Работал в 9 компаниях 6 лет 8 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Шеф-кухар
INKI Bar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
01.2024 - по настоящее время
Відкриття та проектування кухні.
Шеф-кухар
Forest In The House
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 3 месяца
03.2021 - по настоящее время
Шеф кухар
manifest_kyiv
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 4 месяца
10.2022 - 02.2024
Шеф-кухар
Portfolio Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
10.2021 - 11.2022
Шеф-кухар
Fon Fisher
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
10.2020 - 03.2021
Відкриття та проектування кухні.
Шеф-кухар
The Friends House
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
03.2020 - 03.2021
Sous-chef
Desert Rose Restaurant Qatar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
11 месяцев
03.2019 - 02.2020
Кухар гарячого цеху
stories of meat
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
03.2018 - 08.2018
Кухар універсал
Авиатик. Гриль-клуб
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
05.2017 - 02.2018
Ключевая информация
Кухар 4 розряду . Пекар 2 розряду.
У 2016 році, зайняв 3 місце, у всеукраїнському конкурсі з кулінарного мистецтва, в м. Київ .
На кулінарному чемпіонаті «Battle Chefs 1.0» зайняв 1 місце в номінації "Мініатюри" та 3 місце " Риба та морепродукти" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» 2017 в м. Київ .
На чемпіонаті «Battle Chefs 2.0» зайняв 1 місце в номінації "Сучасна кухня" та 3 місце " Ресторанні десерти" в м.Житомир.
Переможець кулінарного конкурсу ЖИТОМИРСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО КОЛЕДЖУ
"BEST Cook ЖТЕК КНТЕУ" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» в м. Київ 2018.
І Кулінарний Кубок Західної України 3 місце в номінації " Перша страва " в м. Тернопіль.
«Battle Chefs 3.0» зайняв 1 місце в номінації "Food design" в м.Житомир.
«BESTCookFEST-2018» в м. Київ. 3 місце в номінації страва з м'яса.
Best кухар 2018 в м. Миколаїв. 1 місце сучасна кухня. 2 місце страва з риби.
Переможець «HoReCa Masters Cup» 2024 (МХП).
Учился в 4 заведениях
Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Харчові технології. технік-технолог приготування їжі і продуктів переробки.
Вінниця, 2024
Вінницький торговельно-економічний інститут
Харчові технології, Технолог приготування їжі (диплом з відзнакою)
Вінниця, 2022
Житомирський Торгівельно - Економічний Коледж КНТЕУ
Технік-Технолог приготування їжі (диплом з відзнакою)
Житомир, 2019
Головинське ВПУНТ
Кухар 4розряд -пекар 2 розряд (диплом з відзнакою)
Головино, Україна, 2016
Владеет языками
Английский
базовый
Русский
свободно
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
Ukraine Horeca Masters 2024.
METRO Chef Forum
Bocuse d'Or Ukraine
Ukrainian Gastro Show
Карвінг, Кондитерське мистецтво .
Дополнительная информация
Комп'ютерні навички
Впевнений користувач
Водійське посвідчення
Категорія - С,В.
Стажировка
Наукова діяльність
Участь в Малій Академії Наук ( історія ) .
Наукова робота на тему: "Визначення вмісту нітратів у харчовій продукції "
Громадська діяльність
Член Житомирської обласної асоціації кулінарів України.
Член МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ХХІ ПОКОЛІННЯ"
Захоплення та інтереси
Люблю займатись спортом, особливо футболом! Був учасником багатьох спартакіад та турнірів за кордоном, в межах області та України . Захоплююсь туризмом та люблю подорожувати.
Мета
Хочу працювати в гарному і чудовому закладі для самовдосконалення, здобутку нового досвіду і підвищення свого кваліфікаційного рівня . Високо мотивований працювати, і відкривати нові аспекти кухарської справи . І врешті решт, стати гідним і відомим шеф-кухарем України !
Дмитро Володимирович
Дмитро Володимирович
Шеф-кухар
Киев
Готов переехать: Львов, Винница, Ровно, Тернополь, Черновцы, Ужгород, Буковель
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Обновлено 1 месяц назад