь досвід набутий початково в абсолютно незнайомих сферах . Маю досвід як створення відділів продажу, так і їх переформатування : зміна системи KPI, впроваждення та вдосконалення системи CRM, тощо. Незважаючи на те, що більшою частиною керував комерційними відділами, маю досвід контролю та непрямого керівництва відділами закупівель, виробничих підрозділів, фінансових на юридичних. Завжди цікаві нові перспектівні напрямки бізнесу і можливість розвитку управлінських компетенцій.

Учился в 1 заведении

Національний Університет Кораблебудування

машинобудівний

Миколаів, 2004

Владеет языками

Английский

средний

Французский

базовый

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особисті якості

В якості доповнення до резюме хочу відмітити, що маю досвід керівництва різноплановими підприємствами: від машинобудування та імпорту товарів з Китаю до міжнародних юридичних послуг: є досвід як виведення виробничих підприємств з кризи так і розвиток торгівельного бізнесу з нуля в рамках країни. Увесь досвід набутий початково в абсолютно незнайомих сферах . Маю досвід як створення відділів продажу, так і їх переформатування : зміна системи KPI, впроваждення та вдосконалення системи CRM, тощо. Незважаючи на те, що більшою частиною керував комерційними відділами, маю досвід контролю та непрямого керівництва відділами закупівель, виробничих підрозділів, фінансових на юридичних. Завжди цікаві нові перспектівні напрямки бізнесу і можливість розвитку управлінських компетенцій.

Виталий Михайлович

Операційний/Комерційний директор

Киев

42 года

полная занятость

Обновлено 6 месяцев назад